Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

hehe no veď toto, keby nik nenosil furt kadečo, nič také, by som nejedla..no ale odolávaj stále.-)
@konkm819 ano motivovat sa treba!tak drzim palceky 🙂 ide to v podstate samo,len treba par veci dodrzat 😅 ja som vcera objavila TURBOFIRE cvicenie celkom sa mi to pacilo tak si to asi stiahnem niekde a prejde na to ,,,ty co cvicis?peknu nedelu vsetkym
@kotuliatko1990 od 1.1.2014 vážila som sa a mala som 89,5kg po 12dňoch so zvedavosti som sa opäť odvážila a vážim 86,7kg schudla som 2,8kg čo je geniálne dámy, a to nič prehnané pre to nerobím síce to na mojej postave ešte vôbec nie je vidno ale každý druhý deň idem na bežecký pás na pol hodinu ale nebežím len chodím stravu mám menšie porcie pijem vodu žiadne Coca-Coly aj srava je zmenšená.baby držím Vám palčeky ide to verte tomu🙂
@kotuliatko1990 krasny vysledok, mne to nejde tak rychlo ale sa nevzdavam 🙂
@kotuliatko1990 super,máš motiváciu, aj mne sa celkom darí síce na váhe nevidno ale 2 cm si preč z pasu a pod prsami teším sa cvičím Jill M každý večer od 6.1.14 a baví ma to už sa teším na večer začína to pre mňa byť droga 😀 pred tým som sa len striedmo stravovala ale necvičila som, tak nešlo dole nič a teraz mám radosť dievčatá POHYB
a odkial si?ak sa smiem spytat
@kotuliatko1990 od Košíc 😀
@lalinka323 🙂 ved i to že to ide celkom samo :D no ja zumbu tancujem 🙂 a dala som sa aj na stacionarny bycikel 🙂
Baby ja uz tyzden sa snazim pekne drzat stravu, akurat malo pijem...musim viac, vaha neukazuje vobec ani deko dole...no koniec aka som nastvana...:( bojim sa, fakt zacinam mat strach ze to nezvladnem do mája..(motivacia svadba)
@reni1512 ahoj, neviem kolko potrebujes zhodit, ale ja som teraz za 6 tyzdnov dala dole 10kg vdaka dukanovej diete....a dalsie tri za mesiac uz len upravenou stravou...mensie porcie, viackrat za den,vela vody a zeleneho caju, ziadny cukor ( ak neratam ten v kolacikoch, co si obcas dam 🙂 ) a sladene napoje....
Ahoj baby..tak dnes som oprášila jedálniček ktorý som si kúpila ešte v lete zostavila som si tréningový plán na jeden mesiac a prvý tréning už za mnou..teraz som si urobila aj fotky a budem sa fotiť každý mesiac.. pridám ich keď už bude vidieť nejaké výsledky teraz sa nato pozerá ťažko :D
@24marica ja toto
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8a potím a potím 😀
@reni1512 No nejem takmer vobec chlieb a sladkosti, vecer sa snazim uz len zeleninove salaty, ranajkujem biely jogurt s medom a vlockami a obedujem co pride, ale snazim sa pomenej..vacsinou jem z maleho taniera:D a medzitym ovocie, zeleninu. A aj som kus behavala, teraz uz pol roka nic,ale chcem zacat zase..a tyzden mam uz taky obzieraci, ale od zajtra zase idem na to 😝
@reni1512
@moncicka popozerala som si všetko na nete....je tam toho kopec...pravidla...recepty. ...ale nic zlozite...na prvych par dni ( ja som dala 4 ) prijimas len bielkoviny .... cize vajcia, syry, jogurty, tvaroh, maso....plus jednk to pecivo z ovsenych otrub...to som si piekla...potom mozes uz aj zeleninu pridat....ovocie je zakazane dlho...ale tam som sa ja uz nedostala... a teraz ho jem....
Dodrziavala som to cele tak na 90%... ale rozhodne mi to nakoplo metabolizmus....takze ja odporucam....dolezite je brat pri tej diete nejake vitaminy....kedze ovocie je out a vlastne aj v tej dalsej faze m musis striedat zeleninove dni s tymi cisto bielkovinovymi....mne sa osvedcilo spravit si vzdy jedalnicek na tyzden dopredu....dajte si do google dukanova dieta a je tam toho na mraky o nej plus kopec receptov....aj mucniky ;)zaklad je ziadna biela muka, ziadny cukor, zemiaky, ryza, cestoviny....vyzera to tragicky ale da sa to fpoho...ked som to ja dala, da to kazdy 🙂 lebo ja som upne aantidietovy typ...som nemusela nikdy riesit, ale po druhom porode aj vzhladom k veku som sa nevedela inak tych kg zbavit...teraz som spoko... ;) uz len spevnit na leto do bikin :D
@sophia111 super zmena, koľko si vážila na 1. fotke a koľko vážiš teraz?
@vitacalcin ďakujem🙂 ešte to chce trošku na sebe popracovať, niekedy ma pochytí také obdobie, ako teraz🙂, že 5 dní jem sladké, čo mi príde pod ruku :D ale potom zase nasadím tvrdý režim a je to ok:D takže ešte eliminovať tie moje "výpadky" 🙂 a je to.-) Teraz mám 59 (172 cm) a predtým som mala 77 kg :/
@savanah111 mozem sa spýtat kde sa da stiahnut alebo zohnat cvicenie podla Jillian Michaels? dakujem 🙂
@gugolina daj si do googla, a aj tu je skupina, tak sa pridaj k nam. je to super!
ahojte baby, poradte prosim ako za tyzden dam dole 2 kg? chcela by som kazdy tyzden dat dole 1-2 kg.. prosim poradte , idem od zajtra opat cvicit Jillian vlani som zacala neskoro pred letom a pomahalo to :D no potom som prestala tak idem znovu do toho 🙂

@sophia111 no to dúfam že to pôjde 🙂 lebo sa na to neskutočne teším ked budem mať o 10 kg viacej a potom ked bude mať 55 ... budem sa snažiť ešte 5 kg ale to mi už bude jedno :D