Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte🙂 tak pridavam sa i ja k vam. Snad mi ta motivacia vydrzi a konecne zhodim tych 10 kg a hlavne uz budem zdravsie zit.poradte mi,ako si najdete cas na cvicenie ak mate male babo doma?nejak si to nedokazem zorganizovat...
@mrka2 no ved..ked pozerame s muzom film..alebo priste ideme po ulici a ja sa ho pytam..paci sa ti tamta alebo tamta..a on stale s trpezlivostou povie je pekna ale velmi chuda..a mne sa zda ze vyzera super..ale jeho ocami je proste sucha...on chce ricatu...jemu sa pacia ked ma zena zadky. boky..a ako stale vravi ked sa milujeme..odzadu..boze to je pohlad.. aj ai myslim, ze mam strasen velky kufor...tak ze tak...krv a mlieko zeny...nie radiator
@mrka2 a u nas je to aj o tom, ze sa snazime o babatko...takze akosi to chudnutie nie je teraz vhodne..neviem ci sa mozem pusitit do brusakov..bojim sa..co myslis..stracu som upravila ale to svicenie..co ak nahodou pocnem a ja nebudem vediet a doma budem makat sklapacky a si poskodim
@mrka2 ved presne to...tak akoze ja ako doma cvicim..hmmm ...manzel mi povedal ze dozrie nato aby som cvicila brusaky..nie kvolli tomu ze on chce, ale kvoli tomu ze mu ustavicne pilim usi ake mam brucho..a ze uz to nemieni pocuvat..a urobil mi cvicebny program..tak sa na to dam..zajtra..dnes mam krasne pokru ovulku a tesim sa na muzika ked pride z prace..
pridam aj ja svoje fotky na porovnanie ako sa mi podarilo schudnut, ziadnu dietu som nedrzala, zmenila som pracu, mam dostatok pohybu a menej jem ale hlavne mi pomohol pohyb kedže v praci sedim iba počas prestavky 🙂
na 1 a 2 fotke ,,zaciatok marca 2013,, 83 kg!!! citila som sa ako slon !
na 3 fotke isli trosku kila dole cca 78kg
4 fotka cca august neviem kolko som mala kil vtedy už
5 a 6 fotka Vianoce 2013 aktualna vaha 68 kg
@savanah111 perfektná zmena, gratulujem.
Len ten zadoček, ja mám tak isto. Ako ho rýchlo a pekne vytvarovať?
@romina1912 si hviezda !!!!!!ja som teraz na 81 a na tú tvoju terajšiu váhu čakáááááááááám chcela by som aspoň 65 to by som bola happpy pa pa
@ajka20 dakujem 🙂 no som rada ze som zhodila lebo vazne som sa citila ako slon !!! 😅 naozaj ten pohyb asi pomoze najviac, v praci nonstop kracam tak to mi pomohlo. drzima palce 🙂 🙂 🙂
@romina1912 super zmena
@susan013 Aj ja sa chcem k vám pridať 🙂
Aj ja sa môžem k Vám pridať.
mozem sa aj tam pridať, aby som mohla zverejniť foto?
@kacena1159 tak dúfam, že nás tam pridajú
Ahoj kočky, som rada, že som našla túto tému, lebo ja fakt už tiež musím zo sebou niečo urobiť, počas tehotenstva som nabrala 20kg a bohužiaľ len 10 zišlo dole (nehovoriac o tom, že ani pred tehu to nebol ideál). Takže od prvého som sa zaprela a prestala som papať sladké, pečivo jem iba na raňajky, snažím sa veľa piť a od februára začínam aj cvičiť a snáď do leta budem kočka 🙂. Žienky, veľmi ma inšpirujete a tak som rada, že takáto téma vznikla, snáď sa onedlho budem môcť aj ja pochváliť prvými výsledkami.
@epsonka45 mohla by som aj ja k vám do súkromky?

Ahojte zienky..ja mam za sebou 90dnovu dietu..uspesne..len jeden mesiac..ale viac ju drzat nebudem..mala som dlho bolesti zaludka a zvraciala som..Teraz som sa dala takou cestou, ze bez peciva, chleba, na ranajky jogurt..vecera lahucka a k tomu pridam brusaky a steper...Teraz mam tusim 69 kil..strasne...ked som sa vydavala pred rokom som mala 63..a to som uz l,amentovala ze vela..tak co..Manzel je stastny, lebo som krv a mlieko..a co pocuvam jeho bratov, kamaratov..tak ani jeden z nich nepovedal ze chce stihli babu..neviem ci klamu ale fakt muzom sa viac pacia macatejsie..a nie radiatory..to len my zeny si myslime ze ked sme chude sme sexi...