Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@hanelle1 lekaren 😀
dakujem to by ma fakt nenapadlo 🙂
Ahojte kočenky, nebola som tu dlhšiu dobu, kedže som taka rozlietana ze nemam cas si zapnut ani internet!S mojim chudnutim to ide uplne dolu vodou :( uz neviem ci ma opusta chut do varenia, cvicenia, chudnutia, zivota...prosto cele zle!Ked uz sa konecne pekne rozbehnem, kila idu dole, pride zlom a som zas tam kde nechem byt! :( je na toto nejaky liek?A mate niektora skusenosti s chudnutim pri praci na 3 SMENY??? 😠 ranna, pobedna v pohode...vsetko klape!Dojde nocna, cele zle vsetko sa mi prevrati! :( Nejake rady?Dakujem
ahojte baby, tak mam prvy tyzden za sebou, mak 1,5 kg dole, je to sice smiesne pri cislach, ktore tu davaju niektore kocky 🙂 ale pre mna je aj toto ohromna motivacia. beham, cvicim, jem mensie porcie a po 17-tej nejem vobec a veru bojujem s hladom, ale normalne som sa namotala na to, ze ked mi vecer vyhravaju cigani v bruchu, je to dobre, lebo to znamena, ze chudnem ;)
Ahojte dievcata...dole klobuk....vsetky ste uzasne...len mne to neako nejde...preto by som vas chcela poprosit o neaky jedalicek lebo ja netusim co mam papat....prosim poradte neaky jedalnicek.....
@ivanna1 prepáč, že sa ti do toho montujem, ale to, že ti večer vyhrávajú cigáni v bruchu vôbec nie je dobre. Schudnúť, schudneš, ale tým, že ješ málo sa ti postupne chudnutie spomalí a zastaví, tvoj organizmus tento stav vyhodnotí ako stav núdze a uloží všetko, každé sústo naviac a iste uznáš, že takto sa stravovať zvyšok života nie je možné. Mrkni na chudnutie-ko.sk - tam nájdeš odbornejšie vysvetlenie, ako to, čo ti píšem ja. Bolo by škoda schudnúť teraz preto, aby si opäť pribrala a opäť musela chudnúť. je rozdiel schudnúť a zostať štíhla.
@mamavera veru je to pravda.Nejesť znamená zchudnúť len na chvilku,lebo metabolizmus sa spomalí.Ja som jedávala tak 1-2x denne a to večer,pila málo a sladké a úplne zle.Teraz jem 5x denne,pijem len vodu aspoň 2L a cvičím 4x do týždňa ak sa dá a ide to krásne dolu a necítim hlad,lebo jem vela krát denne malé porcie.a nieje dobré čakať na hlad ani na smäd ale jesť pravidelne a to telo si zvykne a nebude si pýtať.Takže výsledok je lepší a dlhodobejší.a nemusím sa trápiť,že som hladná,alebo že mi škvrka v bruchu.
baby prosím vás aký olivový olej používate na varenie ???? a kde kupujete????
@lucka1987 Ja by som sa na tvojom mieste vážila a fotila každý den,naozaj máš tie rizikové partie evidentne RIZIKOVE ...pridaj na tempe moja....
@monicatko20 tak to by som aj ja potrebovala radu ohladom tých nočných 🙂 , ja som pred rokom schudla 15 kíl 90 dňovou dietou ale robila som normálne cez deň, potom somzačala robiť na smeny denné a nočné dvanástky a celkom som sa držala ale za posledné tri mesiace to boli celkom stresy tak som pribrala 5 kíl a ani za boha s tým pohnúť vždy na nočnej som zlyhala, teraz mám od včera jednu dietu naschval som si ju nadstavila asoň pár dní 6 dní pred nočnou aby sa mi scvrkol žalúdok, dnes som začala cvičiť zdalo sa mi to lahké keď som to videla ........ keď som to videla !!! ani som to nedokončila myslela som že umrem 😀 kondičku nemám žiadnu , dúfam že po pár dňoch odcvičím celú polhodku nechcem to vzdať
@zazvorka87 ak si vo fitnesku tak je rozdiel v pouzivani pristrojov - ak chces schudnut tak musis robit cviky rychle, s menej kg na pristrojoch. ak cvicis pomaly s velkymi hmotnostami tak vtedy naberas svalovu hmotu. este poradim - davaj si jedlo na mensi tanier aby si menej jedla (opticky a psychologicky efekt) a do toho to fitnesko. a samozrejme vela pit.
Ahojte, stranku pozorujem dost dlho, paci sa mi .....aj som uz bola odhodlana ze zacnem chudnut ale dopadlo to nijako.....ked som nastupila do prace ludia okolo mi hovorili ze som schudla....aj som sa citila lepsie.....no ale ako nic dalej, vaha mi stoji, brucho mam horsie a horsie.....chcem schudnut aspon cosi..ked uvidim dole niake to kilecko tak ma to urcite nastartuje.....aj ja robim na smeny, poobedna to som v robote od 11:00 a domov prichadzam az o 20:15 a nocnu a to som v praci od 20:00 do rana do tej 5-6:00......a kedze robim v pekarni nieje to premna az take jednoduche........obcas si nieco dam....no zial akosi nechudnem......ak by som zacala cvicit na rotane ze schudnem aj z brucha???stale nad tym premyslam ako zacat a dotiahnut to niekam.....
allie69...kolko KG?daj recept🙂
@bambulkaxxl ??? nechapem.. prispevok som pridavala pred rokom... / alebo teda na ktory si teraz reagovala ? / a vysledok si myslim, ze je viac ako zrejmý, kedze nizsiu vahu ako 53 kg uz asi mat nebudem.. tak preco by som sa mala vazit a merat kazdy den ? Ano mam svoje rizikove partie, no vedu z toho nerobim.. 😅 momentalne nosim vacsiu 36tku alebo mensiu 38 .. predtym 34 .. nevidim v tom problem 😉
prvá foto je este z 2008, druha z dnes. ako je prva foto som vyzerala do 2011 do novembra, kym som sa nenasr...a a zacala pocitat kj a po roku i cvicit

@dicaa ja steviu používam bežne do kávy aj čaju...mne chutí 🙂 a sojove mlieko môžeš tiež do kávy