icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuzanaf
16. okt 2013

@mayca20 Môžem Ťa poprosiť do IP aj ja? Ako som už hore písala, nosím so sebou 15 kíl navyše...

zuzanaf
16. okt 2013

@bombulka200 Joooj, tak už som si tvoj odkaz nestihla prečítať, vďaka za upozornenie 😉

zuzanaf
16. okt 2013

@estachova Aj tebe vďaka za upozornenie...

bombulka200
16. okt 2013

@zuzanaf nieje začo, neviem prečo to zmazali

zuzanaf
16. okt 2013

@bombulka200
@estachova Nabudúce si musím dočítať celú diskusiu-ako práve teraz a nie len zopár riadkov pod super premenou. 😝

katka1981
17. okt 2013

Baby nekupujte od nkoho ziadny jedalnicek! Na nete je kopec clankov napr. muschle and fitness aj stare casaky.... asi aj na webe budu clanky. Vyhodite za to prachy. Cele je to o pevnej voli. A tiez nesmiete byt prave chore alebo nejake unevane, inak sa s tym neda zacat. Ja sa prejedam uz 3 mesiace a uz viem preco. Sice som nabrala 3 kg ale uz sa netra[pim, proste telo nema energiu. Verim, ze ked sa vyzdravim pomaly to pojde. A chodte na tos rozumom. Jedzte co vam chuti, len menej, lebo ak to bude dieta, vsetko je len na kratko. Treba vydrzat dlho..... Ja mam na sebe vyskusane a funguje to.

katka1981
17. okt 2013

@bobulik22, ale napisali jej cistu pravdu za 20 korun, iny posle 70 eur a ajtak to neni ono 🙂

lesik
17. okt 2013

Baby,ja sa tiez pridavam do diskusie s otazkou.Cvicim a chvalabohu chudnem.Od maja som dolu 6 kg,ale co ma trapi je celulitida.Hlavne stehna a zadok.Chudnutim sa akoby este viec zvyraznovala a a som fakt nastvana 😠
Skusala som rozne pripravky,od kremov az po masaze vodou a nic.Co vam zabralo?

katka1981
17. okt 2013

@lesik, ja ked schudnem vzdy sa mi zmierni. Ber to tak, ze to moze byt prechodne. A vzdy mi ju zhorsia sladkosti.

majuszka87
18. okt 2013

ahojte ženy,..práve som si prešla vše príspevky a vyzeráte fakt super,....tiež by som chcela trochu zmeniť svoju postavu,...kto mi pomôže a dá dobrý recept ako dať dole tie kilá? 😠

suz2
18. okt 2013

@majuszka87 juuuj, ak sa tu taka dobra dusa najde, budem aj ja rada...ja sice teoriu ovladam dokonale, ale potrebovala by som nejaku motivaciu, ci kontrolu, podporu, alebo ako to nazvat...

majuszka87
18. okt 2013

@suz2 no tak budeme dve,..snád sa nás niekto ujme ☹

bombulka200
18. okt 2013

@majuszka87
@suz2 baby pridajte sa do tejto skupiny

https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/podporme-jedna-druhu-pri-chudnuti-2/

je to dobré aj ako motivácia aj podpora .. 😉

kotuliatko1990
21. okt 2013

@michalovicova Dobrý večer.prosím vás čo ste robili preto aby ste tak super schudli a vyzeráte naozaj úžasne..prosím o radu.Monika

michalovicova
21. okt 2013

@kotuliatko1990....dakujem krasne...drzala som 90 dnovu dietu....martina

kotuliatko1990
21. okt 2013

@vinx dobrý večer.ako sa vám prosím Vás podarilo takto skvelo schudnúť? prosím poradíte mi..?budem Vám moc Vďačná

manucao
23. okt 2013

@legantiss ahoj, prosim ta napis mi co si robila. Schudla si krasne..Ja som drzala pred par rokmi 92dnovu dietu, ale uz sa k nej nechcem vratit..bolo mi zle a nevladala som..bola som velmi vycerpana a celkovo mam problemy so zaludkom..daost casto mi je zle..Ja som prestala jest chlieb ale zatial som enzacala svicit..neviem sa na kopnut a ak zacnem, tak len doma, lebo do fitka nestiham chodit.Mam teraz 68 a chcela by som dat na tych 63.Mne to staci.

