Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte kočky, tak na fóre som dlho nebola a už vôbec nie o chudnutí, pretože donedávna bol môj problém, že som stále priberala. Teraz sa však môžem aj ja pochváliť za malý úspech. Od leta 2013 som schudla 12kg, viem, že to nie je až tak veľa, ale pre mňa to bolo už vykúpenie. Takže od začiatku, keď som sa vydávala, mala som pri výške 174 - 59kg. Potom som začala mať zdravotné problémy, kde som musela brať lieky, z ktorých som v priebehu dvoch rokov pribrala asi 10kg. Potom som otehotnela, takže do pôrodu som mala 92kg. Cítila som sa ako slon. Po pôrode som kojila 13 mesiacov a váha mi šla pomaly dole na 75kg. Potom nástup do práce, zase lieky, iný životný štýl a váha znovu šla hore, takže v júni 2013 som mala už 89kg. Keď ma prestávali spoznávať v rodnom meste známi a krútili hlavami, že to nemôžem byť ja, povedala som dosť. Sú to pocity, ktoré už nikdy nechcem zažiť, viete, keď niekedy v minulosti ste boli na miss mesta a zrazu ide o 10rokov tá istá miss vedľa mamy a mama je od vás chudšia, je to hrozný pocit....A vtedy som si povedala dosť! Vylúčila som pomaly lieky, ktoré mi nakoniec nepomáhali, keďže bolo leto, začala som si večer robievať zeleninové šaláty, v auguste som bola o 4kg ľahšia. A takto postupne som šla s váhou dole. Ono nepomohli len šaláty, v jeseni sa pridružili problémy so žalúdkom, tie mám už dlhšie a tak som musela obmedziť jedlá, ktoré mi dráždili žalúdok, čiže aj zeleninu. Tak som začala jesť menšie porcie, hlavne na obed, poobede nejaký olovrant a večer už nič.....Zabralo to a dúfam, že ešte pôjdem s váhou dole, moja vysnívaná je 70kg. Niekedy zhreším, ale aj tak sa to dá, viem to. A teraz chcem s kámoškou chodiť na zumbu, takže super.... Držím každej palce, som sa rozpísala, strašne sa ale teším....
@brezulllka presne ja mam taky styl stravovania...len namiesto vody ja vypijem tolko caju...ale nie zleny ale taky iny...nie cerny a ani ovocne...zemiaky ryza tiez nejem len kuskus..a salat jem vecer a po cviceni okolo 20 jem jogurt s ovsenymi otrubami..a zacala som pit rano zeleny jacnem...na prazdny zaludok...
@superego tak to je velmi krasna premena...🙂
@milagrosss20 a kolko.sa.uz.takto.stravujes?urcite uz musis vidiet nejake vysledky 🙂 a ako cvicis?neboj ono sa to pohne 🙂
@brezulllka od 7.1. Som zmenila stravovanie...a neviem ja to na seb nevidim a vaha tiez neukazuje ☹ a cvicim 10 min co su..a aj bicykel zacinam oddnes..
@milagrosss20 vydrž, mne kilá začali liezť dole až po mesiaci-dvoch, teraz sa ti musí nastaviť metabolizmus... pridaj pohyb, tak, aby si mala aspoň 30min pohybu denne (stačí rýchla chôdza na začiatok) držím ti palce... mne takto zliezlo dole za 4 mesiace 15kg, teraz mám celkovo dole 20kg, chýba mi ešte posledných cca 10kg a to je ťažké dať dole...
tak od 11.januara do teraz ,za 17 dní mínus 3,5 kg 🙂 teším sa jak malé decko 😎
@milagrosss20 mozno.si.treba pridat trosku minutiek toho.cvicenia..10min je malo 🙂
@katrin
@brezulllka nooo cvicim tak ze 20 min bicykel..10 min brucho 10 minutovka zadok a 10 minutovka brucho od boba...ale dnes.zacinam s jiliankou...cize tie cviky idu prec...a bicykel kazdy druhy den..za4 m dole 15 kg je suuuuuuuupeeeerrrrrr...
