icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
sandrikacsg
30. jan 2013

@kukuc2 😅 😲 az tak? 😕 😀 väcsinou mi tipuju 16 teda 😅 😀 ale dakujem 😉 😀

kukuc2
30. jan 2013

@sandrikacsg aj ja chcem 56kg

kukuc2
30. jan 2013

@sandrikacsg jednoducho mladucka

sandrikacsg
30. jan 2013

@kukuc2 a kolko naviac mas?

kukuc2
30. jan 2013

@kukuc2 to ti len zavidiet mne typuju 30 a mam 25

kukuc2
30. jan 2013

@sandrikacsg momentalne mam 80kg preto sa inspirujem s touto temou.

kukuc2
30. jan 2013

momentalne sa trapim s neera detoxom ale je to to hroza.uz druhy den o napoji.ja vlastne potrebujem vidiet zo zaciatku rychlo vysledky.a potom mozno zacne jest s rozumom a pomalicky sa do leta dopracovat na normalnu vahu.

sandrikacsg
30. jan 2013

@kukuc2 tak ano v podstate som rada, ze vyzeram na menej, aj ked niekedy tie pohlady ked som niekde s malym stoja za to 😠 ale nevadi, nech si kazdy mysli, co chce..
tak sup sup, do toho, treba sa odhodlat a zatnut, da sa to 🙂

radacak
30. jan 2013

@lucka1987 Hmm to verím..no ale aku svalovku uz mam na litkach ledva chodím..ooooou no zajtra skusim celých 24 minut ci kolko to ma.. 😀

lucka1987
30. jan 2013

@radacak 😀 😀 ja som mala vecer vcera taku svalovicu a dnes rano so sa zobudila s tym ze sm ani tocit ramenami nemohla, tak som ramena vynechala z cvicenia, a teraz je uz dobre, uz necitim ani lytka ani ramena, oboje som si vymasirovala . takze vecer si am este to cardio.. ked mi klesne vaha a zbavim sa viac tuku zacnem viac s psilnovacimi cvikmi.. teraz sa potrebujem cim skor odtucnit 😀

radacak
30. jan 2013

@lucka1987 pooodobne..

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg tak tu som fotena pred tyzdnom .. pekne vidno tie moje blbe rizikove miesta.. mam co dohanat 😠 o 3 tyzdne sa idem fotit zas.. lebo po 2 tyzdnoch si myslim, ze je zbytocne sa fotit ci ?

michaela18
30. jan 2013

BABYYYYYYYYY,klobuk dolu vsetkym.videla som fotky a neskutocne ste ma nakopli.rada by som dala dolu este 8kg.syn ma 15mesicov a nejako sa nie a nie rozhybat aby som uplne zisla na povodnu vahu pred tehu.dala som dolu 7kg ale stale to nie je ono.ked sa podari,pridam tiez foto 😉 dakujem a chvalim vsetky sikovne mamicky

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 podla mna sa nemas za co hanbit, je jasne, ze chybicky tam su, ale to das do pucu ked zamakas 😉 tebe aspon prsia zostali 😅 😀 mne odisli niekam na vandrovku a nie a nie ich najst, kua 😠 takze vzdy ked nahodim vo fitku sportovu podprdu, tak sa smejem, ze prsia som nechala doma v sufliku aby mi nezavadzali 😅 😀 rozumej, double push up to isti 😅 😠 😀 ja som sa fotila len na zaciatku a budem sa buduci tyzdne, takze mam väcsie rozostupy ako mesiac..ale kludne sa po mesiaci cvakni 😉 po 2tyzdnoch je podla mna zbytocne

ayannah
30. jan 2013

@lara19 @superego Mám vás na inšpiráciu dievčatá !!! 😉

riska
30. jan 2013

@lucka1987 ten link čo si dala na cvičenie s Jillian Michaels pár stran dozadu je pre začiatočnikov? lebo tiež som začala chudnut, ale chcelo by to aj trocha pocvičiť, vdaka 🙂

