Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@diwa super zmena, kolko sa ti podarilo schudnúť a za aký čas? ´dakujem
@vitacalcin ahoj, dakujem 🙂 no zhodila som 20 kg za cca 4 mesiace (co je inak fakt velmi rychle chudnutie a malo by sa chudnut pomalsie, je to zdravsie)..No a do tejto formy mi to trvalo asi rok..Samozrejme, posilnovanima naberanim svalovej hmoty idu kila hore, takze teraz sa uz ani nevazim.
Ahojte. Gratulujem vsetkym k takym krasnym vysledkom. Tiez som sa dala na boj s kilami. Od pondelka som na dukanovej diete, tiez mi sadla. Prve dva dni 1,5 kila dolu. Potrebujem schudnut veeela kil ale prvu métu som si stanovila 15 kg. Velmi ste ma inspirovali. 😉 🙂
@kurce22 ja pouzivam ThermX ale tieto spalovace su doplnkom vyzivy sportovcov a nesmu sa pouzivat bez sportovej aktivity..tento je dokonca jeden z najsilnejsich na trhu..Ale naozaj baby tieto spalovace su urcene vyyyhradne pre vysoko sportovo aktivnych ludi..inak nielenze nezaberu, ale mozu poskodit.. Taketo spalovace urychluju spalovanie tuku, zbavuju zadrzanej vody, vytvaraju "teplo" a tuk sa tym pali atd atd...Ak si sportovo aktivna, ale nie nejak extra, existuju aj spalovace, ktore nie su tak agresivne..no a ak nie si vobec aktivna, skus chrom, zeleny caj, l-carnitin..
@kotuliatko1990 píšeš presne tak, ako keby si mi hovorila z duše...ja to isté...tiez viem, ze muzovi sa uz velmi nepacim, a ma v robote peknu mladu kolegynu, a aj tak sa nedonutim...jak šviňa už vypatram 😒 😒 😒 😒 😒
@kurce22 no vies, nazyva sa to doplnkom preto, lebo je to LEN doplnok.. 🙂 dolezita je strava a pohyb..a pri tom vsetkom ti moze l-carnitin pomoct samozrejme..a chrom je skvely na potlacenie hladu..jedno s druhym by pomoct mohlo..chrom kupis urcite aj v lekarni, l-carnitin si kup nejaky kvalitnejsi napr. cez net..
@monika0907 nemas link na tu tvarovaciu bruskovu zumbu ?🙂))
@tulipan25 ahoj ja som ju nasla na ulozto.sk daj si zumba a tam ti najde tvarovaciu ma asi 20 minut ale je dobra 🙂

@diwa ja teraz rozmýšlam nad sacharidovými vlnami lebo sa mi váha zastavila a aj stúpla o niečo a to som v strave nič nezmenila začala som naberať svalovú hmotu ale tak mám ešte aj tuk ktorého sa potrebujem zbaviť takže neviem čo s tým ☹