Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@kuwait ona zjavne prezentovala, ze to bude "podla fotky" jedalnicek na mieru. Neviem, neobjednala som to, len to sledujem. To ma inu hodnotu ako jedalnicek, co u nej fungoval a jednoducho ho len posiela na mail. Dobre, nech si vypyta 3 ecka, ale 70 za toto? To je ten podvod, ze predavala nieco ine ako tvrdila, ze predava.
Keby bola napísala, ženy ja som pekne schudla na základe takéhoto jedálnička a ak chcete, tak sa s vami za nejaký menší poplatok podelím o tie rady čo som dostala, kedže aj ja som si to musela zaplatiť, tak to by bolo iné. Lenže ona dávala ludom kontakt na toho akože trénera a svoje číslo účtu a posielala jedálniček vypracovaný len pre nu. Ten istý posielala vraj každej jednej. Nehovoriac o tom, že ked človek robí takúto činnosť, musí mať nato predsa zrejme asi aj nejakú živnosť, platiť z toho dane, odvody, inak sa jedná o obohatenie. Ved taký chytrý by mohol byť každý potom. Keby mala čisté svedomie, tak nezmaže svoj fotoblog a odpovedala by na maily aj ip.
Ahojte baby chcem sa opytat ze ked chudnete ze ci sa zastavite na nejakej vahe a ako dlho stojite dakujem
@dadka232 presne tak, ponukala kontakt na "super trenera", ktoreho nikdy osobne nestretla, len jej ho odporucila nechtarka a ktory jej vypracoval jedalnicek na mieru. Po zaslani vsetkych mier a informacii mal "usit" jedalnicek priamo na telo. Avsak meno udajneho trenera je Radoslav Spissky a jej meno Maria Spisska a maju celkom nahodou aj rovnaku adresu a cislo uctu. Takze je to jednoznacne podvod a vzhladom na vysku sumy, o ktoru sa obohatili, to naplna podstatu trestneho cinu (nejedna sa len o priestupok). 😠
tak mi napadlo ze sa pani mozno znova zaregistruje a prida foto s upravou hmotnosti s popisom kolko schudla stresom , ktory teraz ma koli vlastnej chamtivostii.. / len dufam ze tento recept nebude chciet znova popredavat / 😀
To je hrozné aký podvodníci sa stále nájdu, a vypočítavci pomaly aby človek nikomu a ničomu neveril...Táto situácia mi pripomenula príbeh mojej kolegyni ktorá našla raz v nejakom časopise alebo v schránke nejaký odkaz že ak pošle 20 korún tak jej pošlu zaručený recept ako schudne, no tak poslala a o pár dní jej prišiel do schránky list a v ňom bolo: NEŽER!!! 😀 😀
Tak ale 20 sk a 70 € je teda rozdiel..
Zeny..ale podakovat by ste mali mne..,lebo ja jedina som jej na to dosla...kolko by vas tu takto este oklamala??? 😀 😀 😀 😀
ahojte ja som jej tiež písala a podľa toho čo mi odpísala som z nej mala strašne divný pocit a veru som sa nemýlila.... našťastie som nenaletela,ale som jej teraz písala a pekne som jej vyčistila žalúdok 😠
a ak aj toľko naozaj schudla tak len preto, že nič nejedla 😎
@noemka2006 no si dobry agent 😀 😀 😀
baby, co sa tu deje?? ja som tak obdivovala tu maycu ze ako schudla, a ona vas nejako oklamala? ci? 😒
@savanah111 - ano, pisala ze ako super schudla, ze posle do spravy jedalnicek, co jedla ze sa jej to tak ,,podarilo,, a potom pisala do IP ze si treba ten jedalnicek kupit a pod..
ja sa vôbec divím že je niekto ochotný dať 70€ za jedálny lístok ...
@danuska24 potesii.. ja sa preto drzim svojho rozumu, lebo kazda sme ina, a na kazdu zabera ine, a co sa diet tyka, tak podla mna je to o tom, ze nezrat a cvicit, a dopriat si vsetko ale s mierou, tym zazracnym jedalnickom neverim. a dat tolke peniaze za nic nedala 🙂
@kuwait v prvom rade - 10 korún za nejakú tinktúru,ktorá má zrejme rovnaké resp. predpísané zloženie je sakra rozdiel oproti jedálničku "ušitému na mieru" konkrétnej osobe v hodnote 70eur
navyše, ak ten jedálniček nie je v skutočnosti ušitý na mieru.... resp. možno je, ale na mieru úplne iného človeka....
aj pri chudnutí totiž platí - to čo funguje na jedného, inému nemusí vôbec pomôcť...
