icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
kiki94
22. dec 2013

@brezulllka ja som teraz mala cistu 5 cm, mala som bolesti koli nej... no uz mi zmizla vdaka injekciam ... takze operacii som sa vyhla .. urcite budem nieco skusat, takto to dalej nejde, nemozem ani pozerat na seba, uz aj priatel mi povedal ze mam nieco robit so sebou ://

kotuliatko1990
22. dec 2013

@kiki94 Ahoj.presne viem ako sa cítiš...to isté aj ja..nemôžem sa na seba ani len pozrieť,problém s oblečením som podráždená so seba samej a tiež mi priateľ dosť často dáva najavo že je somnou nespokojný že by som mala niečo so sebou robiť. ☹

kotuliatko1990
22. dec 2013

@martulkamarhulka Dobrý deň prajem.
Vyzeráte neskutočne skvelo a sviežo..môžem sa spýtať čo ste papávali a čo ste robili preto aby ste tak úžasne vyzerali aké cviky a koľko krát do týždňa..ďakujem za radu.

kiki94
22. dec 2013

@kotuliatko1990 ahoj,je to strašné ... som si povedala že teraz to encham tak predsa idu sviatky, fajne papníčko a tak :D akože .. s mierou jo :D ale od noveho roka .. strava uplne ina ako doteraz, zacnem makat ... chcem pre seba nieco dobre urobit ... budem musit ... nechcem mat zdravotne problemy :/

brezulllka
22. dec 2013

@kiki94 ja som mala.3 take mensie ale strasne bolestive..nedalo sa.s tym.robit nic ine ako vyrezat..ale sak rychla operacia takze v poho;)

bombulka200
Autor odpoveď zmazal
arthemiis
25. dec 2013

Wow wow wow! Ženy vám patrí veľký potlesk a poklona! Všetkým, každej jednej čo schudla čo i len kilečko... krásne zmeny tu sú-.. dúfam, že aj ja sa budem môcť čoskoro pripojiť s takou zmenou.. Ja som v priebehu posledných dvoch rokov pribrala skoro 20 kg. Je mi zo seba zle len keď sa na seba pozriem, necítim sa dobre v mojom tele, som si nechutná a už niektoré veci nenavlečiem na seba vôbec..
Stiahla som si fitness denníček, idem si ho akurát vytlačiť a upraviť nech môžem začať naplno 🙂 vy ste mojou inšpiráciou, keď budem spotená a udychčaná chcieť končiť snáď mi vaše neskutočne inšpirujúce zmeny budú motiváciou 🙂

bbarboraa
26. dec 2013

@brezulllka ahoj prefektne si schudla... ja sa ta chccem spytat kolko dokopy a ci ti neovisala koza alebo tak...

cherry1981
26. dec 2013

@brezulllka Ja som tiez schudla po prvej dcerke tak, ze som jedla uhorku denne 3 mesiace okrem nedele vtedy som si dopriala obed, schudla som 30 kg,po synovi som schudla 20 kg asi tiez za tri mesiace ked som jedla malicku porciu raz denne. Pocas tehu som vzdy pribrala aj vyse 30kg, teraz som po tretom porode skoro dva roky a stale som raz hodre a raz dole, ale teraz som schudla tiez iba na zeleninovych stavach 10 kg za necely mesiac a planujem skusit surovu stravu, uz som to raz skusala, ale vzdy som sa vratila k normalnemu stravovaniu ale uz tiez potrebujem schudnut 20 kg tak snad sa podari. Ja som tiez nikdy nechudla pomaly a zdravo,a najhorsie bolo , ze vzdy prisiel jojo efekt, ale teraz to uz chcem udrzat snad sa podari. Ja som leniva na cvicenie, to bude u mna horsie sa dokopat k cviceniu 😅 😅

vitacalcin
27. dec 2013

@bombulka200 vyzeras dobre,pristane ti to

brezulllka
28. dec 2013

@bbarboraa.ahoj!!! No dokopy som schudla 40kg..a s tou kozou je to komplikovane ovisa a dost preto som.sa dala na cvicenie ale zlepsuje sa to cvicenie mi pomaha .. rada by som to zvladla do leta...konecne po rokoch by som si chcela obliect dvojdielne plavky a nehambit sa za to ako vyzeram;)

ficksacha
28. dec 2013

@cherry1981 Ty brdo... to ako? Cely den len 1 uhorku? 3 mesiace?