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 a ked sa na to tak divam, tak ma napadlo, ze som sa necvakla zo zadu 🙄

rybecka
30. jan 2013

Zeny vy ste pre mna inspiracia neskutocna 😉 super . perfektna tema pre vsetky co chudneme 😅 alebo sa snazime 😉

rybecka
30. jan 2013

@riska ja cvicim s Jilian je to aj pre zaciatocnikov lebo ja som zaciatocnik akurat koncim prvy level a idem na druhy

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg no ake ze prsia ?? na fotke mam push upku 😀 😀 😀 😀 ja som prsia nikdy nemala vzdy sm ich mala ako " jahodku pod kobercom " 😀

lucka1987
30. jan 2013

@riska hej hej to je ten prvy level a potom je tam link na ulozto. to je tiez lullian michaels ale cardio, a to tiez cvicim. ja ju cvicim len 4 dni zatial takze oba linky mozes vyskusat

lucka1987
30. jan 2013

@michaela18 ono to nikdy nebude ono 😀 take sme my zeny.. neboj treba sabastartovat a v lete sa mozme aj v tang bikinach promenadovat medzi ostatnymi 16 tkami na kupku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 ja som prsia aj mala, ale to co mi ostalo teraz, akoze no coment 🙄 a tie strasne rozdiely medzi cislami ani nevravim 😖 plastika to isti, ked budem velka a budem na nu mat 😅 😀

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg v pcuhove v klinike mgm som kukala cennik a prsia idu od 750-1400 € za par , co nie je tak vela. ja som si donedavna myslela ze dat si urobit prsia je vecou aspon 3 -4 tis € , ale ako kukma, tak sm sa mylila.. akoze.. hm ja som aj premyslala, ale.. za 1, prsia by sm si dala urobit az po druhom dietati, kedy budem vediet , ze dalsie nebude... a za 2, sa bojim 😅

radacak
30. jan 2013

@lucka1987 Máme podobné postavy..len ja mam asi vecsie brusko,a najme ked nieco zožeriééém 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

radacak
30. jan 2013

@sandrikacsg
@lucka1987 aj ja by som cchela plastiku zatial ako také prsia mam ale este dojčim uz 2.5 rocnu velkú slecnu.ktorá sa nie a nie odstavit..a toho sa uz teras bojim ako budú vyzerat☹ ☹ ☹ ☹ 😠

riska
30. jan 2013

@rybecka a zvladla si to za tých 10 dni? lebo ja sa na to len pozeram a už mam svalovicu 😀 😀 proste moja kondička 0 bodov ☹

lucka1987
30. jan 2013

@radacak no inak k veceru sm aj ja tak asi v 6 mes. ale posledne 3-4 tyzdne nastastie to prestalo.. sa snazim papat podla knihy 😀 😀

lucka1987
30. jan 2013

@radacak hmm. ja som nedojcila.. 😖 ale pri druhom 100% budem.. uz nebudem tak blba a leniva . leb pri marekovi som to sice skusala.. a v nemcke akosi sa nam nikto nevenoval a odchadzala som s tym ze sa neprisal a mne sa ani mlieko nespustilo.. az na 5 den zacalo to prve mliecko.. bo takze pri druhom si hned zavolam laktacnu necj dojcim nech sa deje cokolvek.. no a to uvidim ake budem mat potom prsia, lebo fakt teraz ich mam take, ze ktorakolvek trinastka na zs ma s velkostou prs tromfne 😅

radacak
30. jan 2013

@lucka1987 ani mne sa malá neprislala..ale oni ju nalievali umelim kedze som mala sekciu a tak mi ju doniesli uz napapanu ked spala..ale ked sme sli domou tak uz to celkom slo aj ked cez klobucik lebo som mala ploché bradavky zo zaciatku a nevedela sa prisat preto