icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lalinka323
4. jan 2014

@konkm819 ja sa snazim nedietovat ,ale zmenit stravovacie navyky 🙂 ,,,,potom to ide lahsie ,,uplne vynechat bielu muku a vyrobky z nej a obmedzit sacharidy,,,skor len dopoludnia,,sladkosti minimalne..vela vody.vlaknina rano vecer,tak ja mam uplne bezchybny den az dnes,,,a od zajtra budem cvicit..cardio,,dnes som cvicila trocha,,kúpila som si teraz v lidli tie pasy na cvicenie,,celkom dobra vec inak,,ale skor na spevnovanie..Tak pojde nam to dolu to je iste,,,len sa nezamyslat nad tym ze chudneme,,,tesim sa na prve nase vysledky ;) 😵

selka1610
4. jan 2014

úžasné, klobúk dolu...

miciatko
4. jan 2014

@epsonka45 prosim aj mna pridaj,dakujem

alex999
4. jan 2014

@epsonka45 môžeš aj mňa pridať do sukromky,? som si pomylila nick a pisala som minnie55

zuzik1983
4. jan 2014

@epsonka45 mozes aj mna pridat,aj ja by som rada do sukromky

susan013
4. jan 2014

@epsonka45. mozes aj mna pridat do sukromky

lucinka1552
4. jan 2014

@epsonka45 môžeš si pridať aj mňa? 🙂

ajka20
4. jan 2014

@savanah111 supeeer gratulujem s velkým G 😀

zuzpap
4. jan 2014

@epsonka45 aj ja sa chcem pridat, od 7.1. chcem dat dole 20 a viac kg...dik 🙂

zuzik83
4. jan 2014

ahojte aj ja by som sa chcela pridat, od1.1. som zacala pozvolna s dietou, tak hadam niečo sa podari zhodiť. Zatial cvičím doma ale to už od decembra a teraz sa snažím aj upraviť si jedálniček, vynechavam sladke a obmedzujem chlieb. Každý večer už vyše mesiaca rotana 20 minút. Tak uvidíme či do leta niečo zhodím, najlepšie by bolo 20 kg, raz sa mi to už podarilo ale po dvoch porodoch sa kilečká pomaly nabalili naspat.
a môžem aj ja pridať do súkromnej skupiny? dakujem

zuzik1983
4. jan 2014

baby co jete na ranajky, ja si ranajky bez peciva ani predstavit neviem 😒

valentina99
4. jan 2014

@zuzik1983 ľanový rožok , cerealnu kaiserku alebo cereálny toastový chlebík z lidlu 🙂

ajka20
5. jan 2014

@valentina99 dievčence pozor na pečivo cereálny NIEJE celozrnný odporúčam pozrieť stránku /Vím co jím/ tam je to všetko pekne vysvetlené ako je to s jednotlivými potravinami

aeisha
5. jan 2014

@epsonka45 prosím,pridajte aj mňa. Velmi inspirujuce.

savanah111
5. jan 2014

@ajka20 dakujem krasne 😀

bubca7
5. jan 2014

epsonka45@bubca7-prosím aj mňa pridať medzi vás ďakujem😉

romanovic
5. jan 2014

Zeny, neschovavajte sa do sukromiek. Aj my ostatne chceme motivaciu v podobe fotiek a tipov...

bobulaaa
5. jan 2014

/epsonka45/prosim aj ja by som sa chcela pridat medzi Vas dakujem

k_a_j_k_a
5. jan 2014

Dievcata, viete mi poradit nejake cviky na brucho? Mam 164cm a 53kg, viem nie je to zle, ale pred porodmi som mala 49-50kg a tych zopar kg mam na bruchu :( . Cez leto som cvicila Jilian, no nemam pocit, ze by mi to nejako pomahalo. Inak cvicim 15-20min na stepperi. Mojim problemom su sladkosti a to, ze sa musim do cvicenia nutit :(

alex999
5. jan 2014

@zuzik1983 ani ja som si to nevedela predstaviť, ale davam jogurt a ovsene vločky a zasyti ma to viac ako pečivo 😉

dada200
5. jan 2014

Ahojte, tak od 2.1. som začala aj ja konečne so sebou niečo robiť. Mám osobného trénera, upravenú stravu, kde som absolútne vylúčila, pečivo, vsetko z bielej múky,cukor, ryžu, zemiaky,sladkosti.stravujem sa 6× za deň.Jem Veľa bielkovín a zeleniny, pijem aspoň 4L filtrovanej vody denne a cvičím 3×do týždňa. Chcem zhodiť aspoň 30 kg , keďže moja momentálna váha je 98kg.Všetkym vám držím palce a keď budú nejaké prvé výsledky,tak pridám aj fotky.

brezulllka
5. jan 2014

@epsonka45 ahoj!! Mohla by som.aj ja do sukromky;)??

bubca7
5. jan 2014

@dada200 ahoj a to si akože vsetko vylucila a ked nejes pecivko čo si davas na ranajky ked mohla by si sem hodiť tvoj jedálniček ked ta to nebude obťažovať dakujem pekné pekný den

dada200
5. jan 2014

@bubca7 na raňajky si dávam, biely nízkotučný jogurt s ovs. vločkami,praženicu z 1 celého vajca a 2 bielkov + zeleninu, omeletu z tofu,Cottage + 100g fitnesšunky a zeleninu, je toho kopec aj sladkého čo sa dá jesť na raňajky bez pečiva a chleba.Ja mám dosť veľa receptov, čo som si pohľadala, nech nemám stále rovnakú stravu, lebo to potom človeka odradí, kde nevie čo jesť a zostane stále pri tom istom.

lulusha
5. jan 2014

@k_a_j_k_a ahoj, toto je fantasticke cvicenie na brucho: https://docs.google.com/document/d/19Hudapkf2ei...
je po nom sice svalovka, ale je super!

k_a_j_k_a
5. jan 2014

@lulusha dakujem vyskusam 🙂 dufam, ze vydrzim, lebo to je u mna problem dokopat sa do toho po celom dni v robote.

24marica
5. jan 2014

bombulka200 ,dakujem za stranku s cvičením,lebo tam toho bolo vela a nevedela som si vybrať.....
a ako často cvičíš?

24marica
5. jan 2014

savanah111, krasny vysledok, si dobra inšpirácia...dakujem

lulusha
5. jan 2014

@k_a_j_k_a no to ani nevrav, ja mam teraz plan cvicit po robote, ked donesiem maleho do skolky okolo 17.15, tak uvidime, dokedy mi to vydrzi 😀

k_a_j_k_a
5. jan 2014

@lulusha mne to vychadza okolo 18:00. Teraz je to OK, lebo mam dovolenku. Ale tentoraz mi to snad vydrzi, lebo vyzeram momentalne ako v 5.mesaci tehu ☹