icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
evica2977
24. jan 2014

@superego diky

jaruska6
24. jan 2014

@superego Nádhera, gratulujem k úžasnej premene 🙂

janazba
24. jan 2014

@superego Odpadla som, nadhera..

ajka20
24. jan 2014

@lulucertik áno je diskusia tu na MK

kamilkak
24. jan 2014

@hasleerka - možeš , jasné že áno

mucka2505
25. jan 2014

@superego ze waaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu, klobuk dole davam!!!! vyzeras super perfektna zmena dufam ze aj mne sa to raz podari!!!!

dia2006
25. jan 2014

@superego
Super, ale toto je ina zena, vsak?
To nemozes byt Ty! 🙂 🙂
Poklonila by som sa aj s klobukom, keby sa stretneme, vystizne ....superego.

bombulka200
25. jan 2014

baby pridávam aj sem fotku 😀

ajka20
25. jan 2014

@bombulka200 KOČKA !!! kolko dole???

bombulka200
25. jan 2014

@ajka20 cca 11kg 🙂

demonika11
25. jan 2014

@superego brutalna premena....si moj vzor...vyzeras uzasne....to si vazne nejedla len po piatej,upravila jedalnicek a tak ti to super zislo...no ja len pozeram 🙂)) prajem vsetko naj a aby si si vahu udrzala cely zivot a nemusela bojovat s kg.pa

miroslava28886
25. jan 2014

@superego super,riadna zmena a kočka s teba.....bože ja mať taku silnu vôlu.....musim sa ktomu odhodlať.....gratulujem

sempro
25. jan 2014

@superego tak to je nádhera, klobúk dole, úžasnééééé 🙂

milagrosss20
25. jan 2014

@brezulllka ahojky..citam ze si.schudla.35 kg???? Juuuu ako sa.ti to podarilo a za aky cas?

marlene
25. jan 2014

@luccyx ,hej ja som to mala schudla som vtedy asi 16 kil a stale som mrzla a bola mi strasna zima stale. pribrala som naspät 8 kil a zmizlo to.

seemani
26. jan 2014

No kočky takže za týždeň som dala dle 4cm z brucha a to ešte nečcvičím, len som si trochu upravial jedálniček.. od zajtra idem nato, pridám aj cvičenie..

ajka20
26. jan 2014

@seemani za týždeň ? to je super ! a to iba stravou? akou?

lucymk
26. jan 2014

@seemani gratulujem-Len tak dalej.cloveka to normelne bavi ak vidi na sebe zmenu. 🙂 🙂

luccyx
26. jan 2014

@marlene no len ja uz nechcem pribrat 😉 🙂 ,dufam,ze to coskoro prejde,a hlavne nech je uz leto 😝

seemani
26. jan 2014

@ajka20 jedla som normálne všetko ´dalej, len v menších porciách, vyradila som biele pečivo, sladkosti cukor, obmedzila sladké nápoje.. a nejedla po 6, niekedy po 7

hasleerka
26. jan 2014

@seemani prosím ťa ked neješ po 6, to znamená že už vôbec nič, ani zeleninku?

seemani
26. jan 2014

@hasleerka vôbec nič.. a ovocie jem vecsinou doobeda, poobede už nie, iba zeleninu ked tak.na veceru hocico si dam naco mam chut..

hasleerka
26. jan 2014

@seemani dobre takže po 6 nič nedám už do úst , len vodu ... ovocie sa snažím aj ja len doobeda ... no a na večeru zjesť hocičo ... lebo ja sa aj večer už snažím jesť len zeleninu, syr alebo mäso ... vraj len bielkoviny

ajka20
26. jan 2014

@seemani kolko máš výšku a kg teraz?

brezulllka
26. jan 2014

@milagrosss20 no zatial som dala.dole 40kg...u mna zo zaciatku nezaberali ziadne.diety..akurat som vzdy pribrala.este viac..tak som.radikalne odmedzila.prisun jedla..mesiac v kuse som.jedla.len ovsene vlocky s ovocim..aj 4x denne..niekedy mi za.den stacili.len 3 kavicky.s.mliekom a acidko...alebo.jedno.jedlo.za.den...viem.ze to nie je zdrave ale ja.som.skusala.vsetko a nic nezaberalo tak som.sa.zatala.a dala.som.dole.40 kg..este desat ale.uz som.zacala normalne jest 5xdenne..zdravo a vyvazene 🙂 a do toho cvicim...musela som.sa nejako.nakopnut lebo uz som.sa na seba nemohla.pozerat...trvalo mi.to.cca 2 roky..teraz mam 75( teda dufam ze aj menej..nevazila.som.sa uz vyse mesiaca...)

milagrosss20
26. jan 2014

@brezulllka no kavicky aj ja pijem 2 nesky a jednu detsku kavu..no zasa nejem len cisto ovsene kase..neviem ci by mi toto stacilo,,,a kolko si dala potom za jeden mesiac?

brezulllka
26. jan 2014

@milagrosss20 za dva mesiace dvadsat kg...nevazila som sa pravidelne tak ti neviem presne povedat..no sak nebolo to jednoduche ale dala.som to 🙂 potom som.v priebehu roka schudla dalsich 20kg to islo uz pomalsie..no ateraz sa trapim este s tymi 10 🙂

milagrosss20
26. jan 2014

@brezulllka ja chcem dat dole 20kg do aprila..dufam ze je to realne..

brezulllka
26. jan 2014

@milagrosss20 ja.som.si mysel naprogramovala.tak ze ked sa.chce tak sa.da.vsetko:)

milagrosss20
26. jan 2014

@brezulllka aj jaaaa al cosi neideeee vrrrrr