Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@adinka77 a vela si potom pribrala?? urcite to pojde.... ja si davam vecer aktiviu, aj o osmej v pohode..
teraz mám 78kg a predtým som mala 64kg,cítim sa hrozne,takže potrebujem aspoň 10kg dať dole 😒 Za slobodna som mávala 53-55kg a to som si hovorila,že som tučná 😀 aká som bola blbá 😀
uplne ta chapem, ja som mala rovnako.... ale ked som schudla tak to bolo uzasne...nechapem ako som tak dlho mohla chodit taka pribrata... zvlast ked nikdy predtym som nebola.. to bol len asi dvojrocny vykyv 😝
Podľa mňa by mohli urobiť nafokovacio-sťahovaciu figurínu. V krátkosti : v 19 rokoch 71 kg, do 24 som sa vyžrala na 99 kg 😒 potom som sa dala na delenú stravu výsledok 79 kg, nasledovalo tehotenstvo pri konci cca 104 kg po pôrode 86 kg, prestala som fajčiť 94 kg, potom sa mi nejako podarilo na 86 kg a dlho som sa držala. Bohužiaľ. Pri pohľade v zrkadle skúšobnej kabínky som skoro ušla odtiaľ holá !!!! Tie zrkadlá sú určite zväčšovacie !!!!!! To bolo koncom marca 2012, začala "fičať" Dukanová diéta a do konca augusta sa mi podarilo špeky stiahnúť na 70 kg !!!!!!! Pridávam i foto z februára 2012 (86 kg) a august 2012 (70 kg) Aby som nezabudla, teraz mám 38 rokov, rodila somm ako 26 ročná
@miskakyska Jasné ze som ju drzala 3 mesiace,ved je 90 dnova dieta.u mna teda nezabrala a poznam aj zoparvdalsich,co sa im vratili kila
@sarrahmichelle tak ze waw 🙂 ti si za rok schudla skoro polovicu vahy? si dobra obdivujem....a co dieta aj cvicenie?
baby vsekty vyzerate super..a obdivujem vase odhodlanie ...ja zacinam tiez s chudnutim ... idem na to pomaly ..90 dnovu som drzala a aj som schudla a aj znova nabrala tak som sa rozhodla pre upravu stravy a cvicenie a chodza to je asi to naj pre mna 🙂
Určite treba pozitívne myslenie, pohodu (nie vždy splniteľné), podpora okolia - alebo závisť "kamarátky" a pôjde to samé. Hlavne baby, slečny, panie PITE veľa tekutín !!!! Samozrejme nesladených. Veľa úspechov a závistlivých pohľadov "kamarátok"
NAJDOLEŽITEJŠIE podľa mňa pri chudnutí je.. VEDIEŤ ŽE TO DOKÁŽEM... a už si predstavovať aká som štíhla.. vtedy to ide ľahšie...oveľa ľahšie 😀
@jasmika Alebo fotka v dvodielnych plavkách so špekmi na chladničku 🤐
@rebeka7501 aj tak sa dá.. 😀 keby si videla našu spálňu v období môjho intenzívneho chudnutia tak povieš že som padnutá na hlavu.. Ale nesúhlasím že fotka so špekmi... ja som sa obklopila fotkami krásnych štíhlych žien... aj svojími fotkami ked som bola štíhla... TO ZABERÁ ako motivácia 100x lepšie ako špeky... TO MI VER 😉
@jasmika To verím, hlavne "handry", ktoré si nemôžeme dovoliť ako 100 kg vorvane
@zibi ani jedno 🙂 stres.stale som len chudla a nevedela som ze s coho som chodila len po doktoroch nikto nic nevedel,vysledky som mala vzdy dobre.vtedy som schudla 25kg ale ku konci som uz aj cvicila a davala som uz aj pozor nato co jem chleba som vobec nejedla ani sladkosti a iba cistu vodu.
