Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@radacak ja som sa s mm dala na mesacny detox pdla macingovej. a pohoda.. a teraz od zajtra uz normalnejsia strava ale na sposob delenej .. viac mi to vyhovuje tak. lepsie mi travi . takze mam zas na mesiac jedalnicek v knihe " najedzte sa do stihlosti " napisany, ale ja si ho trosku pomenim v ramci " pravidiel" podla aktualnych zasob
spajze
a chute
@superego
no uplna sexica s mojimi kilaami je to podobne ako u teba na fotke pred schudnutim a mam skvelu inspiraciu 🙂 naozaj teraz si sexica
@radacak no to ano.. to som citala.. tak mozno neskor, alebo len zvys prijem tekutin a pi len cistu vodu... veceru 2 hod pred spanim maximalne... a vynechat vyprazane na oleji. skus zamenit cukor za med a bycajny olej za olivovy... a menej peciva.. t su take veci, co mozes kludne a 100% pomozu
no uz cca 3 dni pijem viac doteras som do seba max 2 poháre vody dostala..skusim nejest sladké toho sa prezieram moc..a ked to vynechám tak to snád bude lepsie +vynechám pecivo a mastne vyprázane a budem cvicit a uvidím
@radacak To je pre zaciatok perfektny start, a ked sa k tomu prida vynechanie bravcoviny a prijimanie bielkovin ako napr 2 vajicka tyzdenne, alebo nejake kuracie ci morcacie maso alebo rybka obcas, tak vysledky isto budu viditelne coskoro a ty ich pocitis uz po tyzdni.. ( ked zena neprijima dostatok bielkovin, tak ti ide z vahy aj svalstvo a to nie je dobre,a tiez sa moze stat, ze nedostatok bielkovin v strave u niektorych sposobuje tu pazravost na sladke a slane veci a vecerne prejedanie sa ) 😅
hm poznáme..skusim viac biekovin idem si aj teras dat vajicko si uvarim..ja ani mlieko nepijem asi musym
@mimikas Snažím sa, no ja som stále v druhej fáze a zistila som, že mi maximálne vyhovuje. Občas zjem aj niečo sladké alebo nepovolené, no vrátim sa k stravopvaniu druhej fázy a je to v pohode.
@maria.vinea diky diky :D a to som sa uz tak vyburcovala, ze mojim cielom do leta nie je 65kg ale 60!! Ked uz cvicit a chudnut tak nech to stoji za tu namahu 🙂 tato stranka je hrozne ispirujuca!! 🙂
@ayannah uz vidim ako sa pridas do nasej skupiny a tyzden na to ako zacnes chudnut otehotnies :D spominam si ako sme zacali chodit na zumbu a mne tie pohyby velmi pomohli :D
@sandrikacsg super 🙂 daj návod... 🙂
@lucka1987 akoze ono to nie je take drahe, to ja netvrdim 😉 ale ked zijem len z toho uzasneho rodicaku, tak na to naozaj nemam 😅 ja by som brala uz aj teraz inak 🙂 druhe tak skoro neplanujem..viem, ze kojit so silikonmi sa da, len si musim pozistovat, ze ci sa tie silikonove prsia vplyvom tehotenstva a dojcenia nezmenia nejak radikalne..aby som potom neminala prachy na dalsiu plastiku po druhom 😒
@radacak dala si si foto? 🙂 aspon si ta viem predstavit 😉 riadne dlho kojis, to je super 🙂 ja som mala mlieko polroka a strasne prsia mi ostali ☹ este teraz ako som zacala cvicit mi ako prve sli dole prsia a dokonca o dalsie cislo, ale zial, tomu sa clovek nevyhne 😒
@adinka77 cvicit a zmenit jedalnicek 😉 tot rada v skratke 😉 ak chces vediet viac, kludne sa pytaj 🙂
@sandrikacsg ďakujem za odpoveď,už si odpovedala iným predomnou,až teraz som to všetko čítala... vyzeráš "super"...
@adinka77 dakujem 🙂 ja mam teraz este vyssi ciel, takze makam dalej..s tymto sa urcite neuspokojim 😉
@sandrikacsg už nechudni....teraz si podľa mňa akurát.
@adinka77 ja uz ani nechudnem 😉 ako cvicim zisli mi dole hned asi 2kila (to prvotne odvodnenie) a odvtedy uz nic..takze len formujem a spevnujem 😉
@sandrikacsg tak to ano....dufam,že aspoň 10kg dám dole aj ja
@adinka77 hor sa do toho 😉 aj cvicis nieco?
ja som prave docvicila.. 😉 35 min toho cardia.. este som nebola v sprche, lebo si davam par minut pauzu, maly je pri mne a idem par sklapaciek urobit a trochu pposilnovat, kym je telo zahriate 😉
@sandrikacsg cvičím "trochu" ale doma a moc nevydržím,neporadíš nejaké "účinné" cviky na doma?
@lucka1987 no moja neviem preco sa kritizujes ja mat take brucho tak som spokojna 😎 asi aj ja sem hodim foto ale to by vam obrazovky popukali 😅
@michelleuk 🙂 joj dakujem.. no ved toto je uz lepsie.. na zaciatku sm mala 67 😀 pri vyske 162 .. teraz som straasne nakopnuta to vsetko zlepsit.. no prvou fazou chudnutia som uz presla a to je ta co ide najjednoduchsie. zbavit sa " hrbych kil " tom jemne doladenie par kileciek tie psledne idu najtazsie a formovanie postavy.. to aj krv potim .. ale uz sa tesim, ked vam sem zavesim fotku o 3 mesiace.. , tym viac ma to pohana, lebo nemozem ostat v hanbe takze pokrok musi byt vidiet 😉
@lucka1987 no aj ja som v prvej faze prave drzim dukanoviu dietu ale ze som zazracne schudla aj ked som dala dole len 3kg 😎 jaj no dufam ze aj ja sem budem moct ukazat moje nove ja o 15kg laksie 😀 😀
@michelleuk ja som si presla prvu fazu pomocou 90 dnovky.. za 75 dni slo 13 kil dolu....
15 kil... to das.. do 3 mes tu vycapis fotku pred a po 😉 treba si verit a veelmi chciet 😉
@lucka1987 no ja si verim za 2 dni islo 3 kg tie prve dva podotykam,,ale ze som aj na obejdme schudla 😅 ta 90 dnova je tiez nieco take ako dukanova nie?

@lucka1987 noo keby aj mne niekto dá jedálnicek co a kolko mozem cez den tak ties nejdem tolko a to co papám