Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@lucinka1552 dufam že telo si nato zvykne,lebo zamrznem....🙂)))
@luccyx tak dufam aj ja , aj ked ešte tuku mam na sebe ešte dosť , tak už mi je hrozna zima, prestal tuk hriať už asi 🙂
@lucinka1552 teraz mám vahu 54kg a konečne som dochudla . mam dole 72kg , ale telo nie je až tak zdevastovane akoby sa zdalo pri tom čisle 72kg ... brucho mam uplne v pohode ... prsia trochu ovisli ale to som už rok po plastike /uprava prs - mastopexia ... stalo to za to / a o mesiac idem na plastiku stehien , lebo stehna mam uplne ochabnuté - poklesnutú kožu . Na plastiku chodim v BB k doktorovi Červenovi. Mastopexia 1600eu , plastika stehien okolo 1500eu ... Na plastiku treba isť ked dochudneš , ked sa vaha zastaví a ustáli ! Ak máš nejake otazky , kludne mi pošli SZ. čo viem zodpoviem 😉
@superego ja som.schudla zo 115 na 75..a chcem dat este 10dole..mam 176cm..len tieto posledne kila sa ma.drzia... ako.cvicis?ja zatial len kardio 5-6x do.tyzdna 50min na eliptikale...myslis ze to.staci alebo aj nejake posilovacky mam dat?
@brezulllka ja prave nie som zastancom kardio.. Posilnujem doma s cinkami ci len tak na zemi ale teraz som si kupila aj hrazdu aby som dala dokopy chrbat. verim tie posledne kila su uz naozaj tazke 🙂 Ale ja som presla na vazenie vahy a precitala som si o glykemickom indexe a ide to dolu s prehladom. Ale strazim si vodu a svaly, aby nesli ani o gram dolu..
@superego tak to.skusim aj ja🙂 dakujem za radu...
@brezulllka ale mne az teraz docvaklo aku si mala vahu! Klobuk dolu! naozaj sa sklanam!
@superego dakujem 🙂 rovnako ako.ty 🙂
@superego wau krása kočka 🙂
ahojky je tu niekto kto bol nad 120kg a k tomu i diabetik?
@seemani, ved to. V maji som nastipila do prace a krasne som schudla, ani som necakala, slo to ozaj same,nic som nerobila. Bola som tak dobre naladene, sladkosti mi ani nenapadli, aj som si obcas zacvicila, v juli to skoncilo a uz ideme horeeee. No nic, snad sa to zas zlepsi. Nezabijem sa preto.
@lulucertik skús stravu od Norbiho sú tam pekné výsledky čo som čítala aj diabetici chudnú v poho.. 😉
@ajka20 od Norbiho? www alebo téma existuje?
@jamelia ďakujem za rady 🙂 Skúsim to teda začať neakou tou očistou, uvidime jak to pojde..potom skusim trenera..pocula som že tu u nás je jeden strašne šikovný pán trenér a vystavuje aj jedálniček?Aký máte nazor kočky na tie jedálničky?veriť či neveriť? 😖 No každopádne som dneska z ačala 🙂 takže 23.január 96kg 🙂 Ako často si kontrololujete váhu?Stači po týždni? 🙂 Pekny večer prajem
@evica2977 ahoj, ano zo zaciatku to islo same dolu. Samozrejme som upravila stravu a nedavala som si na ranajky presladene cerealie a ani na obed 7 parenych buchiet.. Ale nejedla som po 17.00 a cvicila 20 minut.. Teraz jem aj do 19.00 a cvicim asi 3 krat do tyzdna ale trva mi to dlhsie.. Na jedlo davam pozor, abymalo nizky max. stredny glykemicky index, nikdy nie som hladna a dam si aj cokoladu kedze mam pred statnicami 🙂
@lucinka1552 gratulujem k takemu ubytku vahy super....ja este dodam ze kazdy druhy tyzdne sa mi robi herpes na perach...dufam,ze to vsetko coskoro zmine,ze si telo nato zvykne,lebo by som nerada pribrat nazad 😉 🙂
@superego perfektné ,aj si cvičila ,či len stravu upravila ? alebo ako to išlo ? ...ak môžeš prosím napíš ,viaceré by to zaujímalo 😎
@luccyx dakujem 🙂 aj ja som prekvapená že tolko pošlo dole za pol roka, ani som nečakala že tolko pôjde, počítala som tak 10 kg ale mne to nevadí, práve že som rada, oveľa lepšie sa cítim aj už trošku viac k svetu vyzerám aj ked mam ešte dosť kil ale oproti tomu čo som mala to bola hruza, už nechcem nikdy viac, nik mi neveril že vydržím, mysleli si že vydržím tak týždeň dva a dosť ale ja som vydržala a už nepovolím, nevrátim sa už do starých koľají, nedovolím to 🙂 ja mrznem ale herpesy nemam skôr sa mi vyhadzuje nejaký exzem po rukách a začína aj po tvári ale na tvari je taký nejaký neviditeľný len cítim drsnu pokožku, na rukách zas červenú .
Leni,sánka dolu.to je brutál zmena.gratulujem a ešte stále mám otvorenú pusu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@martina2106 ooo, dakujem ti moja pekna, no konecne nemusim len ja na teba pozeraz s otvorenou hubou 😀 dakujem 🙂
@superego nádhera krásne no nemám slov si supeeeeeeeeeeeeeeer a jedna otázka to zdravé stravovanie je v tvojom prípade aj jedlo bez sladkostí alebo prosím priblíž mi zdravé stravovanie aj ja sa snažím schudnúť momentálne mám zlý stav a doslova bordel v hlave a preto začínam zhánať info o zdravom stravovaní minulý rok som dala dole 17 kg a to som sa ako snažila chudnuť zdravou stravou a hlavne cvičením ale od vianoc som sa zasekla a na nič nemám chuť ani cvičiť a ani myslieť na zdravé jedlá 😒 ☹ ak budeš taká zlatá prosím posun ma na správnu cestu v stravovaní dakujem 😉 😉
ahojte, viem aký je to pocit mať nadváhu...bežne sa mi stáva ze ludia mi tipujú 30 rokov a pritom mám 20 :( vtedy by som najradšej isla behať a cvičila az do rána bez prestávky ale prídem domov a zas sa len nažerem :(

@lauritania Ahoj nečítala som celu diskusiu ale čítam, že si schudla 72 kg a maš ovistnutu pokožku a ideš na plastiku. Trošku omne začala som chudnúť z veľkej váhy a schudla som už 44 kg, plánujem a chcela by som ešte nejakých 30 schudnúť ešte a tež sa už všetko namne trasie, aj ruky aj stehna aj bruhcho je už ovisnute a viem že to bude čím dalej tým viac aj ked cvičím na orbitreku.Môžeš mi povedať pri akej váhe ideš na plastiku? Rada by som sa trošku porozpravala otom ako nato ako sa dostať na plastiku a kde to najlepšie spravia a kolko to asi približne bude stáť. dakujem 🙂 môžeš aj do IP 🙂