Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@kotuliatko1990 keď mi žil ešte otec vždy mi vravieval to že som otehotnela a porodila a zmenila sa mi postava mi nebráni v tom aby som niečo so sebou začala robiť, aby som sa neprestala páčiť partnerovi že partner tiež chce mať to isté dievča aké mal
@kotuliatko1990 začni, hneď, nie zajtra, pozajtra..... ale ak nechceš, tak to nejde... dnes sem dávala nejaká kočka odkaz, že čo robiť, ak chceme schudnúť, jedna z vecí je nevyhovárať sa... jednine, že si brutálne chorá a nejde to... inak to ide!!!!!! začni stravou, prechádzkou, možno chôdzou po schodoch miesto výťahu, nie brutálnym tréningom, ktorý ťa odrovná a nebudeš ešte týždeň pojazdná, veď rodina ťa potrebuje funčknú!!!!!
Fúúúú babeny taká som inšpirovaná ! len ešte porodiť a ide sa na TO 😀 😀 😀
Ahojte zenicky. Ja som zchudla 35 kil a som dokaz toho ze sa to
Da ale este by som chceka zhodit aspon par kil dufam ze sa mi to podari. Vam budem drzat palce nech vam to tiez ide dole
ja vás tu stále priebežne čítam ... žial nedarí sa mi dosiahnuť extra výsledky, nakoľko som lajdák , ja si to uvedomujem ... ale život ide aj tak ďalej, ja som šťastný človek, mám dve krásne zdravé dcéry a dobrého manžela, ktorý nehľadí na to či mám nejaké kilá navyše, ale na to že vždy z práce príde domov, kde panuje pohoda a nie žiadny stres ... niekedy z vás nechápem ... to sa naozaj život točí len okolo toho aby ste boli všetky krásne a štíhle ... chcete vyzerať tak kvôli vašim partnerom???? oni sú akože totál dokonalý...
@hasleerka neviem ako si dospela k tomu, ze zivot nas vsetkych sa toci len okolo toho, aby sme boli krasne a stihle, alebo k tomu, ze tak chceme vyzerat kvoli nasim partnerom, ja mam napriklad kvoli vahe zdravotne problemy (s bedrovymi klbami), to je moja hlavna pohnutka, a druha vec je to, ze sa jednoducho necitim dobre, uz dlhodobo, a chcem to zmenit a citit sa fajn. Moj partner ma miluje, no aj ked by to nikdy nepriznal, urcite by som sa mu pacila viac, keby som mala o par kil menej a pevnejsie telo, co si budeme nahovarat, a nevrav mi, ze s tvojim chlapom by to nebolo rovnake. Kvoli muzovi to vsak nerobim, on to odo mna nechce ani neziada, robim to kvoli svojmu pocitu a najma svojmu zdraviu. Dalsia vec je, ze my sa tu spravidla bavime o rozumnom a dlhodobom postupnom ubytku na vahe, spevneni tela a nie o nejakych besnych desatdnovych dietach a podobne, takze neviem preco sa odvolavas na to, ze tvoj muz pride domov do pohody a do prostredia bez stresu, moj pride do takeho tiez, nemam kvoli tomu mat preco stres, ak hladas nejake hypoglikemicke vyhladovane neuroticke harpie, tak skus inu diskusiu, tu take nie su 🙂
@bombulka200 zase vidno zmenu. paráda. závidím pevnú vôľu. 😉
@kotuliatko1990 možno ti to nejde práve preto, že chceš len urobiť otcovi a mužovi po vôli... 😉
@bambulinali juuuuu a to ako sa ti podarilo?
@bambulinali prezrad akým čajíkom?🙂
Sportovkyne, prosim ako riesite bolest chrbta po nadmernej zatazi z cvicenia?Cvicim kardio kazdy den,od dnes chrbtica driekovej oblasti ma dost boli a vystreluje paliva bolest medzi platnicky.Staci hrejiva mast a dat si na par dni klud od sportovania?Nikdy som to nemala,takze sa cudujem,ze nieco taketo sa mi pritrafilo.Vdaka a cviceniu zdar 🙂 🙂 🙂
Ahojte cajik som si kúpila v ezoterike alpsky na chudnutie na mne zaucinkoval velmi dobre dala som za mesiac dole 5kg nrobmedzovala som sa v jedení a nechodila som čaj má stál cca 5e a zbytok siel dole stres a helikobakter a dlhodobe a pretrvavajuce problemy zo zaludkom ...
@bambulinali ahoj, poslala by si mi aspon obrázok toho čaju prosím ťa? 🙂
@mojsap ok dam to sem 🙂
@bambulinali dufam ze uz si ok...
@milagrosss20 Dakujem za opytanie ako sa to vezme... Niekedy si prajem pribrat ako chudnut tak ale chorobu a zivot si nenavyberas.... Stres je bol bude a je vsade 🙂 snazis sa aj Ty schudnut?
Baby prosím Vás, čo cvičíte Jillian Michaels, čo sa prosím Vás cvičí po shred30?
Ďakujem moc. 😉
@bambulinali ahojky daj radu ako na to. dakujem sona
@bambulinali si kocka, mať takú váhu ako ty, bolo by super
@bambulinali ano ano snazim sa...potrebujem dat dole 20 kg....zmenila som stravu a cvicim jilian.. 🙂
tak po mesiaci zdravej stravy ,vylúčene sladkosti ....pravidelneho jedenia .....a pitia na den 3 l čistej vody ...som dnes bola nadšena ,pred mesiacom 11.1 2014 -102,3 kg ,dnes 11.2.2014- 95,5 kg 😀 😀 😀 váha mínus 6,8 kg a to vdaka diskusiam na modrom koníku ,ktoré čítam priam hltam 😎 😎 😎 držím vám všetkým palce ,mám pred sebou dlhu cestu ...ale každý sme raz začínali ...
@milagrosss20 @hocy79 @mojsap @sosnicka baby, nehnevajte sa, ale keby taky caj existoval tak uz nemame ludi s nadvahou.
super reklama - jedzte kolko chcete - staci vam vypit caj a schudnete.

@katrin každý deň sa pozerám na premeny, a na všetko čo sa tu deje čítam si a v tú chvíľu som odhodlaná ísť do toho ale ako keby som sa s toho vždy vyspala☹ a najhoršie na tom to že mám pocit že sa už ani priateľovi nepáčim lebo mi povedal už nie raz že by som mala niečo so svojou postavou robiť ale aj napriek tomu sa neviem do toho donútiť..☹ na jednej strane to chcem, a na druhej strane som stále malátna unavená slabá a to ma odrádza som chudokrvná a robí to somňou nie moc dobre..naozaj by som už druhý deň len ležala nevládzem nič☹ som s toho nešťastná..☹