icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lalinka323
14. jan 2014

@konkm819 tak to mas fajne toho....;) drzim palec

opica89
Odpoveď bola odstránená
ajka20
14. jan 2014

@opica89 super si kočka!

betina1984
14. jan 2014

@kattulienka môžem poprosiť o ten jedálniček? Na porovnanie, čo jedávam ja a čo je uvedené v ňom...

kattulienka
14. jan 2014

@betina1984 jasne zajtra ti ho poslem.len mi v speave napis mail

haicka
14. jan 2014

@opica89 Aká sexica 😀 Super zmena.

silvia0310
14. jan 2014

@opica89 perfektné 🙂 🙂 🙂

suz2
14. jan 2014

ahojte kočky, wow, normálne mi padá sánka, keď vidím, ako krásne ste dokázali schudnúť. klobúk dole. rada by som aj ja zhodila pár kg, aspon 5 - 6 by som chcela ( teaz mám 65 kg, meriam 160 cm), snažím sa ísť na to pekne pomaly, aby som sa vyhla jojo efektu. len by ma zaujímalo, ako prekonávate krízové dni. napr. ja som dnes mala také strašné chute, že až.... a napokon sa priznám, som si dala zmrzku pred hodinou ☹ máte nejaké triky, ako prekonať takéto chute? ďakujem 😉

silvia0310
14. jan 2014

ahojte ,prečítala som si celú tému ,teda vlastne naštudovala 😀 😀 😀 no musím sa k vám pridať ,málom som dostala infarkt ,ked som sa postavila 11.1 na váhu 😝 strašné ,mojím najhorším zvykom sú sladkosti večer ☹ ☹ ☹ a skoro nič som nepila ...od soboty som vylúčila úplne maškrtenie ,a začala piť 3 l vody na den 😎 uvidím či to pomôže ,teda ja tomu verím 😉 proste tá vaha ...myslela som že je pokazená ,alebo zaseknutá 😀 😀 😀 😀 😀 jem cez den normálne ,velkým jedákom som nebola ,ale tie sladkosti zo mna urobili slona ... 😲 držte prsty 🙂 v sobotu sa zase odvážim a napíšem ako to ide 😎

yanka239
14. jan 2014

@sobicatko6 zakladom uspesneho chudnutia a schudnutia je samozrejme pohyb a pravidelna strava - mam to odskusane- pokial budes jest pravidelne kazde tri hodiny, nastartuje sa ti znova metabolizmus a telo hoci bude prijimat potravu, nebude si ukladat do zasoby, pretoze sa nebude bat, ze bude hladovat. Ja takto chudnem tiez a 2 kg som dala dole uz za 3 dni. Co sa tyka stravy, nejem sladkosti, mucne vyrobky, cize ziadny chlieb, rozky, zemle, keksy, kolace. Z toho som mala len nafuknute brucho ako tehotna v 6-tom mesiaci. Jem ovocie,jogurty, cottage cheese so sunkou, mozarellu so sunkou, zeleninove salaty, ryby, kuracie maso, dam si aj ryzu, zemiaky, obcas cestoviny. Pravidelne pijem tekutiny - najma obycajnu vodu z vodovodu, bylinkovy caj. Ziadne dzusy - obsahuju vela cukru. Ked mam chut na sladke, dam si ovocie alebo 70% horku cokoladu - samozrejme nie celu 😀 . Prvy tyzden je najtazsi, potom si zvyknes a ked uvidis vysledky, pojdes pekne uz sama,nebudu ta ani lakat sladkosti a nezdrave jedla. Drzim palce 🙂

vitacalcin
14. jan 2014

@baby213 super zmena

vandijan
15. jan 2014

úžasná zmena

konkm819
15. jan 2014

@lalinka 323 : podarí sa nám to 🙂 ide ti to troška ? či ani nie ?

perlicka242
15. jan 2014

@opica89 waaaauuu super 🙂

karolina04
15. jan 2014

@opica89 krasna zmena blahoželam 😵 riadna kočica 😲 😲 😲

emma_932
15. jan 2014

@opica89 fiiiiha si velmi pekna 😉

opica89
15. jan 2014
silvia0310
15. jan 2014

@opica89 vieš pripomínaš mi mňa 😀 nie vekom ty si mladá kočka ,ale tou počiatočnou vááááhou 😲 😲 😲 ...teda budem sa musieť veľmi snažiť 😎 😎 😎

veronicka1901
15. jan 2014

@opica89 Ty brdo, ty si kocka na pohladanie. Velka inspiracia. Ja mam momentalne 75 kg (hroza) a planujem dat dole 10 kg.

veronicka1901
15. jan 2014

@kattulienka Mozem poprosit aj ja ten jedalnicek? Dakujem.

katussska24
15. jan 2014

@opica89 krasny vysledok a nezdrzim sa, aj ked je to o chudnuti, napisem to...KRAAAAAASNE VLASY !!!!! 😀

eeffka
15. jan 2014

@opica89 na fotkách vyzeras ako so starsou sestrou , tak +10r, myslim samozrejme tu sirsiu fotku 🙂

lucymk
15. jan 2014

@opica89 tisko ti zavidim ten obytok.ja potrebujem schudnut 20kg. ☹ od novembra som zacala s chudnutim z vahov 85kg,ale cez vianoce mi to moc neslo.teraz mam 82kg.inac klobok dole si kocka

kattulienka
15. jan 2014

@veronicka1901 jasne.len mi posli v sprave oosli mail.

gugolina
15. jan 2014

@savanah111 dakujem 🙂 idem kuk a idem na to 🙂

zdena7327
15. jan 2014

@opica89 si ma naozaj ohúrila krásna zmena ja som začala tiež minulý rok 1.1 s váhou 90,5 kg teraz mám 74 kg ale ja mám pocit že vyzerám stále rovnako a kde tvoja zmena je strašne vyditelná pristane ti to a vôbec by som nepovedala že máš tolko kg vyzeráš na menej 😉 a čo konkrétne cvičíš ?? dakujem za odpoved 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
kinna
Odpoveď bola odstránená
martinka_martinka
16. jan 2014

@opica89 waaaau.....

mamelka
16. jan 2014

@opica89 krasna zmena - vidieť, že si makala 🙂 a teda vlasy wau 😝 ti fakt pristanu 😉 ...