icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
hasleerka
14. feb 2014

@olivka84 super aj ja dakujem ... ešte teraz idem vyskúšať

suzukigsxr1000
14. feb 2014

Čaute všetci.Ja by som chcela tiež doladiť svoju postavu,ale ide to ťažko.Po dvoch detičkách pri výške 170cm som ostala na 66kg.Potom som začala behať,ale len 2km 3krát v týždni a schudla som na 59kg.Ale detičky sú už vačšie a netreba tak okolo nich kmitať,tak som sa pomaly vyšplhala na 65kg.Mám 36rokov a zase začínam boj.Na silvestra som začala zase behať ,ale len 3km 3krát v týždni a toho času už behám 6km 3krát v týždni a ide to ale strašne pomaly.Tak uvidíme či dačo do leta vybojujem.Organizmus si už zvykol a bez prísnej diety to asi nepojde.Tak zatiaľ.

hocy79
14. feb 2014

@monika0907 vyzeráš super!

monika0907
14. feb 2014

@hocy79 dakujem 🙂

hasleerka
14. feb 2014

baby tá zumba je úplne super ... som si zacvičila ... mňa to veľmi baví ....

mili768
14. feb 2014

@superego wauu, obdivujem....ja som pred 6timi rokmi tiez schudla z 90 na 70 kg za pol roka, ale po tehotenstve som zase tam kde som bola 90 ☹ a akosi sa nemozem nastartovat......chce to vela vela pevnej vole a preto obdivujem vsetky babenky co to dokazu.

dagmar15
16. feb 2014

BABY PRIDAVAM SA K VAM.....mám 171výšku a 88kg takže potrebujem dať čo to dole na začiatok by mi stačilo 13kg to by bola váha 75kg a postupne by som sa vyformovala na 71kg.....velmi ma motivujú vaše foto takže držte palce 🙂 neskor pridám aj foto chystám sa odfotit 😉

kwetinnka
16. feb 2014

@monika0907 mozemsa ta spytat ze tu Jillien Michaels si si kupila na dvdcu alebo ktorymi cvikmi si zacala..lebo nasla som kopu videi...len neviem ci je jedno ako zacat...Este kojim tak by som chcela zacat pozvolna...a jaj...a tu zumbu to niekma chodis ci cvicis doma?lebo ja by som to potrebovala hlavne na brucho

mon1001
Odpoveď bola odstránená
monika0907
16. feb 2014

@kwetinnka ahoj tak aj jiliien aj zumbu som si stiahla s ulozto.sk .ja som zacala s Jiliien michaels 30 days to ma tri leveli,kazdy cvicis 10 dni( no ja som prvy cvicila 3 ttyzdne) a plus zumbu tiez stiahnes na ulozto.sk ma to asi 20 minut a tie cvicim spolu.teraz cvcim level 2 plus zumbu... dnes som stiahla aj kickbox od jillien a chcem vyskusat aj ten.Vsetko cvicim doma 🙂

monika0907
16. feb 2014

@dagmar15 ahoj . Presne to mas tak ako ja 🙂 najprv som mala 89 kil ,v januari 77 a teraz 71 🙂 vela uspechov prajem 🙂

monika0907
16. feb 2014

@dagmar15 a aj rovnaku vysku mam 🙂

dagmar15
17. feb 2014

@monika0907 super môžeš poradiť co si jedavala a cviky ako si už písala asi jiliens michaela neviem či som to Dobře napísala .... A za koľko si to dala dole? ;)

dagmar15
17. feb 2014

Baby kto cvicite tu michaelsovu či ako sa to správne píše cvičite to 30 dni čo je rozdelene na levely?a kolko cvičite dajme tomu prvy level?potom druhy atd a kolko ich vlastne je? a je ich tam vela ak by niekto bol ochotny poslať mi link bola by som vdacna 🙂

