icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
vanilka_4
10. nov 2013

baby diky za tuto skupinu 😉 pred dvoma rokmi som bola aj ja namyslená ako som po pôrode pekne schudla na ešte lepšiu postavu ako pred tehotenstvom a čo sa nestalo za posledne dva roky som to nabrala spať 😢 ale dnes sa fotím a dúfam za par mesiacov sem hrdo hodím výsledok. Držte mi palce zeny 🙂

lucinenka001
10. nov 2013

@mayca20

ahoj, uzasna premena, ak mozes proism Ta napisat blizsie info odkial si mala prosim Ta jedalnicek? Dakujem inak si super, krasna. klobuk dole, uz az chuda podla mna 🙂

minuskad
10. nov 2013

@lucinenka001 ahoj. kauzu mayca riesil admin. svoj jeden jedalnicek posielala zenam a oni JEJ za to dali peniaze a tak si na svoj ucet prilepsila o dost velku sumu.....cize ziaden trener ani nic podobne, ale PODVOD

lucinenka001
10. nov 2013

@minuskad

Ahoj. jemine , dakujem Ti krasne za spravu, si zlata, som nevedela o nej, len tak si pozeram, fotky a obcas nejake prispevky citam. Dakujem naozaj este raz krasne. a Komu sa tu da verit ? 🙂

minuskad
10. nov 2013

@lucinenka001 neviem komu sa da verit, ale je tu kopec skupiniek o chudnuti, pridaj sa. tam ti mamicky poradia ako schudnut efektivne aj bez zakupeneho jedalnicka 🙂

andreamisko
10. nov 2013

@superego Ahoj. Už polroka hľadám vhodnú motiváciu ako začať. Tie fotky sú skvelé. Ako by som videla seba práve teraz a pred desiatimi rokmi :( . Práve som v situácii ako ty na začiatku chudnutia. Chcem sa opýtať, či si zmenila hneď na začiatku aj príjem a zloženie stravy ? Mala si niekoho, kto ťa podržal, keď mala chuť to hodiť za hlavu? alebo tie samotné výsledky na váhe a tele ťa posúvali ďalej?

ciarka
11. nov 2013

@legantiss - a po treningu vo fitku si co potom das?????????
Naozaj krasna zmnea, vizeras krasne!!!! A ako sa ti menil jedalnicek?

vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
emmuska8
12. nov 2013

@vevericka1122 ADIPEX su zakazane tabletky, su skodlive a to ich tu ponukas?? toto je fakt sila.. co je clovek schopny spravit pre peniaze!!!!!!! ubohe a zaroven smutne...kto chce schudnut nech nezere a halvne sa hybe... to je zarucene

vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
emmuska8
12. nov 2013

Liek na chudnutie Adipex retard bol stiahnutý z predaja v EU. Na základe klinických skúseností boli riziká nežiadúcich účinkov lieku vyššie, ako prínos liečby.

Pomerne dlhú históriu má účinná látka fentermin, ktorú asi poznáte pod obchodným názvom Adipex retard.

Fentermin potláča chuť do jedla. Je fakt, že má presvedčivý anorektický efekt. To znie lákavo. No nesmie sa podávať dlhšie, ako 3 mesiace a po jeho vysadení človek často veľmi rýchlo naberie nazad všetko, čo stratil.

Má vážne neželané účinky a nedá sa preto podávať značnej časti obéznych, pretože by zhoršoval zdravotné následky obezity. Sú to príznaky ako nespavosť, agitovanosť (čulosť), pocity na vracanie, možnosť vzniku ťažkostí so srdcom, pľúcnej embólie. Riziko spojené s užívaním prípravku Adipex retard je príliš vysoké a dnes sú už k dispozícii lieky s podobným účinkom a oveľa menšími neželanými účinkami. Adipex retard sa nesmie podávať pacientom, ktorí majú ťažkosti so srdcom, vysoký tlak, vysoký tlak v pľúcach, poruchy štítnej žľazy, či poruchy funkcie pečene a ľadvín. Podanie fenterminu by mohlo v týchto prípadoch ohroziť aj život.

Preto sa v mnohých Európskych krajinách predaj prípravku Adipex retard ukončil. Na Slovensku sa Adipex retard už nepredáva.

Nepríjemné je, že tento liek sa snaží na čierno si zohnať mnoho ľudí, čo chcú schudnúť. Túžba schudnúť je tak silná, že nedbajú na riziko, aké môže byť spojené s užívaním tohto lieku. Prípadne o ňom ani nevedia.

vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
martulkamarhulka
13. nov 2013

ahoj žienky ja sa chcem hlavne podakovať za túto stránku a hlavne túto tému ktorá ma nakopla v mojom chudnuťí .po druhom pôrode som sa dopracovala na 112-115kg 😠 až sa to sem hanbým napísať za pol roka som sa dopracovala na 82kg a idem dalej 🙂aspon 5kg dať dole a budem spokojnáááá.konečne po 10rokoch mojej nadváhy si môžem povedať spokojná .prvá fotka je zodna kedy som začala s dietou a zo zmenov v mojom živote 🙂 a druhá je teras ako vyzerám rozdiel -32kg 🙂 😀 😀 .možno tento môj prýbeh nakopne niektorú s vás ,ako tieto babeny nakoply mna 😉

tomsta003
13. nov 2013

paradna zmena kočica 😵 😵 😵

bridget
13. nov 2013

@martulkamarhulka super! Krasny vysledok naozaj. Prezradis aj tajomstvo tvojho uspechu? Je mi jasne, ze zmena zivotneho stylu 🙂 Ale zaujimali by ma aj detaily, sposob stravovania, co u teba zabral, cvicenie - ake, kolko...

adulienka123
13. nov 2013

krasna premena, gratulujem!!! 🙂 , prezrad, ako sa ti to podarilo?

martulkamarhulka
13. nov 2013

@bridget začala som s cambridge dietou na nej som bola 3mesiace .potom som zvolila lahšie jedlá omedzila som sladké a pečivo a 3x do týždna fitko a ide to .

hasleerka
13. nov 2013

@martulkamarhulka jáj aká perfiš premena ... niečo podobné by som aj ja potrebovala, ale nemám takú pevnú vôľu...

vitacalcin
13. nov 2013

@martulkamarhulka super zmena, blahoželám

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
juditkak
13. nov 2013

takže baby idem sa chvalit aj ja este nie som na konci ale ide to.
váha pri porode 115 kg
po porode 97 kg
kojenim zislo dole za cca 6 mesiacov na 93 kg
potom akosi do aprila 2013 na 89 a vtedy som sa rozhodla, od aprila do dnes
dnes som na vahe 72 kg a idem do 65
a budem veeeeeelmi spokojna

juditkak
13. nov 2013

@martulkamarhulka super zmena mladsia sestra tej z hornej 🙂

sasenka2311
13. nov 2013

jak vam fajneeee, aj ja chceeeeeeem takto vyzerat ....

kikavicek
13. nov 2013

@juditkak super riadne to vidno gratulujem 🙂a co si robila ? 🙂 asi si aj trosku nizssia ze ?

juditkak
13. nov 2013

nizunka 153 cm, hybat hybat !!!! a vela zeleniny trosku aj dukan pomohol

hocy79
14. nov 2013

@martulkamarhulka vyzeráš úžasne!gratulujem.krásna si!držim palce🙂

hocy79
14. nov 2013

@juditkak juditka super!