Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

martulkamarhulka , juditkak - obom vám gratulujem , ste kočice a ste mojou inšpiráciou 🙂
ahojte....hľadám skupinky kde s amôžem nakopnúť do toho aby som konečne schudla neviem čím to je ale nie a nie začať stále si poviem ánot už musím hnusí s ami ako vyzerám ale aj tak neviem prestať sa pežierať hrôza a des ......... ale musím s tým skoncovať lebo zle skončím a potrebovala by som nejak nakopnúť heh.....keď vidím tie vaše fotky je to super ako ste to dokázali ..... dúfam že sa aj ja k tomu konečne odhodlám ....už som tak raz chudla medzi prvým a druhým tehu a darilo sa mi ale teraz neviem čím to je .....
@viera22 Robíme si takú tabuľku a vždy sa vážime + meriame sa k 25.v mesiaci, kto má v tomto období svoje dni, sa samozrejme váži neskôr, aby váha a miery boli relevantné, keďže v tomto období, nám to vždy skočí hore.Je to super, vieš si sama porovnať,úbytok, či sa uberáš správnym smerom + kočky kt.chcú prikladajú aj fotodokumentáciu, pre porovnanie, alebo výstrahu.Diéty nedržíme, jojo efekt je poriadna "sviňa", zdravá strava pravidelne 5 krát denne v malých porciách, veľa zeleniny a pitný režim, to je princíp.Sem tam kočky držia očistné kúry .....Niektoré cvičia, niektoré nie, tak snáď sa ti bude páčiť 🙂
velmi dobra stranka milujem ju ,perfektne vysledky a ešte lepšia motivacia ,všetkym kočkam ktore schudli blahoželam 😵 😵 😵
AHOJTE BABY, MAME TU NA KONOVI SUKROMKU, KDE UZ ROK SPOLU CHUDNEME, OSTALI SME UZ LEN 4 STALICE, POTREBUJEME NOVE SILY. AK BY STE MALI ZAUJEM , PISTE IP 🙂 VAZIME SA RAZ DO TYZDNA, ROBIME TABULKY, MERACKY RAZ ZA MESIAC, RADIME SI OHLADOM JEDALNICKOV AJ CVICENIA A SAMOZREJME V BEZNYCH BABSKYCH VECIACH 😉
@martulkamarhulka supeer! zavidim 😉
@legantiss ahoj prosím ťa vyzeráš úžasne aj ja chcem...😀 prosím čo si papávala a čo si všetko robila aby si tak skvelo vyzerala?
Ahojte.Chcem sa k vám pridať.Nikdy som nebola nejak extra chudá(asi to nemám v génoch).Pri výške 156cm som mala nejmenej 59kg.Po druhom porode som mala 79kg a asi po 8mes.som išla dolu na 63kg.To som chodila 4x na zumbu a upravila stravu.Odvtedy to už nechce ísť dolu.
Prvá foto asi mesiac po pôrode a druhá asi 8mes.po pôrode. :(
Ešte musí ísť dolu aspoň 5kg,ale nejak sa im nechce.V pondelok mi príde Leg master a zasa upravím stravu a idem na to 🙂

@juditkak vidno poriadne zmenu, blahoželám