Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@bimba01 Ano za 6 mesicov, hlavne je vydržať a nevzdať to, keď sa to na chvílu zastaví🙂No na začiatku som si počítala kalorie, vyrátala som si svoj bazálny metabolizmus a snažila som sa prijímať menej ako som bola schopná spáliť, ono je to u každého individuálne,ak k tej úorave stravy aj cvičíš, tak spáliš viac kalorii a môžeš si aj viac dopriať kalorii v jedle, takže asi tak🙂
@vera23 a myslíš žeby sa ti chcelo napísať nám napr. taký tvoj týždenný jedálniček .. ja mám totiž chaos v tom čo večer teda môžem a čo nie ... a dovolila si si aj nejaké sladké ... lebo bez toho ja by som fungovať nemohla ... aj ked teraz sa snažím dať si sladké len doobeda .. to zvládam...
a čo sa týka toho cvičenia, myslím že na bežiacom páse by som mohla chodiť ... lebo ono zase pohyb je dobrý pre zdravie ...
@hasleerka Na veceru by si mala uprednostnit bielkovinovo- zeleninove jedlo ...napr. vajicka (prazenica, na tvrdo. Najlepsie s prevahou bielkov napr. v pomere 1 zltko na 3 bielka), tuaka vo vlastnej stave, steak z lososa, biele ryby, hovadzi steak, kuracie prsia, morcacie maso, tvaroh, ricotta, cottage, olomocke syrecky, mozzarela alebo vyskusaj proteinovy napoj. Ku vsetkemu riadnu davku zeleniny (najlepsie v surovom stave, varena mrkva ma napriklad dost vysoky GI). Masa grilovane na PL olivoveho oleja, dusene, varene... A pohyb je samoska vyborny pre zdravie, kondiciu, silu a tiez vyborny v procese chudnutia. Teda hlavne kardio cvicenie (beh, rychla chodza, bicykel...), alebo vela bab (ja tiez) ma dobre skusenosti s cviceniami od Jillian (najdes na youtub). Staci polhodka denne a uvidis ako sa Ti bude menit telo.
Ja som mala ešte v januári 2013 72 kg.Pomocou cvičenia som schudla. teraz mám 60kg. samozrejme že si dávam pozor na stravu a od 17,00hod. už nič nejem a sladké tiež obmedzujem. 🙂
Baby aj ja sa chcem pridat
ahojte dievcata v skratke popisem ako som na to ja. momentalne som po druhom porode 2mesiace , kojim a trosku uz aj prikrmujeme. Momentalna vaha cca 88kg hruuuuuza.pred porodom 76 a to je aj moj zaciatocny ciel. mam nenormalne chute na sladke idem sa zblaznit a cim viac to chcem obmedzit tym je to horsie a chce sa mi . po prvom porode som bola na tom tak isto. chudnut som zacala az ked mal maly 7 mesiacov, dovtedy som neveim co robila, no nezhodila som sama a tak som som zaplatila drahu trenerku a pod ho... paradne som chudla za cca 3 mesiace 10kg a vyformovala som postavu, ze som vyzerala na menej. lenze to bol trening a kvoli kojeniu teraz nemozem az tak naplno cvicit ako vtedy. inak by som k nej uz davno isla, no skoda penazi ked tam budem len tak na 60%, ja uz ked tak naplno. Takze teraz hladam moznossti ako zhodit hlavne stravou a samozrejme pridam pohyb . tak by som sa rada k vam pridala a mozno nasla nejaku spriaznenu dusu, na tahanie sa navzajom, lebo ja toto potrebujem. a chcela by som poprosit aj ja o pridanie do sukr. skupiny dakujemmmm a ozaj je tu niekto z KE??
baby kde ste??? uz ste vsetky v tej sukromnej??? aj ja chcem
Ahojte.chcela by som sa opytat ci by ste mi vedeli poradit ohladom proteinov.dakujem
@monicca00 ahoj 🙂 treba napísať zuzu8655 a ona ťa pridá do sukromky 😉
@monicca00 a tiez som z KE 😝
@vera23 super!!!! tak toto je riadna zmena, klobúk dole 😉
@superego odpadnem z teba, si uzasna, gratulujem. Boooze, kiez by sa aj mne podarilo dopracovat k podobnemu vysledku. Momentalne som ako slon ... ale neviem najst silu, cas a aj peniaze na to, aby som s tym zacala nieco robit. Mala ma 2 roky, chodim uz do prace. Manzel robi 12 hod. sluzby. Ked je v dennej, mala ide do jasiel, ked ma volno a nocne, tak je mala s nim doma. No a kedze ja som tiez cele dni v praci, tak ked pridem domov, tak sa mala na mna zavesi a nemozem sa nikam ani hnut. Takze vecer ist niekam cvicit = nerealne. Rano? Skusala som, ale popravde nie je kedy. Ked ma muz denne, vozim malu do jasli, a o osmej rano uz musim byt v kancelarii, takze vtedy to nestiham. Ked ma nocne, tak to len o tristvrte na sedem pride domov (este musi vyvencit psa). To ja ledva stiham dorayit na cas do prace (do ineho mesta). Takze len ked ma volno. Nooo takze efektivita v r.... Takze cvicenie rano nerealne. Vecer som na tom podobne. Rozmyslala som, ze by som zobrala na cvicenie aj malu, ale napr. zumba je najskor o pol siedmej vecer - kym skonci je pol osmej, to uz malu musim ukladat do postele (predtym ju treba aj okupat). Takze opat nic. Tak asi tolko o mojom pokuse chodit niekam cvicit.
