Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@hasleerka nie necvičím ,ale chystám sa ked dojdem domov ,aj ja mam stravu len upravenu a pijem ,no sladke som vylúčila ....ja som dokazala neskutočne množstvo sladkosti pojesť ....prve večery boli muky pre mna bez sladkeho 😀 tak som si zobrala list šalatu a hryzkala ,potom mi to prestalo chybať 😀 😀 😀 a som rada ,že je to tak 😀
@silvia0310 no večer si sladké dokážem už aj ja odpustiť .... ale doobeda nie,,, aspoň sladké raňajky musím mať ... alebo obed.... už som to skúšala kedysi ale potom ma chytil amok a požrala som všetko čo som videla ... preto radšej robím tak že si trošku dám ale len do 12
@pegggy nie nie....Ripped sa cvici 4 tyzdne, kazdy tyzden iny level, 6W6P su dva levely, kazdy sa cvici 3 tyzdne,spolu 6 tyzdnov a Body revolution je najdlhsi a ten sa cvici spolu 3 mesiace, strieda sa workout s cardiom, kazdy tyzden ine workouty a ine cardia, ktore su stupnove podla narocnosti....podrobne to mas popisane na stanke: http://mojetelo.blogspot.cz
tak sa k vam pridavam zeny moje aj ja...vypracovala a vypapkala som sa na 103kg po 3 porodoch..pri mojej vyske 179 to neni az tak katastrofalne ale chcem sa dostat zatial na 80kg a ked to pojde tak aj menej..som rada ze som tu medzi vami a mozme sa podporovat...
Baby pridavam sa aj ja k vam🙂 dnes.sa postavim na vahu a.takmer som.odpadla 96kg ☹ skoda uz plakat.nad tym ked som sa vypapkala.na taku vahu sladkostami a ziadnym.pohybom. v kazdom pripade.viem ze spolocne.to pojde jednoduchsie ak tu.bude.vzajomna.podpora motivacia.a pomoc🙂 prvym cielom je 80kg ak to pojde aspon.do.zaciatku leta🙂
@dana_l ale ja som o caji nic nepisala....tak preco je tam moje meno???? Ja som zmenila stravu a cvicim...
@milagrosss20 ja som ta oznacila ako si sa pytala bambulinali na jej sposob chudnutia. nie na to ako ty si chudla.
@dana_l ved to je jedno ...
baby prosím vás môžete dať niektorá ukážkový jedálniček? ja jem každé 3 hodiny ale asi jem zle, lebo som neschudla nič, ale ani nepribrala dodržiavam zhruba 2 týždne, dakujem vám velmi pekne
@diwa hm blahozelam ako sa ti to podarilo co si robyla no cvicila urcite a aka bola strava a kolko ti to trvalo dakujem
@kristinka28 zacinala som dukanovou dietou, aj ked na to nie som hrda :D ale mala som o 20 kg navyse, cize som to potrebovala dat najprv dole.To mi trvalo cca 3 mesiace, popritom som zacinala s HIIT cviceniami. Ked boli kila dole, zacala som rysovat, tzn posilka ktoru som striedala s kardio a cviceniami s vlastnou vahou. Samozrejme strava musi byt, jedho bez druheho nejde. Teda sa drzim stareho znameho, ze vydaj musi byt vyssi ako prijem. Ziadne prazdne kalorie, vela bielkovin. Sacharidy len vo forme ovocia a aj to len cca do 14.00 aby sa to stihlo spalit. Samozrejme nejem ziadne vyprazane, tuk prijimam len v "zdravej" forme ako orechy,avokado atd..Je toho vela, coho sa drzim, takze tazko vypichnut 🙂 ak nieco konkretne chces vediet, kludne sa opytaj.
@diwa Ahoj,
klobúk dole 😉 , super zmena. Môžem vedieť tvoju výšku a pôvodnú váhu a terajšiu + časy (za koľko si schudla stravou a koľko už na sebe pracuješ cvičením a koľko si vďaka cvičeniu/rysovaniu schudla) ? A ešte taká intímnejšia otázočka - nemáš problém s ovisnutou kožou, striami, ovisnutými prsiami.....po tak radikálnej zmene?
Za odpoveď vopred vďaka.
ahojte zienky, isto ste tu aj take, ktore kojite albo ktore sa rozumiete a viete mi realne odpovedat na otazku. Krpec ma 4mesiace, plne kojim a zacala som pred cca mesiacom chudnut hlavne cvicenim + miernou upravou stravy. Chcela by som tomu dopomoct karnitin+chrom (obrazok), pisu tam len, ze pri tehotnych a kojacich pri porade s lekarom. Kto mate skusenost/rozumiete sa, poradte mi prosim, ci tym nejako neuskodim krpcovi. dakujem moc!!!
@diwa wuaw krááásna, iná žena 🙂
@petusa5551 zlata 🙂 dakujem
ahojte neviete mi poradit kde by so stiahla 6 week six pack level 2 lebo neviem ho najst .
ahojte ja cvičim teraz level 3 z 30 day shred ale chcela by som schudnut ake cvičenie od jullian mam cvičit , poradte mi dakujem
@mondulka nuz triky ako triky :D dni mam rozdielne co sa tyka stravy a doplnkov podla toho,ci mam treningovy den alebo tzv. odpocinkovy den. V pondelok posilnovna, v Utorok mam kardio plus brucho, streda posilnovna, stvrtok odpocinok, piatok posilnovna, sobota HIIT )vlastna vaha plus kardio), nedela klud.
V treningovy den to mam asi tak, ze na lacny zaludok proteinovy napoj a spalovac tuku.
Ranajky zvacsa ovsena kasa, spaldova kasa, osvene vlocky....(cize lahko stravitelne sacharidy. )
Pred treningom cca pol hodku si zvyknem dat uz len nejaky banan. Vypijem BCAA a idem cvicit.
Hned po treningu si zvyknem dat jablko, hodinu po treningu zas proteinovy napoj.
Obed je u mna najma bielkovinove plus zelenina, Poobede napr nejaky cottage so zeleninou a prva vecera je u mna taka ako na obed, tzn. bud masko a zelenina, ryby a zelenina, alebo s prilohou celozrnna ryza, zemiaky. Druha vecera je tvaroh, pred spankom.
Cize ano, jedavam aj prilohy, ale v malom mnozstve a tie vhodne, ako napr. celozrnna ryza, celozrnne cestoviny, zemiaky, bielkovinove slize..z peciva v malom mnozstve celozrnny chlieb aj to len na ranajky. Tak snad som ti pomohla aspon trosku 🙂

@silvia0310 no super gratulka .... ja som len stravu upravila, sladké si ešte doprajem, bez toho by som nemohla byť ... zatial necvičím, tak som spokojná aj za -3kg ...
ty niečo cvičíš????