Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@monikabr nooo,az mi smiesne 😢 😢 ,vyzeram jak ty na prvej foto,si velmi sympaticka v novom tele,budem mysliet na teba,a a a azda raz aj ja zabojujem proti mojim kilam. Kolko vody si pila za den?
@bozskypalo dodnes sa snazim denne cca 2,5 litra za den v lete viacej samozrejme.lebo toto bol moj problem ze som pila strasne malo, az som si dala velky kriglak a snazim sa vipit denne 5 🙂 drzim palce, ono ked je vela kg tak to ide rychlo dole 🙂
dobrý večer,viete mi poradiť ,prosím,aké cviky na brucho a stehna?nejake domáce cviky,nemám žiadny prístroj na cvičenie.. dakujem
@22lucinka22 fuuuuuha, sanka dolu 😨 upravili ste aj jedalnicek?
@iwqa dakujem. Jedalnicek som upravila tak ze poobede jem iba ovocie. Ranajky a obed jem normalne
@lenulienka1987 http://www.akosatorobi.sk/video/3124/cviky-na-z... http://www.akosatorobi.sk/video/3406/cviky-na-b...
mne sa najlepšie cvičí podľa názornej ukážky, tak vyskúšaj podľa týchto videí
@22lucinka22 uplne super. Si sikulka. Drzim palce. Ja som tiez zacala cvicit kazdy den. To je naj metoda na chudnutie. Zistila som po x marnych pokusoch dietovat. Cvicim od Januara a hned ja 5 kg dolu. Tak si drzime palce!! 😉 pa ps: este viac si ma motivovala. Pa
@bbubinkaa dakujem pekne. Drzim ti palce pekne sa ti zatial podarilo zhodit. Len tak dalej
@opica89 tak toto je naozaj super premena ,velky obdiv
@monca1331 vola sa to jumping :
🙂
hodinu vkuse skaces a na konci este 15 minut posilujes. super makacka 🙂
ahojte baby ako sa vám darí? ja som začala od utorka jesť každé 3 hodiny, časovo to síce nie je až také náročné, ael mám problém, že neviem čo a kolko jesť. Ako ste to na začiatku riešili vy?
dakujem
Najaktuálnejšia, sa mi zdá že opäť trošku vidno rozdiel, dufam že do leta ešte pôjdem dole 🙂
nejak mi to tu blbne chcela som dať foto a nejde 😀
skusim este raz 😀
Ahojte dámy🙂 Od 1.1. som začala cvičiť, dva týždne som cvičila no viac menej som len na magnetickom bežeckom páse chodila a stravu mám úpravenú nejem to čo pred tým..☹ potom ma zavolali do práce a dva týždne som bola od pondelka do piatka pravidelne v práci a v tú dobu som necvičila nebolo kedy ráno som šla do roboty a z roboty som prišla ako zbitý pes o pol deviatej večer takže som necvičila☹ a som s toho nešťastná a prepáčte za výraz nasratá teraz som doma zatiaľ ma nevolajú do práce a neviem sa opäť dostať do toho kde som bola dva týždne čo som cvičila neviem sa zasa do toho dostať donútiť..najhoršie je že ma to nebaví samú bola by som radšej keby bola mamička ktorá tiež chce niečo robiť so svojou postavou je z okolia kde bývam len to je asi problém..☹ poraďte čo mám robiť aby som sa zasa zaprela a šla do toho ?
@kotuliatko1990 mne pomohli fotky ... tie moje 😠 a závistlivé pohľady kolegýň, to sa potom cvičí 😎 😀

@monikabr Super. Krásna premena.