Strava = dalsi obrovsky problem. Diagnostikovali mi Crohnovu chorobu, takze zelenina a ovocie, t.j. vlaknina su pre mna akoby som jedla rozbite sklo ....
Ja uz neviem ... Asi budem do konca zivota tucna ... a sklamana sama zo seba ... ☹
Ahojte mamičky,pridávam sa ku vám aj ja....dnes končím 7-dmy týžden chudnutia,mam dole 9kg,zdrava strava,psylium,cvicenie kazdy den 20 minut,na veceru si davam kokteil bio-tech ale nie kazdy den,ako mam chut,zasyti ma to,ako keby som zjedla jednu velku pizzu,papam kazde 2 hodiny,2litre vody denne+3x si spravim caj denne....zacinala som 76kg dnes rano mam 67kg ,vazim sa v stredu a nedelu,kazdy tyzdne mi takto ide dolu 1kg,chcem potiahnut na 60kg....pred rokmi sa mi podarilo schdunut 14kg za pol roka delenou stravou,ale zacala som papat a vsetko bolo spat....pred 5-timi rokmi,som rodila s vahou 93kg,potom to zislo samo nerobila som nic,ked som papala aj nepapala mala som vdzy 76kg viac ani menej nie....fotto pridam aj ked si myslim ze 9kg je dost,na mne to moc nevidno...niekto schudne 3kg a krasne to vidno....zatial nic moc ale idem dalej bavi ma to ked vidim,ze to ide...mojou motivaciou je,krasne oblecenie od segry (ona vazi55kg) a som sa nevtrepala nikdy do jej rifli,teraz uz ich obleciem,som spokojna ale ako hovorim idem dalej chcem 60kg
Súper zmena ja by tom tiež potrebovala schudnúť...
@hasleerka Dakujem,mozno iny vidia,len mne sa zda,ale najviac mi vadia ruky mam ako rambo,v tvari som baculata,proste na mna ked sa 1kg nalepi tak vsade,proste cele zle...citim sa super,ale ani pri tych 76kg som sa necitila zle....este som zabudla,kazde rano maleho odnesiem do skolky,a hore na 7-cku idem peso behom,zo zaciatku som nevladala uz na druhom poschodi ale teraz to zmaknem v pohode...kavu necukrim uz roky,a vobec cukor v dome mam len pre maleho do caju inac vobec....:D
Kočky,mohli by ste aj mňa pridať do vašej súkromnej skupiny?Bola by som vám veľmi vďačná..........🙂
@tina_telekova ahoj, pocula si o cambridge diete? vela zien tu s nou krasne schudlo, ja idem od noveho roku, chcela som uz od stvrtka ale konziltanka ma odhovorila aby ma vianoce zbytocne nepokusali a ze to dost stoji, takze idem od noveho roku do toho s cielom 35 az 40kg dole!!! bezpodmienecne! 😀 😀 😀
@sonickaopicka ahoj, nie o tej diete som zatial nepocula ...

@adulienka123
@dandy28 Ďakujem velmi pekne🙂
@adulienka123
@viera22
@hasleerka No baby, tak v prvom rade ďakujem za pochvalu, pravdu poviem som na sseba hrdá, že som to dokázala sam, bez akýchkolvek diét a leikov na "podporu chudnutia", to by som si len naisto rozhádzala organizmus a k ničomu by to neviedlo,iba k totálnemu jojo efektu.Hlavné je prijať vela tekutín počas dňa.Jesť pravidelne, ja osobne jem každé 2.5-3hodiny,ale pod jedlom si nepredstavujte, že si kažýdé 3 hoďky dám šniclu🙂)) to nie, napr: ráno rohlík graham, alebo celozrnný s medom a orechami a k tomu káva, desiata nejake ovocie, obed normal bud mäso a príloha, alebo cestoviny s omáčkou, alebo zeleninový šalát, proste si spravím na čo mám chuť, ale jem jednoducho to čo navarím, mojim dvom chlapom🙂 a potom olovrant a večera a druhá večera jem hlavne bielkoviny a zeleninu, nehovorím, že teraz si občas nedám nejaký ten sacharid aj večer, ale keď som sa snažila zhodiť tak prísnie, žiadne sacharidy večer-zakázané!!!! A jem až pokial nedem spať-naposledy 2-3 hodiny pred spaním, aby sa mi nezastavil metabolizmus.Hlavne sa neprejedajte🙂, keď si navyknete na pravudelnú stravu, tak ani nebudete mať potrebu sa prejedať, lebo tie 2-3 hodinky ubehnu jak voda a keby ste sa predtým prejedli, nevlídali by ste potom zasa niečo zjesť🙂Asi tolko môj princíp stravovania.Občas si aj zacvičím, kvôli spevneniu postavy, určite nie na schudnutie, lebo cvičením môžete ešte nabrať-lebo sa buduje svalova hmota, to bolo aj u mna, že som sa snažila schudnuť a pritom som pribrala🙂Tak všetkým držím päste-hlavne je nevzdať to,keď sa to hneď nehýbe dole🙂