Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ja som 4 mesiace po cisarskom
@dandy28
@ivmix baby mate pondelok a utorok ? Vsetko je vazene v surovom stave a medzi jedlom treba dodrziavat ten odstup hodin co je na pondelku nechce sa mi to vzdy pisat..aj pri tych jedlach co mate popisane kolko vlakniny chleba kolko sval.hmoty a soli musi obsahovat sunka a aky tucny jogurt to som vam pisala do pondelku tak podla toho sa riadit nebudem to pisat do kazdeho dna.ostatne zas za chvilu.
Cvicila mala som aj trenurku ale to len koli tomu ze ja sa do toho neviem dokopat sama..ale ak si pojdes zabehat 3x za tyzden alebo budes chodit do posilky bude to super.ale aj doma sa da cvicit..ja si davam pol hodinku zumby a obcas brusaky na nohy a na zadok nejake cviky..
@kotuliatko1990 ahoj, dakujem pekne. Zaklad je pravidelna strava a pravidelny pohyb (nemyslim len aktivne cvicenie, stacia aj vychadzky). Po 18. nejem a snazim sa vypit aspon 2 litre vody alebo nesladeneho caju. Neodopriem si sladke, snazim sa len doobeda. 😉
Baby ten jedalnicek dopisem zajtra 🙂
Ahoj dievčatá, rozhodla som sa pridať aj ja fotky, veľká extra zmena nieje, ale niečo predsa. Som 11 mesiacov po pôrode, začala som cvičiť, keď mal malý 5 mesiacov - čiže cvičím od apríla. Začala som s váhou 64 kg, teraz mám 57 kg. Trošku som aj zmenila zo začiatku stravu, resp. obmedzila som jedenie po 17.00 hod a jedla som pravidelne 5 x denne. Teraz sa mi to už veľmi nedá pri mojom malom beťárovi,ale cvičím stále ďalej. Prvé dve fotky apríl 2013 druhé dve zo včera - október 2013. Takže kočky, šup do cvičenia 😀 😀
ahojte kočky, ak si chcete mrknúť moju premenu, tak fotky mám v mojom fotoblogu.. (premeny).. -60 kg som si udržovala do tehu, v januári som rodila (+ cca 25kg) a do dnešného dňa -30 🙂
@lugkaemy pekná zmena
@vitacalcin ďakujem 🙂
6.30 hod 10 dkg kuracej alebo morcacej sunky,1 graham.rohlík,cervená paprika,paradajka, 3dc mineralky Lucka,prípadne voda alebo polka COTAGE,1graham rohlík,paradajka ,alebo paprika kápia 3 dc mineralky, alebo omeleta z 3 bielkov a 1zltka ,zelenina alebo varené,1grahamový rohlík,kápia3dc mineralky Lucka alebo v treningový den salka ovsenných vločiek v nízkotuč mlieku,alebo jogurte trocha jablka nastruhat alebo kysle ryby(zavináče),1grah.rohlík, voda k týmto stravám mozes vsade pridat 1varene vajce do plusu,bez zltka,ked si zvolít hocijaku alternatívu ked mas L-Carnitín v tab forme 1hodina pred treningom,v tekutom 20minut(ale nemusis) pred treningom si daj AMINO 5600 od Scitecu 4tab(to si objednaj)google
8.00hod. trening(1hodina 25minut cca)dodrzuj pitný rezim pocas cvicenia0,7dc cistej vody 9.30hod.po treningu hned do 20minut 1 mensi banan,alebo hrst hrozienok,,alebo maltodextrin 1lyzicku vo vode,AMINO 5600 4ks 10.30hod,polka Cotage,polka celozrnného rozku,polka jablka,3 dc vody
13.00 hod 120gr kuracích prs, varené vo vode a na zeleninovon bujone,varena ryza 1kopček,zeleninový salát,alebo kysla kapusta,3dc minerálky Lucka alebo(Pangasius), ryby na pare a varene zemiaky vo vode bez soli,zeleninový salat 3 dc mineralky lucka alebo 120-gr morčacích prs,ryza,mineralka Lucka,kysla kapusta, alebo červený losos,varene zemiaky,,nie moc,,zelenina 3dc vody prípadne soja s brokolicou,trocha varených zemiakov,voda,3varene vajce,bez zltku prípadne spenát ,4ks vajíčko,z toho 2 zltky ,jeden zemiak varený vo vode ,voda(bez muky) prípadne tofu syr zo zeleninou,1varený zemiak,kyslá kapusta ,3dc vody,3verane vajc bez zltku polievky iba vývar zeleninový,mozes este aj hovädzie mäso k obedu mozes aj krevety na olivovom oleji prazené a zeleninu a trocha varených zemiakov,,3dc vody ryby mozes vsetky druhy na pere,pripadne 2x aj na oliv.oleji ,varene zemiaky,salát
15.30 hod nízkotučný tvaroh,alebo protein HYPRO 85,, 1a pol odmerky v nízkotučnom mlieku rozmixovat alebo 1 tuniak vo vlastnej stave,pol grahamového rohlíka,3dc mineralky Lucka(pripadne olivovom oleji,ale radsej vo vlastnej) alebo polka bielého COTAGE a pol grahamového rohlíka , 3dc minerálky Lucka alebo polka ricotty ,pol graham rohlík,,nejaka zelenina,,no nie moc ,3 dc vody 17.00hod.1bielý jogurt,,10 piskot celozrnnych,príp.obyčajné 5ks
18.10 hod, 1 vecsi biely jogurt nizkotucny,polka jablka polka bieleho Cotagu,polka grah.peciva,alebo razneho chlebíka,paradajka,voda alebo mozes ten Hypro 85 1 odmerku cca 1polievkova lyzica kopcom v nizkotucnom mlieku ci vode
20.00 hod. 100gr kuracích kuskov varených vo vode,alebo ryba( Pangasius napríklad) na pare pomiesat zo zeleninovým salatom,obliat bielym jogurtom,3 dc mineralky Lucka alebo mozes aj Cotage(biely) polku,a paradajku z ktomu bez soli
pred spaním ,polka nízkotučný tvaroh a nastruhat trocha jablka na chut a ,alebo 1 odmerka HYPRO 85,rozmiesat v 2-3dc vody,,nie v mlieku!!