evitka3
29. dec 2013

@laja77
Ak mas 3 mesacne babo,tak si uz davno po sestonedeli, nie je tak? 6 nediel je predsa 1,5 ,esiaca🙂🙂🙂

laja77
29. dec 2013

@evitka3 ano, moje babo ma teraz 3,5 mesiaca, ale ja som zacala cvicit uz hned po sestonedeli- to som pisala len, ze cvicit sa da aj hned 😉 , to znamena ze cvicim uz od konca oktobra. Nie, ze teraz sa mi skoncilo 600nedelie 😅 a zacala som cvicit. Asi som to nenapisala dostatocne jasne 🙂

kotuliatko1990
30. dec 2013

@brezulllka Vyzeráš úžasne.. a naozaj klobúk dolu aj ja chcem niečo už som sebou robiť ale dajako sa už dva roky odhodlávam☹

kotuliatko1990
30. dec 2013

@simib vyzeráte skvelo, čo ste prosím robili aké cviky? a čo ste papávali?
Ďakujem krásne..naozaj vyzeráte fantasticky.

kotuliatko1990
30. dec 2013

@22lucinka22 vyzeráte užasne..🙂
ako obdivujem Vás..naozaj..čo ste prosím papávali a aké cviky ste robili? Ja sa odhodlávam už dva roky ísť do toho lebo sa už nemôžem sa seba pozerať s 90kg a chcem už som si vstúpila do svedomia a 1.januára chcem začať so sebou voľačo robiť.

mimiq
30. dec 2013

Tak pridám vám tu aj ja fotečku...neviem či zmenu vidieť 🙂

brezulllka
30. dec 2013

@kotuliatko1990 dakujem;) tak sa treba zapriet a ist do toho..ten pocit ked sa na seba po case pozries do.zrkadla a nespoznas sa je na nezaplatenie 🙂

vitacalcin
30. dec 2013

@mimiq vidno pekne zmenu, koľko sa ti podarilo schudnúť a za aký čas?

simcika
30. dec 2013

@kotuliatko1990 hlavne chudni pre seba, pre svoj postoj sama k sebe!! a nie kvoli partnerovi. A vobec - ako ze je s Tebou nespokojny. S kilami? Ne, toto muz nema davat ani najavo a nech si pekne pocka...psychika je start.

mimiq
30. dec 2013

@vitacalcin zatiaľ sa mi podarilo dať dole necelých 15kg....mám síce stále 90,7 kg no začínala som z váhou 105,5 takže pre mňa úspech...plánujem sa dostať na 80 kg tak dúfam že sa mi to postupne podarí..

kotuliatko1990
31. dec 2013

Ahoj Baby🙂
Cítim sa veľmi hlúpo a trápne a hlavne sa veľmi hanbím ako vyzerám..a veľmi ma mrzí že po pôrode som sa prestala o seba starať ale to sa od 1.1.2014 zmení moja výška je 163cm a moja váha baby nezľaknite sa prosím ☹ je 89,5kg☹
Je to strašné 😒
Na fotke ktorú som pridala som s dcérkou keď mala rok a pol cca a tam mám cca 85-86kg takže si predstavte že som teraz ešte tlstejšia nebudem hovoriť že som plnšia a ja neviem čo jednoducho som TLSTÁ a najvyšší čas je ísť do toho a urobiť niečo pre seba nech sa cítim sama sebou veľmi si vážim Vaše reakcie a veľmi mi pomáhajú ako ma podporujete každú zmenu pridám fotku🙂 držte mi prosím palčeky a ja Vám všetkým tiež držím silno silno palčeky ako len viem.
1.FOTKA JE KEĎ SOM ČAKALA DCÉRKU TAM MÁM 75KG U OCINA NA OSLAVE
2.FOTKA JE NA OSLAVE U OCINA SME 4 SÚRODENCI A MÁME V TEN ISTÝ MESIAC VŠETCI NARODENINY TAM MÁM 78KG
3.BOHUŽIAĽ SOM NENAŠLA FOTKU KDE MÁM TÝCH 85-86KG NAŠLA SOM FOTKU S DCÉRKOU A TAM MÁM 84KG TAKŽE SI PRIRÁTAJTE EŠTE 5KG HRôZA.

