icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
samanta36
Autor odpoveď zmazal
lucijja
30. okt 2013

@samanta36 voooobec by som nepovedala ze mas na tej druhej fotke 78kg...mas to super rozlozene a vyzera to sexi... 🙂 koľko meriaš ak sa smiem opýtať?

samanta36
30. okt 2013

lucijja jee tak Dakujem,meriam 165cm

samanta36
30. okt 2013

@lucijja jee tak Dakujem,meriam 165cm

vitacalcin
31. okt 2013

@samanta36 dobrá zmena

eeffka
31. okt 2013

@petka_slniecko a priberas aj v centimetroch alebo len v kilach na vahe? lebo je mozne sa ti tuk transformuje na sval, kilo maska je malo zato kilo slaniny je faaajne vela

erinka12345
31. okt 2013

@petka_slniecko ahoj, no ja presne to isté ako ty ... meriam 165 cm a cez leto som chodila plávať aj 2 x za týžden 60 dlžok za hodinu (myslím, že celom dosť) a mala som tak 60 kg ... no a v septembri som zmenila na jumping 1 x týždenne a plus doma sem tam cviky na brucho, ruky, boky a zadok a mám 64 kg ... a na stravu sa snažím dávať pozor a večer fakt iba šalát a pravidelné jedlo ... asi to bude naozaj tým, že tuk sa mení na svaly, ale som z toho fakt bola vystrašená, dnes som si urobila tabuľku a píšem si aj váhu, ale hlavne "rozmery" 😉 tak uvidíme ...

luccyx
1. nov 2013

@legantiss aky vplyv ma psylium na vecer?ja ho uzivam kazde rano,a neviem ci ho davat aj na vecer...dakujem

ewka23
2. nov 2013

Ahojte baby kto nema ten kompletny jedalnicek a chybaju vam niektore dni napiste mi prosim spravu lebo mam v tom zmätok...

ewka23
2. nov 2013

Takze snazila som sa to poposielat komu nejaky den chyba alebo niecomu nerozumie kludne napiste..alebo komu som sazudla poslat

dancul177
2. nov 2013

@ewka23 ahoj, mozem poprosit aj ja ten jedalnicek, prosim? dakujem 🙂

bombulka200
2. nov 2013

@ewka23 mozes aj mne?som zvedavá, porovnám s tým mojím 😀

martas77
2. nov 2013

@petka_slniecko ja som tiež po pôrode začala cvičiť, zdravo jesť a váha išla hore, brucho nafúknuté, ospatá a slabá...bohužiaľ sa to stále zhoršovalo a výsledok nefunkčná štítna žľaza, resp. znížená funkcia :(

martas77
2. nov 2013

@haslerka daj prosím aj v tej angline...nech to kuknem 🙂

martas77
2. nov 2013

pardon stratilo sa mi jedno e 🙂 @hasleerka

b.janka
2. nov 2013

@ewka23 ahoj... prosím ťa mohla by si aj mne poslať jedálniček... snažím sa stravovať zdravšie a pravidelne... len čo ja nemám presne napísané tak neviem ako na to... ďakujem veľmi pekne

ludkastofi
2. nov 2013

ewka23 ahoj....mohla by som ťa poprosiť tiež o jedálniček ? ďakujem pekne 😉

hasleerka
3. nov 2013

@martas77 no už tú anglickú neviem nájsť, ale objavila som toto, tak idem skúsiť podľa toho

https://www.youtube.com/watch?v=ZfeYi1mHM10
hasleerka
3. nov 2013

a hrozne vám všetkým držím palce, mne by ani štyri jedálničky nepomohli, nemám pevnú vôľu ...

martas77
3. nov 2013

ďakujem 🙂 ...