monika0907
17. feb 2014

@dagmar15 89 kil som mala minule leto este ale koncom roka som uz mala 78 kil .zmenila som jedlo hlavne vela zeleniny a ovocia a teraz od januara drzim 90 dnovu dietu. Za 6 tyzdnou slo dole 6,5 kila. Ano cvicim Jillien Michaels kazdy level sa cvici 10 dni no ja som 1 level cvicila 3 tyzdne plus tvarovaciu zumbu to ma asi 20 minut ,teraz cvicim level 2 asi druhy tyzden s tou zumbou... Jillien ma plno videi aj na youtube a ja som ich postahovala s ulozto.sk

dagmar15
18. feb 2014

Ahojte baby,jedávate pravidelne ...ranajky svačina obed neco po obede a večera ?alebo jete ranajky obed večera a medzi tym dajme tomu ovocie zelenina?....a o kolko naposledy večeriate?dakujem

demonika11
18. feb 2014

Ahojte kocky,chodim tu kazdy den vas obdivovat,ake ste silne a vytrvale a konecne som sa odhodlala aj ja. Pocas tehu som pribrala 33kg,tak mam co zhadzovat. Moja vaha je 79. Chcem schudnut pomalsie a radikalne ani nemozem,lebo este kojim a riadim sa heslom pomaly dalej zajdem. Inac jedinu moju zavislost na sladkom som uz vyradila z jedalnicka,tak hadam som na dobrej ceste. Vraj rano v telerane bola o tom debata a mame si predstavovat,ze v cokolade su chrobaky 🙂 tak si to baby predstavujte,ovsem ak ich nemate radi 😀 a vecerne prejedanie somarin som uz tiez zrusila. Drzte mi prsty. Budem sem chodievat kazdy den,aby som to nevzdala. Pa

tami200
18. feb 2014

@superego uzasna zmena, uplne, ze vaaau a veeelka poklona pred tebou a tvojou pevnou volou... gratulujem

betina1984
19. feb 2014

Ahojky. Tak ja chudnem od 1.1., mala som 91 kg, teraz tak 86 kg, nejdem rýchlo, lebo to sa mi vypomstilo. Váha je dole zatiaľ 5 kg, ale miery išli krásne. Z tých partií, čo si meriam, som dala dole 40,5 cm. Robím si tabulečku...🙂. Kuk

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0As...

ers89
19. feb 2014

@jasmika a ako si schudla? mala si nejakú špeciálnu diétu, či extr cvičenie? ja by som chcela zhodiť hlavne z bokov, nevieš nejaké extra pohyby alebo cviky na boky? 🙂

jasmika
autor
19. feb 2014

@ers89 ono v tomto ti asi neporadí nik najelpšie ako ty sama... to je blbosť že nejaké blbé diety 90 dňová alebo oddelená strava..to sú kraviny podľa mňa... ano ale keby si to dodržiavala už celý život...Ty sama musíš vidieť ktoré cviky ťa bavia... skús si niečo sama vymyslieť a budeš mať radosť že to je od teba... a cvič si to každý večer...najlepšie... aspoň15 min.. a ty sama tak isto vieš ako sa stravuješ..a určite vieš čo by bolo lepšie vylúčiť z jedla alebo obmedziť... tak to skús... každý sme iný..dôležité je vedieť že to zvládneš a nevyhovárať sa a nelamentovať

ers89
19. feb 2014

@jasmika ďakujem ti za radu 🙂 ale ja ako nejak extra ani nechcem chudnúť, mám 57kg a nejakých 165cm, ale po pôrode mi srašne ostali také veľké boky a brucho ovisnuté, hlavne keď si sadnem to vidno :( tak preto neviem ako sa toho zbaviť. začala som cvičiť, robím brušáky, behám, na boky robím cviky, a ani sa neprejedávam, ale tie parti nie a nie zmiznúť :/ tak preo neviem čo už mám robiť

jasmika
autor
19. feb 2014

@ers89 tak ked nepotrebuješ schudnúť tak je to potom iba o tom cvičení..teda vo veľkej miere... Najdôležitejšie je aby ťa cvičenie bavilo... nájdi si na youtube niečo ..alebo si ako som písala niečo vymysli..a dodržiavaj to..aspoň tých 15 min. denne.. keď už ne každý deň..tak aspoň 4-5 dní v týždni...a hlavne podľa mňa.. možno si povieš že mi šibe..ale predstavuj si často a naozaj často sama seba s postavou akú chceš... to veľmi pomáha