lulusha
31. dec 2013

@kotuliatko1990 ahoj, nic sa neboj, hlavu hore a pojde to pekne dole, uvidis! hlavne, ze uz si odhodlana a mas na to chut 🙂 uvidis, ze prave tie prve kila pojdu dolu rychlo a to ta bude strasne pohanat dopredu. Hlavne prestan jest sacharidy (cukor, pecivo, muku, cestoviny, zemiaky, ryzu) - pripadne to papaj iba doobeda. Kazdy den si zacvic, staci len 30 minut a o mesiac mas zarucene 3 kg dole- minimalne. Ja som tak robila minuly rok v lete, samozrejme, prve dni som sa isla zabit kvoli cokolade a chlebe, ale akonahle som uvidela prve vysledky, premohla som sa. Drzim velmi palce, od januara zacinam opat, tak mozme ist takto virtualne spolu 😉

reni1512
31. dec 2013

Začínam baby s vami....1.1.2014 a do jari som KOČKA...už sľubujem 😀 😀 😀

24marica
31. dec 2013

aj ja sa pridavam, nahodou som natrafila na tuto stranku, je super 🙂 ....velmi motivujuca.......dufam že poslednykrat vravím............ od zajtra 😀

martinka_martinka
1. jan 2014

babyyyy ja idem do toho tiež 🙂 od dnes... musim dať aspon tych desať kg dole a budem spokojna 🙂 taaaaak meriam 167 cm a mam 65 kg... co možno nieje zle ... ale vyzeram jak mladrava vecheť... a to musim zmeniť 🙂 a do maja to aj zmenim ... som odhodlana tak sup do toho Maťka... na tejto stranke a konkretne v tejto teme je to straaasne motivujuce 🙂

bobulaaa
1. jan 2014

Caute kocky tak ja sa k Vam dnes pripajam.Mam 168cm a 105,3kg.Hrooooza des.Vzdy som mala 55-58kg.Ked som otehotnela mala som 85kg v porodnici som nechala 10 kg.Potom som sa vysplhala na 83kg to som si drzala 6 rokov pokusala som sa schudnut a vzdy som to po 2 tyzdnocht vzdala.Teraz som pol roka bola na PN s chrbatom. Skoro som odpadla ked som sa dnes odvazila ze 105,3 kg.Cize som uz riadne vypasene prasa.Vzdy ked som bola chuda tak som sa cudovala mladym babam ze jak mozu byt tlste teraz uz viem..Takze dala som si fakt uz asi po 100ty krat zavezok ze to uz konecne po tolkych rokov musim dat dole.Kazdy sa mi uz v rodine smeje ze vzdy hovorim ze schudnem a som tazsia a tazsia. tStrasne ma motivuju Vase vysledky a fotky pred a po jak sa Vam kraaasne podarilo schudnut a bola by som rada keby sa to aj mne podarilo a bola by som na seba pysna.Tak mi kocky drzte palce aby sa mi to uz konecne podarilo a ja budem drzat palce Vam.Spolu sa nam to hadam podari a konecne to dotiahneme do vytazneho konca.

betina1984
1. jan 2014

Ahojky, tiez sa pridavam... rano navazene presne 91 kg, ciel je 61 kg tak za 6-8 mesiacov...

hasleerka
1. jan 2014

no dievčence, kedže som som po polnoci ešte vyžierala, dnešný deň nerátam ako začiatok chudnutia ... takže zajtrajším dňom začínam na sebe pracovať ... prvotný cieľ mám aspoň 10 kg, ak sa úspech dostaví, potom dalších 20 kg ... tak si držme palce ...