tweetinka.co
3. nov 2013

aahojte, nestíham sem prihodiť fotečky, ale ak máte chuť so sebou niečo robiť, tak vás pozývam ku mne do fotoblogu, kde mám v premenách a ešte v jednom albume fotky, ako som vyzerala niekedy a ako teraz (aj tehotenstvo)... a že sa to dá 🙂 + pridala som aj cviky, ktoré môžu pomôcť.. Drže sa babule a úúúúúúúsmev, s nim to ide lepšie

tinushka13
3. nov 2013

baby chce sa mi až plakať keď vás vidím ake ste perfektne silné! Ste ženy s veľkým Ž!!! 😀 Máte veľký obdiv, každá jedna z vás už len preto, že ste našli v sebe tú silu, odvahu a odhodlanie. Nech vám to vydrží až do konca (o čom teda nemám pochýb) 😀 Ja si priznám, ja nemám vôľu. Som veľký jedák. Aj keď s postaou nie som nejako extra nespokojná, skôr spevniť aspoň stehná a brucho. Ale neviem si povedať NIE čo sa týka jedla... podotýkam, že sa neprežieram, normálne jem, všetko. Neviem si povedať dosť a nejesť čerstvé voňavé pečivo.. ☹ alebo iné dobrotky 😅 ale aspoň ti e brušáky skúsim pri búrlivom vínku. ďakujem každej jednej z vás, že ste ma aspoň takto trolilinku nakopli!! Ste bohové 😉

ewka23
3. nov 2013

Takze poodosielane je to asi poprehadzovane ak vam nieco chyba mate nejake otazky alebo som na niekoho zabudla napiste.

petka_slniecko
3. nov 2013

@martas77 do kelu :( a liečiš to nejako? resp. čo s tým? presne toto, čo píšeš mám aj ja... .//

petka_slniecko
3. nov 2013

@eeffka no ťažko povedať... ja som sa v cm nikdy nemerala, takže to takto presne neviem posúdiť... - a oblečko - ťažko povedať, lebo skoro stále nosím legíny - a tam sa tá guma prispôsobuje... ale podla mňa proste priberám tuk ( i keď nechápem, ako je to možné...)... :/

janazba
3. nov 2013

Tak baby, musim sa k vam pripojit...pridavam fotky, prva je ako som vyzerala pred porodom - 64 kg, druha je 2 roky po porode, ide ma porazit ale neviem schudnut sprostych 6 kil, stale su nalepene no mojom zadku a bruchu. Sme fitnesacka rodinka, ja som hrala volejal, potom sme s manzelom denne cvicili...ja som nepribrala ani tak nakilach ako na objeme, stale redukujem, zmensujem sa stale viac a viac ale cim mensi pocet cm tym horsie. Cvicim stale skoro denne ale so stravou je to u mna katastrofa. Najhorsie ze jem strasne malo, ranajky absolutne,ja rano neviem dat do seba nic, iba kavu, pitny rezim katastrofalny, v lete este ako tak ale zima je kriticka,castokrat iba 2 deci denne...ako som uz pisala sme fitness rodina takze aj jedla mame fitnes uz odjakziva...ale ked jem malo a k tomu aj sladkosti tak 😨 😨
Preto to uz musi ist radikalne,strava a pitny rezim sa musi zmenit...
Za mesiac davam fotky a dufam ze bude o par centi aj kil menej 😉

22lucinka22
4. nov 2013

Prajem pekne rano. Pridavam Vam moje fotky na porovnanie. Prva fotena teraz 69.4 kg a druha fotena mesiac po porode 98 kil celkovo som schudla 35.6 kg kedze som mala 105 kil. Este sa pokusim spevnit si telo cvicim kazdy den uz vese 5 mesiacov.

chantal21
4. nov 2013

@22lucinka22 PARADNA ZMENA ,GRATULUJEM

22lucinka22
4. nov 2013

@chantal21 dakujem pekne

prekvapenie
4. nov 2013

@22lucinka22 Perfektná zmena, gratulujem, ja mám dole 12 kg a tiež mám 70 kg. Koľko meriaš?