Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

baby super tema, ja som tiez vyzerala po porode 1. syna, ze deeeees, fakt neviem, kolko som vazila.... teraz mam deti 3 a vyzeram takto
ale aj tak najhorsie som vyzerala ked som sa vratila po 3 mesiacoch z anglicka, no nemam fotku z toho obdobia, ale bolo to ze neuveritelne...
inac baby vsimli ste si, ze vacsinou takuto zmenu sprevadza aj zmena vlasov, som si vsimla z fotiek, ze dost vyrazna, z tmavej blond a opacne
sice to brusko neni ze jeeeeeeeeeeeeeeeeej,ale 3 deti a akosi sa zase musim donutit zacat cvicit
baby diety nic neriesia, preboha aka dukanova ci delena ci 90dnova????????
ano, schudnete, ale budete tuto dietu drzat dozivotne????? je to vobec mozne cely zivot sa obmedzovat????
NIE NIE NIE NIE JE
to, co schudnete priberiete akonahle prejdete na normalnu stravu...plus pride ujo JOJO mate neskor este viac kg ako ste mali pred dietou....tak ste v kolotoci....a co je horsie, telo si na diety tak zvykne, ze uz na neho nebude nic fungovat, bude len ukladat aj vodu, vzduch....ako sa hovori priberiete len, ze sa divate na jedlo....KAZDA DIETA SPOMALUJE METABOLIZMUS....
dajte rozum do hrsti...
jedzte kazde 2-3 hodiny, mensie porcie, vela vela vody 2-3litre, vela zeleniny aspon 1kg denne....a pohyb...nebudete hladne a budete chudnut....
ked nemusite lezat sedte ked nemusite sediet stojte ak nemusite stat chodte a kto fakt uz nemusi ani chodit tak nech bezi...matika je velmi jednoducha ked je vacsi prijem musi byt este vacsi vydaj....miesto auta besobus...alebo bike.....hlavne nebudte lenive.....
@sandrikacsg fu no vyzeras super ako by si ani dieta nemala a typla by som ti takych 18 🙂
@zuzkakach 😀 😀 ze mladsia sestra 😀
No dokazala som to asi takto: rok aj mesiac som si valala sunky a nic nerobila 😅 slo to pomaly same dolu, vdacim za to hlavne mojmu mlademu metabolizmu (asi 😅 😕 ), len vela prechadzok a jedla som normalne..
Pred tromi mesiacmi som sa velmi namotivovala na cvicenie, lebo otras co mi zostalo z tych suniek, cela mlandrava 😖 Povedala som si, ze je nacase zo sebou nieco robit 😉
Takze 4-5x tyzdenne travim vecer vo fitku, mam treningovy plan a upravenu stravu 🙂 strava je vystavana na podporu tvorby svalov a jedavam aj 8x denne 😉 aj o polnoci 😉 proste kedykolvek ma chyti hlad..ako cvicim vaha velmi nesla dole, ale to mi ani tak nevadi, ja uz velmi chudnut nechcem..trening mam hlavne silovy na spevnenie a formovanie a po treningu kardio, ale len tych 10-15min..ak mas nejake otazky kludne sa pytaj 😉
@michelleuk dakujem 🙂 inak presne si to vystihla, ked som niekde bez maleho, tak mi nikto netipuje dieta..ale ja uz som vo faze, kedy si hovorim, ze je nacase prestat sa vyhovarat na to, ze som rodila a tolko vela pribrala vlastnou vinou a nenazranostou 😉 velmi vela mamiciek vyzera uz tyzden po porode akoby ani nerodili a to nie po jednom dietati, ale aj po druhom, ci tretom..takze ci mam dieta alebo nie, necitila som sa dobre a chcela som konecne vyzerat ako zena 😉 moct si obliect co chcem a nehanbit sa za svoje sunky 😅
@adrianaolasakova ahoj,ako sa ti podarilo schudnuť??
@14petulka88 kočka neskutočné aj ja chcem☹
@sandrikacsg vav 😵 ja mam teraz 56 a 163 cm. mam co dohanat.. este 5 kil dolu by trebalo 😠 sak sa na t krvopotne pracuje
@lucka1987 ano ano citala som ako makas 😉 len tak dalej Luci 🙂
@sandrikacsg ahoj,ja mám síce váhu 60kg ale brucho potrebujem schudnut len sa mi nedarí..ties tohodost pojem ale uz s tym chcem nieco robit..neporadila by si mi v stravovani??co si zmenila ako sa stravujes teras??dakujem
@sandrikacsg super !!!!!!!! 😀
baby pomooooooooc zavidím vam..ja som vzdy bola tenučka ako prutik mala som vzdy a aj pred tehotenstvom 53kg...pocs tehotenstva som pribrala na 73 kg ak to nebolo aj viac no vyzerala som neskutočne strasne.teras mam cca 60kg ale brucho mi ostalo prste citim sa strasne aj cvicím sem tam neaké brusáky ale nic..chcela by som aspon 55 kg a pekné bruško a tensí pás..mozno si poviete ze je to ok..v páse mam cca 70 cez brucho 82 mávala som viac trochu to slo dole asi z 86.a boky 85-86..najviac ma to brucho trápipotrebujem najme spevnit dám aj ja foto.po porode som 2.5 roka
@sandrikacsg dik.. ale teda ty si riade zamakala. ze 26.. kocka si.. 😉 ja som dala dlu 13 a z toho sa mi 3 vratili 😠 ale ono.. uz sa tesim ako sem tak maximalne v maji vycapim fotku zo zaciatku januara a potom o3-4 mes neskor... 😀 😀
ja som ta v ruzovych plavkach kedze este tam je niekto na zábere
@sandrikacsg inac bola si aj pred tehu taka chuda? lebo tam musela byt aj genetika lebo za 4 mes to by si asi nestihla sa takto vypracoat,,no ja som cely zivot bola hrubsia len ked som makla alebo dietovala bola som chudna 😅
@radacak mas take iste imery ako ja skoro 😅 ja som pred tehu mala 53 a par hod pred porodom 75 . potom 68 po porode. a dala som to dolu.. ale zas som nabrala teraz mam 56. cez pas 67. cez pupok 82 taktiez .