@rebeka7501 😀
@zarinka9 ahoj..ja sama neviem ale mala som dost pohybu aj sama s dvoma detmi,skola so starsim synom potom s malym doma...salsa kurz ,som chodila 2mesiace raz do tyzdna aeste k tomu aj nejake cvicenie ako pilates a zumba.tiez som nejedla sladke a pecivo a po poobednajsej kave uz nic.ak tak ovocie.a islo to...no uz stojim ale je to tym ze aj viac jem...ale chcem ist na 65kg 😉
ahojte.tie fotky sú úúúžasné.ja som síce rodila už dávno-pred 10rokmi 🙂 ,a tiež som pribrala cca 30kg,ale pomali sa mi kilá vrátili späť.moja výška je 170cm a vážim 65kg.chcela by som schudnúť aspoň 5-6 kg.začala som 7.1. s touto váhou a teraz mám 61,9kg. začala som pravidelne jesť 5X denne v menších dávkach a to mi doma hovoria že nič nerobím len jem 😀 .ráno si dám jeden celozrnný chlebík s maslom,šunkou a zeleninou ,na desiatu ovocie,na obed veeeela zeleniny s kuracím mäskom ,alebo s enciánom ten zbožňujem 🙂 na olovrant zase chlebík a večer kedy ako niekedy len acidko,alebo mozarelu a zase veeeela zeleniny.pijem cca 2,5-3l vody-čo som volakedy vôbec nemohla.keď som vypila 1l tak mi tiekla cez uši 😀 .a pomali mi idú kilá dole,čomu sa veľmi teším.dúfam že do leta budem na 58kg.všetkým držím palce
@rebeka7501 jéj Rebeka,38 by som ti nedala ani náhodou ,vyzeráš dobre 😉
Tak rada to u pozerám🙂 super motivácia, pokračovať dalej🙂 a formovať postavičku🙂))) :* Baby ľúbim Vás🙂
@rebeka7501 popripade handry, ktore musime kupovat v nadrozmernych velkostiach :D to bolo pre mna najhorsie :D P.S. vyzeras neskutocne dobre!!
@rebeka7501 to mas pravdu s tou zavistou 😀 staci ze schudnes 4 kg a hned si to kazdy vsimne ... 😉
baby pomoc ..mne to dajako dole nejde 😒 celkom pekne som dala dole vyse 5 kg a teraz nic stojim na vahe a nic ... nehccem drzat dietu ...snazim sa cvicit a vela chodit.. dufam ze sa to rozbehne ach jaj
@barcelona94901 Ďakujem 🙂
@superego ale ti otrasné veci, ktoré tam predávali - na gumičku - hnus ! Ďakujem za pochvalu 🙂
@superego ano snazim sa jest aspon 4-krat denne a mensie porcie a ked sa mozem opytat co cvicite? dakujem krasne 🙂
@rebeka7501 ja tiez planujem zacat s dukanovou dietov, podarilo sa ti kila udrzat pod kontrolou?
Skvela tema 🙂 pridavam svoje foto, mozno niekoho inspirujem 😉 v skratke: vyska 171, priemerna vaha 55-60 kg, vzdy mi to kolisalo. Pred otehotnenim som mala 50 a rodit som sla 82kilova 😅 . Takze prirastok som mala 32kg !!!
Rok a 4mesiace po porode mam 56kg 🙂 takze mi pekne zislo 26kg 🙂 trvalo to sice istu dobu, ale pomaly dalej zajdes 😉
Na prvej foto mesiac po porode cca 72kg 😠
Na druhej rok a styri mesiace po porode 56 kg 🙂
@sandrikacsg ale priznaj sa, ze na fotke je tvoja mladsia sestra 🙂 🙂 🙂

@hviezdicka13j aj ja som pred piatimi rokmi schudla "vďaka" problémom,potom som pribrala po vysadení antikoncepcie,a teraz sa snažím od piatej-šiestej nejesť,tak uvidím,či sa to pohne 😉