Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@diwa ja necukrim vobec, ked pouzivam sladidlo, tak med/trstinovy cukor. bielu muku vynimocne a pecivo celozrnne/soja/graham. Susene ovocie a semiacka s orieskami papam pravidelne ale neviem preco, proste mi nestacia ☹ ... co som ale rada,. ze mivozaj staci kocka cokiny,. skusala som nahradit 65%, nepomohlo ☹... divna som, co? No,. kedze manzel pride domov niekedy neskor a maly je na mne zaveseny, tak som zacala behat hned rano (zajtra pojdem 3. krat), chytilo ma to. jilian som tiez cvicila. velmi si ma povzbudila a dufam, ze aj ja raz budem mat take "buchty", ale este musim aspon 10kg dat dole (za dva tyzdne som teraz dala 1,5kg, tak dufam, ze to pojde). a este ma obcas prepadne vecer chut na pecivo, tak si davam k salatu, to by som asi tiez mala vynechat, ze? a este otazka, poobede si mozem ten tvaroh dat aj s hrozienkami a skoricou a kludne ho cely (250g) spackat? pazrana som,. co narobim 🙂)
@gromkaver beh je vyborny, ked pri nom zotrvas, velmi pomoze pri chudnuti a pri spravnej strave to pojde lahko..no ano, pecivo by si mala vynechat, ale zas je to lepsie, akoby si zbuchla kilo slaniny 🙂
tvaroh mozes kedykolvek..je plny bielkovin a idealny pri chudnuti, kludne aj celu vanicku a kludne aj pred spanim..ja som to uz spominala, ze obsahuje kazein, malo nasytenych tukov a telo ho postupne zlahka travi 8 hodin..a skorica podporuje travenie, takze je tiez super pri chudnuti..cize kludne ho spackaj cely kedykolvek.
@diwa juj, uz viem co bude na ranajky 🙂, mne vela pri xmene stravovania pomohla Macingova, kupila som si jej knihu pred 7,5rokmi a naucila sa ake zmeny urobit, ale nie je tam vsetko a s tym tvarohom sima potesila, nic, budem zahanat chutky 🙂 a posnazim sa davat pecivko skor na ranajky 🙂. v podstate som zacala aj doma piect zdrave dobroty a s mojim prekvapenim muz nepinda 🙂, dokonca sam mi jednu knizku so zdravymi mlsnotami kupil a este raz velka vdaka za rady 🙂, potesilo, povzbudilo...
@diwa krasny vysledok, ja mam tiez rozidene svaly, a teraz makam na tom, aby sa mi to uzavrelo, ja som absolvovala 5 hodin u fyzioteraputky, aby ma naucila cvicit spravne na brucho. Od 18 tich som pravidelne cvicila, hybala sa a tam som sa zrazu dozvedela, ze som cvicila uplne zle. Ale uz zacinam vidiet vysledky, ja mam tu diastazu na strede brucha a trochu pupok, upravila som stravu, tak aj ta pneumatika ide trochu dole, ale je to boj. Ked si napisala, ze si tiez riesila diastazu a sa ti uzatvara tak ma to potesilo, lebo od doktorov som pocula len o operacnom rieseni, jedina optimistka bola fyzioteraputka, ja to mam teraz tak cca na 1-2 cm rozostupene, ale verim, ze to dam! Inak na zaciatku som citila stipanie a tahanie pri cviceni v tych miestach rozostupu, tiez si to tak mala?
Parádička!
Gratulujem Vám!
Aj ja som pribrala v tehu 27kg a všetko som zhodila vďaka behu .