počas dna je mozné zjest 2-3 vlazských orechov,arasidy,1jablko,vypit 3-4litre tekutiny počas celého dna,Zákaz alkohol!!,,(suché vino ok,trocha) ked sa pije káva,tak iba bez cukru,
tu minerálku Lucku mozes nahradit čistou vodou,,a ten protein HYPRO 85 si vygoogli,,je to dolezité kvoli srvátke a kaseinu ,,to davaj 1 polievkovu lyzičku namiesto tej odmerky a hlavne pred spánkom , z ovocia čerstvý ananás,čučoriedky,a zeleninu mozes vsetku,vrátane hrachu a fazule ked si dlho hore zvolis alternatívu ranajok,pripadne nizkotucny tvaroh polku 80g kazde 2 hodiny a ktomu 4-5 piskot,,na nasýtenie
cvicenie
toto budes trenovat prve 2 mesiace-3x v týzdni,vsade mala vaha to kardio budes pred kazdým tréningov,vychadzajúc podla tvojej momentálnej kondicie,zacnes 10min.a postupne podla dni mozes zvysovat po 20-25 minút Prípadne mozes tieto 2 nedelené treningovane plávy striedat medzi sebov v zaciatkoch. TRENINGOVY PLAN NA 2_3 DNI V TYZDNI.. KARDIO: stacionár 15-20minut( podla tvojej momentalnej kondície) alebo stepper,ci beziaci pas 15-20mim. vsade volis stredne tazku vahu,aby si vedela vykonat vsetky opakovania Chrbat stahovanie kladky za hlavu,alebo pred hlavu 4x 12-15opakovani veslovanie,pritahy spodnej kladky k pasu 4x 12-15 hyperextenzia 3x 10-12 zadna cast stehna zakopavanie v lahu 4x 12-15 lytka v stoji 4x 12 Tlaky na legg-prese,alebo drepy 4x 12 Plie drepy,alebo vypady na schodik 4x 12 Brucho Dvihanie noh v lahu 4x12-15 skracovacky 4x 12 Prsia Rozpazovanie na Peck-decku 4x15 Ramena Rozpazovanie v stoji jednoruckami 4x 10 Biceps a Triceps Bicepsove zdvihy jednoruckami v stoji 4x12 Tricepsove stlacanie kladky v stoji 4x12 stacionar 10 minut,,a po skonceni banan,alebo hrst hrozienok
holky poviem vam, super ste to poriesili s tymi fotkami, ono to ovela viac nas motivuje,ked vidime aj realne chudnutie na fotkach, ja som po porode 10mes a mam nadvahu, vyhovaram sa ze kojim bla bla, ale naozaj su to len plane vyhovorky!!! Kto chce, ten to dokaze, pre mna je najhorsie, ze nemam pevnu volu striedmo jest a sladkosti su moja slabost, pre tehotenstvom som vazila okolo 50-55kg (chodila som do gymu) a to som si myslela, ake mam velke brucho, to je totiz moja slabina (postava jablko). Pri porode som mala 80kg, v porodnici slo dole 10kg a kedze nemam vahu, neviem ako som na tom teraz, ale tipujem ze mam este dobrych 68kg na sebe, hlavne to brucho je otras!!! Takze, DUFAM ze sa konecne nakopnem a zacnem makat na sebe, tak ako kedysi 🙂 mam tolko peknych handier v skrini a len to tam visi a smutno sa na mna pozeraju ☹ a ja na ne. Nikdy som nevedela, co je to bolest chrbta, ale posledne mesiace kazde rano ma bolia krize a viem, ze to je z toho otrasne velkeho brucha. Chcela som prestat aj kojit po Vianociach to bude mat moj maly 1r, ale bola by to skoda. Pred chvilou som rozmyslala, co zase zozeriem (vecerne prezieranie mi ide), ale ako som zbadala vas sikulky na fotkach, uz mi nic nechuti 🙂) drzme si palce a dufam, ze aj ja sa coskoro budem moct pochvalit nejakymi peknymi fotkami...
baby prosím vás, neviete link na jogu ale v slovenčine ... mám jeden dobrý na chudnutie len je v angline...
baby, ja som mala pred pôrodom 60kg, pri pôrode 78!!! potom to išlo úplne samé pekne dole, cca za rok som sa dostala na pôvodnú váhu (60kg). Začala som teraz cvičiť, viacej sa hýbať, lebo som chcela ešte trošku zhodiť. Moja stredoškolská váha bola 49kg - a preto som si ako optimálnu váhu zvolila 55kg. Ale ani za nič neviem schudnúť. Dokonca som pribrala na 65! A som z toho dosť hotová: Nejde mi to do hlavy, prečo priberám, keď konečne aj cvičím, vôbec sa neprežieram, sladkosti takmer žiadne... nechápem...

jasne chapem nie kazdy ma taku moznost .poslem