Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@diwa pekny "pekacik buchticiek" ... ako dlho cvicis kym sa Ti podarilo taketo brusko ? ja sa tiez o to snazim, ale sak az taketo nieje 🙂
@wild_child fuu no so mnou to je asi tak, ze ja som cvicila aj pred tehotenstvom, ale nie takto..vtedy som nemala ani pekac :D potom som pri malej pribrala 20 kg 😕 cize zo mna ostal hrosik dokonca s rozsiahlou diastazou brusneho svalstva..toto je vysledok asi rocnej driny, ale s tym, ze uplne upraveny jedalnicek mam cca pol roka..a to k tomu pekacu pomohlo velmi 😉
dievčatá ,ono sa ľahko píše ,keď sa chce ide to ,ano ,ale je rozdiel mať 20 rokov a vyše 30 rokov ,tiež som bola machrica v tak mladom veku a po 2 deťoch som aj rýchlo schudla ,cvičenie strava a išlo to ,bohužiaľ vek robí svoje ,brucho po 3 deťoch tak isto a aj napriek cvičeniu a strave ide to veľmi pomaly ..je to markantný rozdiel...samozrejme sa nevzdávam a bojujem ....držte sa ...... 😉
@superego nadherna premena, gratulujem, moooc ti to pristane...mozem sa ta len opytat, ci sa ti koža na prsiach stiahla, lebo ja som tiez dost odarena a bojim sa, ze po chudnuti to bude katastrofa
@diwa mas postavu mojich snov! krasa! to makanie stoji za to! ako si upravila jedalnicek? a co konkretne si cvicila? hlavne na to brucho. dakujem!
@savanah111 dakujem 🙂 no jedalnicek je u mna vela bielkoviny a samozrejme aj sacharidy a tuky, no tie zdrave..ziadna biela muka, cukor, ziadne vysmazanie atd..vela zeleniny, ovocie len doobeda a u mna je klasika pred spanim tvaroh..brucho som zaradovala po kazdom jednom cviceni..cize som si odcvicila co som mala na plane a nakoniec dala brucho..je vela videi, ale ja mam par oblubenych, ktore striedam.napr. tieto
https://www.youtube.com/watch?v=8e59i4S9psw z tohto su 3 levely
tito toho na brucho maju tiez viac, na youtube ti ich vyhodi
potom som cvicila pasaz zo Zoralates na pas a brucho a od Jillian tiez na brucho.. 😉
@diwa supis .. upraveny jedalnicek je samozrejmost,bez toho to nejde,to je jasne 🙂 ja som zacala pilate (nauci to spravne previest cvik),nasledne nejake workouty bez nacinia komplexne na cele telo ale hlavne brucho a teraz cvicim kazdy den na TRX .. nieco sa mi tam rysuje,ale taky pekac to este nieje .. tak ale zas cvicim len 3 mesiace,a s trx len mesiac s prestavkami vdaka chorobe ..
@diwa ahoja,,,,,super super sa ti to formuje isto,,chcela by som vediet kolko vazis a ci si hiit vymmyslas sama,ci podla niekoho 🙂
@diwa super brusko
@nivi no troska som si upravila jedalnicek, ziadne sladkosti/tym vsak velmi tazko odolavam 🙂 / a sladke napoje, len cista voda a mineralka bez bubliniek, snazim sa nejest biele pecivo, skor celozrnne/nie viaczdrnne/ obed jem normalne, ranajky vacsinou vlocky ovsene uvarene v mlieku s orieskami a medom+trocha skorice alebo zazvor mlaty si tam dam..
a cviky, kazdy druhy den hula hop, svihadlo, cviky podla posilka.tv/podla nej cvicim , nie vsetko,je to na youtube/ ale moc sa nechcem namahat lebo kojim a som len 4 mesiace po sekcii.. 🙂
Baby som mesiac a pol po sekcii... kedy by som mohla asi zacat cvicit? Asi je este priskoro vsak?
@buddalka ahoj 🙂 az teraz som sem po tyzdni ci viac zavitala 🙂 ja som sa teda min. stredu dala na ten moj boj aj cez tie moje tri hnusne zmeny 🙂 Stacilo trosku zmenit jedalnicek a ide to 🙂 kilecka krasne smykaju smerom dolu..za tyzden sa mi vaha pekne posunula o 4kg dole (premna dost 😝 )..a jak to?Zmenila som stravu!!Zostavujem si jedalnicek podla KJ..papam 5 x denne..jedlo si rozdelujem, papam kadze 2 hodiny!ranajky syte tak 1300kj, desiata nejake ovocicko a jogurt, obed zase 1500kj, masko, priloha, zelenina (ziadna delena strava!), desiata zase nejaky zeleninovy salat, podla toho aky mam syty obedik, vecera zase len poriadne napratana na KJ..Ked mam rannu jem v tychto casovych rozpatiach : RS: 7:00,9:00,12:00,14:00,16:00 (syta vecera a kedze mi je dlho kym idem spat tak mam este 2 veceru okolo 19tej..potom idem o 23tej spat 🙂 Ked mam pobednu tak si to posuvam aby som vydrzala..Cez problemovu nocnu to islo takto : 22:00ranajky, 00:00desiata, 02:00obed (vravi sa ze do 3 hodiny mozem papat vsetko, samozrejme zdrave jedlo, ja som jedla normalne pripraveny obed 1200kj!) 04:00desiata a o 6:00 vecera ale to uz si davam len nejaky jogurt s ovsenymi alebo activiu lebo o 6tej koncim 🙂 potom vstavam okolo 12tej (ked sa mi da spat) takze : 13:00ranajky, 15:00desiata, 17:00obed (o 19tej si zvyknem ist lahnut a spim tak do 20.30 lebo o 22tej mi zacina zmena 🙂 Tak ti to mozno trosku pomoze 🙂 Inak u mna to funguje, samozrejme rano a vecer si vzdy skusam najst cas na cvicenie (brusaky, drepy, svihadlo) nejakych 20min nie vela..ak by si chcela nejake recepty alebo nieco kludne napis 🙂 Vsetko konzultujem s lekarkou a hlavne osobnym trenerom ktory ma licenciu 🙂
@lalinka323 dakujem..vazim 60 kg a hiit cvicim vzdy podla nejakeho videa..
@wild_child ono to pooojde..ak dodrzis stravu a budes cvicit, bol by v tom cert, aby raz tie kocky neboli 🙂 moc drzim palce
@diwa uzasneeeee 🙂, co si zacala jest, co pridat a co vyradit z jedalnicka? ja mam este problem, ze od porodu si neviem odopriet sladke a vzdy ked dokojim, tak mam neprekonatelnu chut. tiez som zmenila stravovanie, sacharidy na obed zo zeleninou a bielkiviny na veceru, ale tu tablicku cokiny si dam ☹ ... ale zacala som behat. som sama na deti, takze cvicit mozem jedine doma, vies poradit? dakujem