alyssa646
19. feb 2014

@ers89 ahoj, mne sa velmi osvedcili cvicenia s Jillian Michaels. Ma perfektne prepracovane programy, zamerane vzdy na iste partie tela. Skus si o tom precitat viac na tejto stranke: http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels-... tym, ze kombinuje kardio, silove a brusne cvicenia, sa telo viac a viac dostava do formy, pretoze strieda vzdy ine svalove partie. 30 min. cvicenia denne, pevna vola a vytrvalost k tomu, spravna zivotosprava a min. po 90 dnoch sa dostavi zaruceny ucinok. Vyborne cvicenie na brucho je 6 week six pack, ale kedze je dost narocne, odporucam najskor zacat s 30 dnovym programom 30 Day Shred. Na zaciatku som skoro vyplula dusu, ale kazdym dnom som mala lepsiu a lepsiu kondicku. Okrem toho videa ma velmi motivovali a cvicila som to v kuse 2 mesiace. Z pasu som dala dole 3 cm a zo stehien 2. Potom vsak prisla choroba a uz sa mi nejako nechcelo opat zacinat cvicit. Ale verim, ze keby vytrvam, dosiahla by som este nejaky ubytok tuku. Preto vravim, treba vytrvat a vysledky su zarucene 🙂 a ako motivaciu skus sa predtym, nez toto vsetko podstupis, odfitit v plavkach - ten rozdiel pred a po bude vidno a ty budes po par mesiacoch na seba neuveritelne hrda 🙂 zmeraj si boky, pas, co len chces a o mesiac ti rucim, ze uvidis prve vysledky. Len smelo do toho 😉

lalinka323
20. feb 2014

@diwa pekne sa ti to tvaruje ,,,super 😵
BABY nasla som nove cvicenie,,ale je asi len pat videi ,,,idem to skusit
http://www.youtube.com/results?search_query=str... 😎

pergola
20. feb 2014

Dievčatá vraciam sa sem po roku 🙂 Obdivujem vas vsetky 🙂 Su to super premeny. Ja som vlani vo februari mala 90kg a dnes mam 79-80kg,výška 177cm.Chcem sa dostat na moju váhu 70-72kg.Je pravda,že som prestala chudnut,nemala som už pevnú vôlu,ale chcem zacat znova-od dneska.Chcem vas poprosit len o radu,čo papat pobede a vecer,co by ma nasýtilo,nejake salatiky..... ☹ Nejaké fajn receptíky.Dakujem pekne 😉 Som zvedavá samana seba či vydržím... 😠

pergola
20. feb 2014

@angell2611 Ahoj,môžem sa opýtat,aká je dukanova dieta,niečo som o nej citala,ale neviem sa s toho vysomárit... Dakujem 🙂

angell2611
20. feb 2014

@pergola ahoj. Je rozdelena na 4. Fazy. Prva trva 1-10 dni zalezi od toho kolko kg chces schudnut. Cim viac kg potrebujes zhodit tym dlhsie trva. V tieto dni konzumujes len ciste bielkoviny, ( biele mäso. Nizkotučne syry ,jogurty ryby....) druha faza je to iste len pridas zeleninu a trva az kym nedosiahnes pozadovanu vahu. Tretiu a štvrtu a povolene potraviny najdes na strankach dukanovej diety. Su tam aj recepty. Je to celko fajn dieta za 6 dni som dala dolu skoro 3 kglen ma omrzelo varit si osobitne kedze mam malo casu a aj ma omrzeli tie potraviny stale dookola. Zavinace , tvaroh a cottage nemusim nadlho. 😀

pergola
20. feb 2014

@angell2611 dakujem 🙂

diwa
20. feb 2014

@lalinka323 dakujem 😉