icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
vitacalcin
15. nov 2013

@juditkak vidno poriadne zmenu, blahoželám

hasleerka
15. nov 2013

@juditkak fantastická premena .... gratulujem ...

baby ja sem stále chodím, stále vás sledujem, stále dúfam že sa nakopnem a stále to nedokážem ... je tu ešte niekto taký ako ja .... neviem čo mám robiť ...

juditkak
15. nov 2013

@hasleerka musis to sama citit aj ja som rok a pol stagnovala abolo mo dobre s kileckami ale potom to akosi prislo a dotiahla som to sem kam som chcela teraz mam dalsich 2 kg dole už len 6 a som happy

kamilkak
15. nov 2013

martulkamarhulka , juditkak - obom vám gratulujem , ste kočice a ste mojou inšpiráciou 🙂

viera22
15. nov 2013

ahojte....hľadám skupinky kde s amôžem nakopnúť do toho aby som konečne schudla neviem čím to je ale nie a nie začať stále si poviem ánot už musím hnusí s ami ako vyzerám ale aj tak neviem prestať sa pežierať hrôza a des ......... ale musím s tým skoncovať lebo zle skončím a potrebovala by som nejak nakopnúť heh.....keď vidím tie vaše fotky je to super ako ste to dokázali ..... dúfam že sa aj ja k tomu konečne odhodlám ....už som tak raz chudla medzi prvým a druhým tehu a darilo sa mi ale teraz neviem čím to je .....

jaruska6
15. nov 2013

@viera22 Ahoj, skús v téme Podporme jedna druhú pri chudnutí, je tam super skupina kočiek kadečo sa dočítaš a keď sa nedarí podpora je fajn.Možno sa ti zapáči 🙂

viera22
15. nov 2013

@jaruska6 Ďakujem za typ...🙂

jaruska6
15. nov 2013

@viera22 Nie je zač.Tiež som v tej skupine a aj vďaka podpore sa ako tak držím, tak snáď sa bude dariť aj tebe.Držím palce. 😉 😀

viera22
15. nov 2013

@jaruska6 Ďakujem ...tak dúfam, že áno bolo by super sa konečne dobre cítiť a nájsť v obchode aj niečo na seba

jaruska6
15. nov 2013

@viera22 Robíme si takú tabuľku a vždy sa vážime + meriame sa k 25.v mesiaci, kto má v tomto období svoje dni, sa samozrejme váži neskôr, aby váha a miery boli relevantné, keďže v tomto období, nám to vždy skočí hore.Je to super, vieš si sama porovnať,úbytok, či sa uberáš správnym smerom + kočky kt.chcú prikladajú aj fotodokumentáciu, pre porovnanie, alebo výstrahu.Diéty nedržíme, jojo efekt je poriadna "sviňa", zdravá strava pravidelne 5 krát denne v malých porciách, veľa zeleniny a pitný režim, to je princíp.Sem tam kočky držia očistné kúry .....Niektoré cvičia, niektoré nie, tak snáď sa ti bude páčiť 🙂

karolina04
16. nov 2013

velmi dobra stranka milujem ju ,perfektne vysledky a ešte lepšia motivacia ,všetkym kočkam ktore schudli blahoželam 😵 😵 😵

viera22
16. nov 2013

@jaruska6 Ďakujem za uvítanie a info.....a kde tu tabuľku nájdem aby som sa tam dopísala?

myuska00
16. nov 2013

@majly11 odkial to mas?

zuzu8655
19. nov 2013

AHOJTE BABY, MAME TU NA KONOVI SUKROMKU, KDE UZ ROK SPOLU CHUDNEME, OSTALI SME UZ LEN 4 STALICE, POTREBUJEME NOVE SILY. AK BY STE MALI ZAUJEM , PISTE IP 🙂 VAZIME SA RAZ DO TYZDNA, ROBIME TABULKY, MERACKY RAZ ZA MESIAC, RADIME SI OHLADOM JEDALNICKOV AJ CVICENIA A SAMOZREJME V BEZNYCH BABSKYCH VECIACH 😉

mimca77
19. nov 2013

@zuzu8655 ahoj, ja by som sa velmi rada pridala, ale neviem ako 🙂

zuzu8655
19. nov 2013

@mimca77 uz som ta pridala 😉

mimca77
19. nov 2013

@zuzu8655 dakujem 🙂 len sa obavam, ze sa zo zaciatku pred vami budem hanbit ako pes, za svoje proporcie aj za svoje blbe navyky, ale hadam mi to pomoze 😀

bambina78
19. nov 2013

@zuzu8655 mate aj kojace matky??

bambina78
19. nov 2013

@juditkak klobuk dole..super!

motyliky
19. nov 2013

@bambina78 ano, to by zaujimalo aj mna- rada by som sa pridala

bambina78
19. nov 2013

@martulkamarhulka supeer! zavidim 😉

rosannar
20. nov 2013

@zuzu8655 aj ja by som sa rada pridala ku skupine, nejaké silné nakopnutie by mi bodlo 😉

dancul177
20. nov 2013

@zuzu8655 aj ja by som sa rada pridala ak mozem 🙂

kotuliatko1990
20. nov 2013

@legantiss ahoj prosím ťa vyzeráš úžasne aj ja chcem...😀 prosím čo si papávala a čo si všetko robila aby si tak skvelo vyzerala?

marys001
20. nov 2013

@zuzu8655 poprosim do tej sukromnej sa dostat lebo velmi chcem schudnut a nedari sa my 😠 som mlsna ☹

marys001
20. nov 2013

@zuzu8655 a ty si z bb? aj jaaaa

simib
20. nov 2013

Ahojte.Chcem sa k vám pridať.Nikdy som nebola nejak extra chudá(asi to nemám v génoch).Pri výške 156cm som mala nejmenej 59kg.Po druhom porode som mala 79kg a asi po 8mes.som išla dolu na 63kg.To som chodila 4x na zumbu a upravila stravu.Odvtedy to už nechce ísť dolu.
Prvá foto asi mesiac po pôrode a druhá asi 8mes.po pôrode. :(

simib
20. nov 2013

Ešte musí ísť dolu aspoň 5kg,ale nejak sa im nechce.V pondelok mi príde Leg master a zasa upravím stravu a idem na to 🙂

zuzu8655
20. nov 2013

@marys001 si pridana 🙂 som z bb, no momentalne som mimo do juna 😉

zuzu8655
20. nov 2013

@bambina78 aj ja kojim 🙂