Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@simib je to super zmena
Ahojte.Som nová medzi vami a tak som ešte prečítala len nieco malo. Ja sa snazimschudnut uz asi dva roky a vždy stroskotam. Od 02/2013 som držala dukanovu diétu, ale hneď ako som zhodila 10 kg som začala porušovať a tak som v auguste skončila. Potom som začala cvičiť 30 dňový program, aj som po 6 dňoch skončila. Malo času. Od januára chcem ísť opäť na dukanovu. Ak mi viete poradiť nieco lepšie tak prosím sem s tým. Budem nesmierne vďačná. Môj naj problém je, že večer dobieham celodennú stravu.
aká si ty kočica a malý je rozkošný 🙂
@zuzu8655 aj ja sa rada pridám 😉
@zuzu8655 aj ja by som sa rada pridala 🙂
Tak babulky, ozývam sa po dlhšej dobe, váha sa mi drží +/-2kg, ale celkovo výrazne sa nepohla asi už 3 mesiac? No nevadí,aspoň že je to takto, do konca roka som chcela ešte dat dole cca 7kg, ale stačili by mi ešte aj take 3-4kgUvidíme, možno sa to ešte rozbehne.Pridávam opäť na porovnanie foto mojej zmeny.Keďže som mala okolo 100kg niekolko rokov, tak 1.fotka je zo svadby z roku 2009 tam som mala cca 107kg a 2.fotka je zo svadby 2013 pred týždňom, tu mám 72kg, zhodou okolnosti bola svadba v tej istej rodine🙂
@kikushka2386 ok 😉
@vera23 Krásna premena, velky obdiv 🙂
@vera23 mozes prosim ta napisat podrobnejsie, ako sa ti to podarilo?

@zuzu8655 môžem sa aj ja pridať?