icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lucianakoniku
30. mar 2014

@patik114 jasne ze poradim 🙂 ja som tiez kvoli kojeniu nechcela drasticky experimentovat s jedalnickom, tak som sa ho skor snazila racionalne upravit. moja zakladna mantra je vylucit v maximalnej miere jednoduche cukry, takze nepijem sladene napoje, dzusy a pod., iba nesladeny caj a vodu alebo mineralky. tiez som vylucila akekolvek sladkosti. moja jedina "sladkost" pocas dna je osladena Caro kava pripadne ovocie.
na ranajky mam uz spominane ovsene vlocky s ovocim. obedy su vacsinou kombinacia duseneho masa a zeleniny, pripadne ryze, vzdy vsak zacinam polievkou, ktore byvaju zeleninove, bez zaprazky a bez smotany. ako prilohy k masu si rada robievam varenu brokolicu, karfiol, super nahrada zemiakov je napr. karfiolova kasa - rozmixovany karfiol s trochou masla, so zeleninou sa da celkom fajn experimentovat 🙂
vecere boli vzdy moj kamen urazu lebo my doma sme boli odjakziva chlebozruti, mame ho strasne radi. nakoniec sme nasli fajn kompromis, urobime si kotol zeleninoveho salatu, takze na chlieb uz potom velmi nie je miesto 🙂 do salatu davam baby spenat alebo valerianu, ladovy salat, uhorku, papriku, rajciny a pod., syr - mozarellu, tofu, balkansky syr..., dressing bud olivovy olej s balsamicom alebo horcica+biely jogurt a pod.
davam si teda pozor aj na chlieb a pecivo a snazim sa dat si denne max. jeden krajec. zatial som s jedalnickom v takomto stadiu, ale vzdy je co zlepsovat. najhorsie je odolat obcasnym chutiam na sladke, preto doma nemame pre istotu nic co by ma mohlo pokusat zhresit...
a ozaj, toto su webky kam obcas chodim po inspiraciu: www.veseleboruvky.cz, www.fitness-recepty.sk. sledujem aj facebook michaely brutenic, bikini fitnessky ktora po porode zhodila 30kg a teraz chodi po fitness sutaziach, obcas tam hodi typ na nejaky fajn recept a jej fb je vysoko motivacny 🙂

talula
30. mar 2014

@misena741 wow to ako si dokazala? super klobuk dolu!! 😉 😉 😉

kohutka1975
31. mar 2014

@superego ahoj.moje meno je Monika. Videla som tvoje fotky pocas chudnutia a musim povedatparaaaada.tiez mamtaky nadvahu a chcem sa pustit do chudnutia ale zaujimalo by ma ako sa ti podarilo tak pekne zhodit.zda sa mi ze si velmi pekne schudla pomerne za kratku dobu.dakujem

sonya16
31. mar 2014

@izabelkas ahoj, smiem vedieť, ako sa ti to podarilo a za aký čas? Ďakujem 😉

izabelkas
31. mar 2014

@sonya16 Ahoj, zdravou stravou a cas presne neviem, lebo pre mna je jest zdravo prirodzene, len obcas som to predtym pokazila, ale uz dufam, ze sa to nikdy nestane. 🙂 Podla mna takto schudnut by som dokazala za 9 mesiacov.

ellenie
31. mar 2014

Ahojte žienky, prave dnes som vas objavila a hned ma to potesilo 🙂 Ja som sa tiez dala do boja s kilami, uz mesiac cvicim, posledne 2 tyzdne Jill Michaels + zmena stravy 🙂 Existuje aj nejaka sukromna skupinka pre zienky, ktore sa rozhodli schudnut? Ak ano, poprosim o prijatie 🙂

patik114
1. apr 2014

@lucianakoniku dakujem za radu a babetku ked si kojila nevadila zeleninka ked si papala ? 🙂

ellenie
1. apr 2014

Tak moja zmena po 1 mesiaci 🙂 Zatial nic moc 🙂 Ale nevzdavam to 🙂

guinevre
1. apr 2014

@superego Neuveritelna zmena, krasne vyzeras! 🙂

bombulka200
Autor odpoveď zmazal
miushka13
1. apr 2014

@bombulka200 vaaav ako si to dokazala a za aky cas?

