Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@lulucertik áno je diskusia tu na MK
@bombulka200 KOČKA !!! kolko dole???
@ajka20 cca 11kg 🙂
@superego brutalna premena....si moj vzor...vyzeras uzasne....to si vazne nejedla len po piatej,upravila jedalnicek a tak ti to super zislo...no ja len pozeram 🙂)) prajem vsetko naj a aby si si vahu udrzala cely zivot a nemusela bojovat s kg.pa
@superego super,riadna zmena a kočka s teba.....bože ja mať taku silnu vôlu.....musim sa ktomu odhodlať.....gratulujem
@brezulllka ahojky..citam ze si.schudla.35 kg???? Juuuu ako sa.ti to podarilo a za aky cas?
No kočky takže za týždeň som dala dle 4cm z brucha a to ešte nečcvičím, len som si trochu upravial jedálniček.. od zajtra idem nato, pridám aj cvičenie..
@milagrosss20 no zatial som dala.dole 40kg...u mna zo zaciatku nezaberali ziadne.diety..akurat som vzdy pribrala.este viac..tak som.radikalne odmedzila.prisun jedla..mesiac v kuse som.jedla.len ovsene vlocky s ovocim..aj 4x denne..niekedy mi za.den stacili.len 3 kavicky.s.mliekom a acidko...alebo.jedno.jedlo.za.den...viem.ze to nie je zdrave ale ja.som.skusala.vsetko a nic nezaberalo tak som.sa.zatala.a dala.som.dole.40 kg..este desat ale.uz som.zacala normalne jest 5xdenne..zdravo a vyvazene 🙂 a do toho cvicim...musela som.sa nejako.nakopnut lebo uz som.sa na seba nemohla.pozerat...trvalo mi.to.cca 2 roky..teraz mam 75( teda dufam ze aj menej..nevazila.som.sa uz vyse mesiaca...)
@brezulllka no kavicky aj ja pijem 2 nesky a jednu detsku kavu..no zasa nejem len cisto ovsene kase..neviem ci by mi toto stacilo,,,a kolko si dala potom za jeden mesiac?
@milagrosss20 za dva mesiace dvadsat kg...nevazila som sa pravidelne tak ti neviem presne povedat..no sak nebolo to jednoduche ale dala.som to 🙂 potom som.v priebehu roka schudla dalsich 20kg to islo uz pomalsie..no ateraz sa trapim este s tymi 10 🙂
@brezulllka ja chcem dat dole 20kg do aprila..dufam ze je to realne..
@milagrosss20 ja.som.si mysel naprogramovala.tak ze ked sa.chce tak sa.da.vsetko:)
@brezulllka aj jaaaa al cosi neideeee vrrrrr

@superego diky