icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
nivi
2. okt 2013

@mayca20 mozes prosim aspon priblizne napisat co si jedavala? dakujem. ja potrebujem dat dole iba 4-5kg ale vsetko mam hlavne na bruchu a nedari sa mi :(

bombulka200
3. okt 2013

@moncikova a čo jedávaš pri tejto diéte, viem ze bielkoviny ale nejake príklady ...

vitacalcin
3. okt 2013

@forgiven prosim ta, kde by som nasla taky vzorovy jedalnicek? dakujem

forgiven
3. okt 2013

@vitacalcin ahoj, musíš si ho zakúpiť....mňa vyšiel na 1mesiac 50e

moncikova
3. okt 2013

@bombulka200 striedam rôzne druhy mäsa, ryby, ale sú tam aj také mňamky ako palacinky alebo ryžový nákyp 😉 a jedia sa aj prílohy v obmedzenom množstve, takže to nie je úplne bez sacharidov, našťastie 🙂
zatiaľ za necelé 4 týždne 6 kg dole - super 😵

zuzka2010
4. okt 2013

baby aky mate nazor na pitie Caro s mliekom pocas chudnutia?

bombulka200
4. okt 2013

@moncikova jeej tak to je super držím palce nech sa darí aj nadalej 😵

kukuc2
4. okt 2013

@mayca20 ahoj mozem vediet ako vyzeral tvoj jedalnicek?odkial si si ho kupila?
to vazne tie kila zisli za tri mesiace?

mayca20
4. okt 2013

@kukuc2 ano.napisem ti ip

mayca20
4. okt 2013

@petusa5551 chudnutie zacina v hlave...musis silno verit a pojde to.drzim palce

l.s
4. okt 2013

@mayca20 mozem ho aj ja poprosit ako to vlastne funguje??? dik

petusa5551
5. okt 2013

@mayca20 Ďakujem, už 2 tyždne sa snažím a zatiaľ išlo dole 3,40 kg..... aj ja chcem sukničky, šatičky...to ma silnooooo motivuje....ak sa mi to podarí, potom hodím aj ja foto.... 🙂

bombulka200
5. okt 2013

@mayca20 môzem aj ja poprosit do IP? 😅

mayca20
5. okt 2013
nae
5. okt 2013

@zuzka2010 Caro s mliekom nevadí, ak nie je sladené. Lepšie je bez mlieka 🙂 A keď sladené, tak len doobeda.

forgiven
6. okt 2013

@mayca20 ahoj, 1.týždeň pomaly za mnou, tak ako som vyššie písala, moja štartovacia váha bola 62,4kg; po dnešnom vážení je to 60,0kg 🙂. Neviem, či je to málo alebo veľa. Ale ja som každopádne happy a koniec koncov, musím sa úprimne priznať, sem -tam zhreším (dám si trocha coly zero, aj keď to nie je povolené...) 😉

mayca20
6. okt 2013

@forgiven to je super..no tak ta mi vobec nechuti 🙂)))

ivmix
6. okt 2013

@mayca20 mozem aj ja poprosit? dakujem🙂

aredhel
6. okt 2013

@mayca20 tak toto je neskutocne...ja nechapem ako sa ti to mohlo podarit :D neskutocny rozdiel :D

mayca20
6. okt 2013

@aredhel dakujem 🙂 a to len trochu zdravej stravy

aredhel
6. okt 2013

@mayca20 sak to 😠 ja som teraz zacala chodit do posilky a cvicit ale k tej zdravej strave sa nejako neviem dokopat ☹

mayca20
6. okt 2013

@aredhel u mna bola len strava, neurobila som ani jeden brusak :D

martamilos
6. okt 2013

Ahoj mohla by si aj mne napisat co si jedavala pekne ta prosim a inac pekny vykon gratuluje

m_ij_ka
6. okt 2013

@mayca20 no klobúk dole, gratulujem, 🙂

lenockaaa
6. okt 2013

@mayca20 ahooooj mozem aj po

lenockaaa
6. okt 2013

@mayca20 ahooooj mozem aj ja poprosit do ip?? Dakujeeeem velmi pekne, ked to tu citam hned ma to motivuje, uz len vydrzat.

mayca20
6. okt 2013

@m_ij_ka krasne dakujem

aredhel
6. okt 2013

@mayca20 a co si jedavala/nejedavala ci cosi obmedzila? Lebo ja mam pocit ze ked chcem schudnut tak nesmiem jest okrem zeleniny a ovocia nic :(

kurka69
6. okt 2013

@mayca20 Môžem aj ja poprosiť do IP tip odkial máš ten jedálniček. Mne sa zatial podarilo zhodiť 17 kg a potrebujem ašte 10-15 kg a už to teraz ide ťažko dole. Dakujeeeem

meinkonka
7. okt 2013

@mayca20 super premena, si velmi pekna zenska, som videla aj tvoj album. podla mna ti tiez neuskodi nabrat par kg spat, vtedy si sa mi pacila najviac, ale ved to je o osobnom pocite a ak sa tak citis najlpepsie, tak je to super. alebo posilnovanim nabrat na svaloch, ale kazdopadne super si to zvladla 🙂 mozem aj ja poprosit ten jedalnicek, alebo link? kolko ta stal ten jedalnicek?? dakujem