Ženy prosím vás myslíte si, že je reálne schudnúť do novembra cca 15kíl??? možno aj 20???? Ale na začiatok by stačilo aj 15. 🙂 Veľmi to chcem odo dnes som pevne rozhodnutá urobiť pre to všetko 🙂
@kacena1159 podla mna je. 2 kg za mesiac je zdrave chudnutie.
takže sa dá 🙂
@zgurkaa
@kacena1159 určite sa to dá, ako píše @zgurkaa zdravé chudnutie je 2-4 kg za mesiac (záleží od počiatočnej váhy). Chce to dávku sebazaprenia, pevnej vôle a odhodlania🙂
@kacena1159 všetko sa dá ,záleží od tvojej terajšej váhy ,a stravy ,či budeš aj cvičiť ,niekedy dáš dole 2ékg ,ale ked necvičíš tak sa to ani nezdá ...ale niekedy dáš dole 10 cvičením a objemy idú neskutočne ,možno viac ako bez cvičenia ...a pre chudnúce sú cm lepšie ako kg 😎
ahojte baby, vase vysledky su uzasne ......gratulujem....aj mne sa podarilo schudnut.........dala som dole za 2 mesiace 5kg...pomocou cvicenie a upravenej stravy......a mam taku otazocku......chcela by som zacat trx cvicenia len to naradie je prilis drahe...neviete mi poradit kde by som zohnala nieco lacnejsie?dakujem
@hu.hu nie nevylucila, dam si aj napr. cottage s celozrnnou zemlou, alebo spaldovy "polystyrenovy" chlieb s arasidovym maslom a pod. 🙂 ale do tej 17.00..uz potom len bielkoviny..tvaroh aj syry jem odtucnene..aj ked myslim ze zvazim ten tvaroh, musim porovnat, ci nema nahodou obycajny tvaroh viac bielkovin a potom prejdem na normalny.
Užasneee. Ako si to dokazala? Klobuk dole
@misena741 parada za 7 mesiacov? Super
@misena741 Super 🙂 , určite sa cítiš o 1000% lepšie, pretože tak aj vyzeráš.
Chcela by som sa spýtať ako na to zareagovala tvoja pokožka - či nemáš problém s tým, že by niekde ovísala, že nie je taká elastická,...jednoducho, či aj koža sa dala do pôvodnej formy alebo to treba riešiť chirurgicky.
Ak nie, používala si nejakú telovú kozmetiku na zvýšenie elasticity, príp. nejaké oleje ?
@daniela237 drzala som a teda aj drzim dietu, chyba mi este 6 kg.Potom budem spokojna. 🙂
@lusinda1989 ano 7-7,5 mesiaca, 42 kg, mozno 43.
@denkaajejdeti ahoj citim sa skvelo, aj po zdravotnej stranke aj po psychickej. kožu zatial nechavam tak, neriesim to. troska cvicim, ale aj tak nemam 16, takže už to nebude 100%. Ak bude treba skusim chiirurga. 🙂

@gromkaver ja toto milujem 🙂 neskutocne ma vzdy potesi, ked sa najde zena, ktora nema vyhovorky a dovody, preco necvicit, ale hlada sposoby, ako by mohla aj napriek tomu, ze ma deti a o to viac, ked je na ne sama 😉
poradim ti rada v comkolvek co ta zaujima..myslim,ze tie vseobecne veci ovladas aj sama..vyhodit treba urcite bielu muku, rafinovany cukor, biele pecivo, nahradit ho celozrnnym..ak mas problem vzdat sa sladkeho, rozm sa da lahko oklamat..je vela receptov, kde je cukor nahradeny bud steviou alebo agave..alebo ked cokoladku, tak vysokopercentnu..alebo si daj radsej susene ovocie, alebo si ochut tvaroh s kokosom alebo skoricou...ono casom si telo zvykne a nebude ta uz tak tyrat 🙂 a cvicit doma je uplne ok.. je vela videi, mozes ich obmienat, takze ta to neprestane bavit..kludne cvic Jillian a jej Body Revolution..alebo ine HIIT..je idealne, lebo sa tam strieda kardio s posilovackami..Ale ak este kojis, tak pozvolna 😉