@bombulka200 pristane ti to
nejaka sparing partnerka na chudnutie v Stupave sa tu nenajde? ci tu ste uz vsetky stihle 🙂) ja estelen idem na to. nadvahu mam 30 kg, ale na zaciatok dajme tomu ze chcem zhodit 20 kg. a bude to sakra tazke, lebo jedlom riesim svoje stresy a pohyb mam minimalny :(
@sjuzocka uz len to.ze si sa na.to.dala.je zaklad 🙂 zmenit stravu a pridat pohyb a uvidis ako pojdu kilecka.dole 🙂 drzim palce
@sjuzocka tak papaj zeleninu ak to riesis takto stres... 😀 narez si do mysky a zobkaj po troske..ja som tiez zacala len teraz a tiez idem na 20kg.. 😀
@brezulka neskutočná zmena, klobúk dole pred Tebou!!!! Len by som sa rada opytala ohladom toho ovocneho mesiaca . Koľko si asi zjedla toho ovocia/vločiek?! Jedla si iba jeden druh alebo viac?! A počas toho mesiaca si aj cvicila?! A kedy si zhruba jedla na posledy?! Ja od vcera nejem od 17, no rada by som skúsila papat to ovocie. Mna strašne demotivuje, ked aspon zo začiatku nevidím úspech. Vďaka za odpovede a ešte raz "palec hore" 🙂
@evica2977 dakujem krasne 🙂 no ja.som jedla.tie vlocky s ovocim aj 4 x za den..vlocky som si zaliala horucou vodou nechala.nasiaknut a do toho.som nakrajala ovocie...rozne druhy..mne to tak viac chutilo ked.som mala viac druhov ako len jeden..naposledy som jedavala okolo piatej-siestej...potom uz nic..necvicila.som vobec tych 40kg som.dala.dole.bez cvicenia..zacala.som asi pred dvoma mesiacmi lebo uz sa mi vaha vyse pol roka nepohla...tak.som.radikalne zmenila.stravovanie a pridala.cvicenie..drzim palce 🙂
@evica2977 dala som si 2-3 polievkove lyzice vlociek a k tomu som nakraja to ovocie..ale nie cele z kazdeho mozno.stvrtku..najcastejsie kablcko,banan,kiwi,pomaranc,mandarinka...to poznam ked.clovek na sebe nevidi vysledky tak to depta..preto som.to riesila.takto.radikalne 🙂
@brezulka ďakujem, ja teraz chcem zacat, ešte kojim, no uz dcérka papa skoro všetko, i ked stále kojim na požiadanie (prakticky stále-to mi kazala laktačná). No uz musim zo sebou dačo robiť, snažím sa cvičiť (co nie vždy pri dvoch deťúrencoch aj vyjde), no váha sa ma drží ako dáky kliešť ! No najhoršia je tá pevná vola☹
@superego wow, gratulujem, veľká kočka 🙂
Ahojte 🙂 pridavam sa , chcem schudnut dufam ze sa mi to podari 🙂 som uz 15 mesiacov po porode a kila nie a nie dole mam navyse 15 kil ktorych sa chcem do leta zbavit, nemam problem cvicit najhorsie je u mna zacat sa vyhybat sladkostiam som na nich zavsila no dnes je uspesne treti den co som si nedala :D cvicim na stacionarnom bicykli hodinu denne popritom sa snazim urobi aj nejaky ten brusak po 17 uz nejem tak dufam ze sa mi to podari 🙂
@brezulllka Ahoj, posím ťa a ake vločky si jedávala, ovsené? Vyzeráš super 🙂
@majive dakujem🙂 ano ovsene...

@milagrosss20 to.chce len cas..zmenit stravovacie navyky zacat sa hybat a pojde to.samo uvidis..a hlavne vela.vela.pit..ja napriklad vypijem aj 3-4l cez den ale len cistu vodu a zeleny caj..ziadne sladene vody,ani mineralku nepijem...caj ani kavu nesladim..hlavne je zacat den ranajkami to som.sa musela naucit lebo mne byvalo rano.zle ked.som.sa najedla ale teraz co.sa.takto.stravujem uz asi tri mesiace si by mi bolo zle keby som.sa.rano nenajedla..potom olovrant dam.si kavu s mliekom a nejke ovocie alebo.zeleninu..najcastejsie kalerab alebo bielu redkovku..obed: masko,rybka,nejem prilohy namiesto toho si dam.zeleninovy salat,dusenu zeleninu,varenu brokolicu karfiol...olovrant: zeleninovy salat s jogurtom,encian,tuniak,...vecera: vzdy po.cviceni ale uz nejem vela bud ochuteny tvaroh,cottage,nejaka.zeleninka...predtym som.tolko nejedla kila.isli dole ale chudnutie.sa.zastavilo..metabolizmus sa spomalil ale touto stravou,tekutinami a.cvicenim.sa znova nastartoval a som.spokojna... 🙂