dala som sa po porade s kockami, co trenuju , na kardio cviky... a na cvicenie pdla Jullian Michaels aj na you tube su.. mas zbytocne robit 200 sklapaciek denne.. no treba dat tuk najskor dolu... preto striedam kardio s posilnovacimi.. napr minutu kardio, kde sa ti pulz vystvera na urcitu hranicu dalsiu minutu iny kardio cvik a ptom minutu posilnovacka... a tak dookola.. ta michaels sa mi celkom paci a cvicenie s nou ma bavi.. 😉
@radacak brucho ide velmi tazko dole, bohuzial, vidim to aj na sebe 😒 hlavne to dolne, kde sa to drzi ako kliest..treba makat makat makat 😉
K strave: je to dost brutal ako mam ja momentalne vystavany jedalnicek, ale da sa to a dokonca mi to chuti 🙂 😉 je to skor uz zivotny styl..samozrejme ked dosiahnem pozadovany vysledok trochu zvolnim, ale planujem cvicit dlhodobo a k treningom takato strava proste patri, aby telo malo to, co potrebuje a vladalo 😉 ja vladzem ist cvicit aj o 22hej vecer a casto sa vraciam az pred polnocou a neskutocny podiel ma na tom strava..takze treba vela papat aby si vladala fungovat 😉 to je zaklad..
Zaklad je vela bielkovin, polysacharidov, ziadne mastne, vyprazane..vsetko na vode alebo len tak oprazene bez oleja..bez soli a inych korenin..samozrejme telo potrebuje aj tuky, ale tie zdrave, takze ja si napriklad kazde rano po ranajkach supnem 2lyzicky lanoveho oleja 😉 ako prilohu jem len natural ryzu, nie uplne dovarenu..k tomu kura na vode, ryby len tak opecene, mozu sa steaky 😉 ziadne pecivo
Napisem ti moj vcerajsi jedalnicek naprikad:
ranajky ovsene vlocky zaliate horucou vodou, mandle, trochu medu
desiata: grep
desiata 2: cottage s paradajkami
obed:ryza, kura na vode
olovrant 1:bio spaldova kasa
olovrant 2: zeleninovy salat s light mozzarelou
vecera1: nizkotucny jogurt
vecera2 (po treningu) : odtucneny tvaroh
Pijem len vodu a kavu bez cukru 😉
Aha to sme ozaj podobne natom🙂a nemohla by si mi dat link??aby som si to pozrela?,dakujem
@sandrikacsg a kolko vázis??merias?kolko si uz schudla??ja nechcem zas velmi neako schudnut..ale nieco by som potrebovala zhodit
@sandrikacsg uuu tak to je parada...som odpadla...😀 gratulujem🙂
@lucka1987 dobre 😉 dam aj ja v maji 😀 😀 porovname aky progres nastal 😉 😀 a dakujem 🙂
@radacak napr toto sa cvici 10 dni.. a potom cvicis dalsich 10 level 2 a dalsich 10 level 3. cvicenie ma 27 minut,
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 .. ja si to zvyknem dat doobeda po ranajkach... .. a este jedno mam ale to som nenasla na jutub, ale som ho nahodne stiahla z ulozto. tiez ti to pslem.. to je doslova pozierac tukv. take natriasacky, ciste karido.. to si davam poobede. tiez to ma do 30 minut... zatial len 4 den cvicim pdla nej kazdy den. ale od 2 januara cvicim kazdy den, ale to som cvicila predtym len tak pdla seba... teraz mam aspon " trenerku" 😉
to druhe t je tu http://www.ulozto.sk/xTMRHw2/cviceni-2012-jilli... to je hned link na stiahnutie.. paradne je to 🙂
@michelleuk nebola som chuda, bola som normalna 😉 urcite nieco robi genetika, ale kym sa clovek nepreziera a ma nejaky pohyb tak neexistuje aby mal 80kil 😠

@sandrikacsg mohla by si v skratke napisat, ako si to dokazala? dik