preto ja osobne veľmi chápem zmysel trénerov, aj to, že vypracujú jedálniček za nemalý peniaz.... IBAŽE v tomto prípade došlo s najväčšou pravdepodobnosťou k podvodu
na záver len môj postreh: ja osobne by som nedôverovala človeku, resp. teda jedálničku, ktorý je ochotný vypracovať na základe nejakých podkladov z mailu.... podľa mňa tu je potrebné osobné stretnutie, taký človek by vás mal vidieť a spoznať trošku vaše návyky, spôsoby stravovania, životný štýl a prípadné pohybové aktivity.... a v neposlednom rade, ja nepoznám takého trénera, ktorý by len vypracoval jedálniček.... každý jeden odporúča konkrétny druh aktivity formou napr. rozpisu nejakých cvikov a.p. 😉
@noemka2006 A ako si na to prisla, ze klamala?
@zuzub
@savanah111
@danuska24
@dejnas
Mne tiez posielala do spravy kontakt na toho radka spisskeho, nech mu napisrm, ze je zlaty. Ale ja si vzdy overujem referencie na nete. Ak by bol nejaky tenef ci odbornik vo vyzive, urcite by som ho na nete nasla alebo aspon idporucania na neho a nic tam nebolo, tak som nepisala a teda neprisla o peniaze 🙂 Ale je to od nej dost hnusne, ze (niektore) takto hnusne podviedla a teda vsetkym nam klamala 😒
@babatkonr mne to nesedelo..,ze za nieco cez email pyta 70eur..tak som si pockala kym posle c.uctu..a zo segrineho bazarika som sa prihlasila..a chcela som od nej kupit vetrovku v bazare..no a cuduj sa svete..poslal to iste .c.uctu..ako mal trener😀 😀
@noemka2006 sikulka teda, velka vdaka, ze si ju tak odhalila 😉 A nevieme kolko mamiciek jej naletelo?
neviem ,ale bolo ich vela vela...
@noemka2006 Lebo sice som to nesledovala, ale zdalo sa mi, ze aj vela babam sa to nezdalo a nenaleteli, tak som dufala, ze moc nezarobila, ale asi teda stihla osalit vela ludi ☹
@babatkonr minimalne 15ich bolo co pisali mne..
@mauerka oni tie baby vraj cosi schudli..lenze vies ide o princip..🙂
@mauerka ako si ma dovoľuješ bezdôvodne urážať, podozrievať????!!!! Človek tu (na MK) nie je pár dní (sorry, ale nemám toľko času vysedávať pred pc!) a hneď sa niektoré krásky angažujú , bezproblémov odpíšu ľudí!
Áno, bohužiaľ aj ja som jednou z obetí, ja som jej či jemu zaplatila 50€ za mesačný jedálniček prostredníctvom ktorého sa dá schudnúť 5-7 kg. Ak som chcela jedálníček na 2mesiace, to by ma vyšlo 85€. Poslala som svoju fotku, základné údaje (aktuálnu váhu, výšku, koľko chcem schudnúť...)1 Dnes končím 2tt, schudla som 3kg a pritom tak striktne to nedodržiavam..
@forgiven tak togratulujem ja som uzavrela stavku ze za rok dam dole 15 ale aj to je malo prybrala som pocas tehu 25 mala ma 9mesiacov a ja ani kilo dole

Nuz vy sa tu rozhorcujete ze vam zena za 70 eur chcela predat postup na chudnutie ale v zahranici toto je bezne ze vam tieto navody predaju,je plno stranok kde najprv zaplatis 50-100 eur a potom si z ich stranky mozes stiahnut postup aj jedalnicek na chudnutie vypracovany odbornikom na zdravu vyzivu.Ja som si za take nieco zaplatila 50 eur a velmi dobre rady a navody a este aj kaloricku kalkulacku som tam stiahla.Take triky o chudnuti ktore sa bezne v casopise nedocitas,to vie len lekar.Ta zena proste chcela spenazit to za co sama zaplatila a kedze to na nej fungovalo poslala to dalej za peniaze.Ja si pamatam ze po revolucii kolovali recepty na kombuchu,cinske tinktury a podobne a otvorene sa to inzerovalo v avize za peniaze a nikto sa nerozculoval,poslal 10 korun,dostal recept.
Ina vec je ak ta zena inzeruje napriklad drahe veci a po zaplateni ich neposle,tak to je naozaj podvod ale predavat recepty???Ak za svoje peniaze dostanes inzerovanu vec ktora splna to co avizuje nejedna sa o podvod.