kotuliatko1990
23. okt 2013

Ahojte Babuľky...
Chcem sa Vám všetkým poďakovať ste skvelé že dokážete so svojou postavou niečo robiť..ja sa nedokážem do toho nejako donútiť alebo nemám pevnú vôľu..čo mám robiť preto? poraďte mi prosím..☹

kotuliatko1990
23. okt 2013

@zuzu8655 ahoj..najprv by som ti chcela povedať že vyzeráš úžasne..ako klobúk dolu..aj ja chcem tak vyzerať..prosím čo si papávala? naozaj si krásna...

bombulka200
Autor odpoveď zmazal
ewka23
25. okt 2013

Ahojte baby som tu nova ale uz drzim dietu od septembra a mam dole 15 kg..tiez mam vypracovany jedalnicek ktory ma vysiel 80 € ale ak to niektorej z vas pomoze rada sa o to podelim..mne to velmi pomohlo zhodila som pri nom 12 kg.potom som s tym sekla lebo som otehotnela a zdrava strava mi vtedy veru nechutila ;)..momentalne som na cambridge diete ta je tiez super len dost financne draha..mam ju este tak na mesiac a potom sa chcem znovu vratit k jedalnicku..super ako to zvladate a chudnete drzim vam palce.

zabka1984
25. okt 2013

Ahojte dievcata, aj ja by som rada schudla. Pred porodom som mala pri vyske 175cm 73 kg a teraz 22 mesiacov po porode 80 kg. Strasne mi je zo seba zle :( Necitim sa dobre. Kupila som si knihu Francuzi nedrzia , len to pise American a zda sa mi, ze je stavana pre tucnych Americanov, ktori ziju na fast foode a polotovaroch. Citali ste to niektora? Tak o tri mesiace by sme chceli zacat pracovat na dalsom babatku.

ivmix
25. okt 2013

@ewka23 to od tohto septembra 😕 ? Ci minuleho? Musi to byt super zhodit tolko.....Ja by som mala zaujem ....potrebujem zhodit nejakych 5-7 kil ...tak ak mozes posli mi ho na IP alebo mail Ivmix@azet.sk...dakujem 😉

ewka23
25. okt 2013

@ivmix od tohto septembra ..je to super pocit citim sa lepsie zdravsie a trosku krajsie . mala som vahu 68 kg a vysku 169 cm po prvej dcere som pribrala 32 kg zacala som cvicit az po pol roku lebo som mala cisarsky tak som si aj u trenerky dala vypracovat stravu po mesiaci cvicenia za pol roka som zhodila 15 kg s tou stravou a trosku cvicenia no a potom som zostala znovu tehotna tak som zas nabrala co som schula teraz som hned po 2 mesiacoch po porode nabehla na cambridge dietu kedze nekojim a po nej -15 kg ;)tak este chvilu vydrzim a vratim sa k jedalnicku;) jasne v priebehu dna poslem.budem posielat postupne lebo mam male deticky tak jak budem stihat ;)

ivmix
25. okt 2013

@ewka23 Waaaaaaaaaaaaaaaaw 😅 A z coho sa sklada ta dieta?na com je zalozena?

ewka23
25. okt 2013

Je zalozena na pestrej a vyvazenej strave nieje po tom clovek hladny ..nieje to nic drasticke pokial nechces rychlo schudnut ze nemas zaludok na drasticke diety je to super.pokial by si chcela rychlo schudnut odporucam tu cambridge ale to je fakt ze sila ;) len si to treba tiez potom udrzat rozumnym stravovanim

ivmix
25. okt 2013

@ewka23 Ale pri Cambridge potrebujem kupovat specialne tycinky a potraviny...ci je na to nejaky klasicky jedalnicek postaveny z lahko dostupnych potravin na doma?

ewka23
25. okt 2013

Ano to treba kupovat.tyzdenne to vyjde cez 60 € ale takto aby som to teda upresnila zacala som vlastne od polovice augusta ale hned zaciatkom septembra sme isli na 2 tyzdne na dovolenku takze tie 2 tyzdne odpocitavam.;).prve 2 tyzdne som schudla cez 6 kg potom sme isli na tu dovolenku a tam som doslova zrala ;) poznate to pri all in ;) ked som prisla domov tak som sa bala postavit na vahu ale nakoniec som sa odhodlala a na moje prekvapenie to bolo len kilo hore..prisli sme vlastne v nedelu rano a hned som nabehla na cambridge a na druhy den rano dole 1.4 kg takze vsetko dole a este aj viac ;))len jasne ze ked skoncim s dietou nemozem sa prejedat jak na dovolenke ;)

ewka23
25. okt 2013
ivmix
25. okt 2013

@ewka23 tak ja si nemozem dovolit dat tyzdenne 60 eur....tak ak by si bola taka dobra a poslala mi ten druhy jedalnicek... 😉 Dakujem 🙂