bombulka200
1. apr 2014

@miushka13 uprava stravy resp. uplna zmena stravovania ako som mala predtým, pohyb a hlavne pozitívne myslenie, vtedy to ide uplne najlepšie 🙂 v albume mam niekolko receptov jedál ktore zvyknem jedávat tak ak chces popozeraj 🙂

bombulka200
1. apr 2014

@miushka13 a dala som sa na to v septembri

lucianakoniku
1. apr 2014

@patik114 ja som s upravou jedalnicka zacala az 3 mesiace po porode, dovtedy som nemala na to velmi energiu a ani chut 🙂 ked mal syn 3 mesiace, uz som jedla prakticky vsetko. ja myslim ze s tou zeleninou by nemal byt problem lebo aj ked vylucis tu co naduva, stale ostava slusny vyber tej co by babatku nemala vadit. ozaj, este k tomu jedalnicku - celkom fajn recepty na zeleninove jedla su aj v knihe od igora bukovskeho hned to bude.
@ellenie drzim palce v ziskavani peknej postavy 🙂 co z jillian michaels cvicis? ja ju chcem tiez zacat cvicit, lebo do posilovne sa pri mojom malom synatorovi nemam sancu dostat a tiez som na nu citala same pozitivne ohlasy
@bombulka200 super vysledok! 🙂 kolko presne si dala dole?

pauliesivackova
1. apr 2014

No ahojte. Ja mám 164 cm a 75kg... Mám len 18 rokov... A ešte som nemala dieťa (samozrejme. :D) .. Chcem schudnúť a veľmi, ale vždy aj keď začnem po týždni to vzdám. Vždy som mala viac kg, tak okolo 67-68 ale keď som nasadila antikoncepciu Mistra pribrala som na tých 75kg. Tuk sa mi ukladá najmä na chrbte, bruchu a vnútorných stehnách. Veľmi ma inšpirovalo najmä to, že niektoré ste tu dokázali schudnúť 30-40 kíl za 5-7 mesiacov... chcela by som mať do konca júna takých 63kg... Myslíte že mám šancu? Môžete mi nejako poradiť?

misena741
2. apr 2014

@misena741 dakujem vam

patik114
2. apr 2014

@lucianakoniku dakujem 🙂

bombulka200
2. apr 2014

@lucianakoniku 14 kg cca

monicatko20
2. apr 2014

Ahojte kočky, ako sa vám dari?Ja som od 1.ho presla na tvrdsi rezim 🙂 Ale od 9.ho marca (den ked som zacala) som zhodila 6.3kg 🙂 tento mesiac by som chcela trosku zatnut zubky a dat dole do 7.maja 10kg..keby to islo tak lahko jak doteraz bolo by to super 🙂 Len ta svalovka z kazdodenneho hodinoveho cvicenia ma prestava bavit 🙂 a chut na sladke ma teraz premaha viac nez dost...zeleninu na vsetky sposoby uz ani videt nemozem 🙂 ale idem do toho 🙂 behom tyzdna zavesim foto 🙂 aj ked ja sama na sebe velku zmenu este nevidim 🙄

demonika11
2. apr 2014

@bombulka200 vyzeras super. Ked sa smiem opytat aku farbu pouzivas na vlasy...ak si ich farbis 🙂 lebo chcem nieco take. Kupim si stredne hnedu a stale mi to chyta na tmavo. Otazka mimo temy 🙂 ale si kocka. Mas moj obdiv 🙂

demonika11
2. apr 2014

@bombulka200 dikeska 🙂

olivka84
3. apr 2014

@pauliesivackova ahoj ja chudnem od januara a mam dole 10 kg.nemam ziadnu dietu len som prestala jest pecivo sladke a cukor pridala som zeleninu a stravu si kontrolujem aby som mala dostatok bielkovin tukov aj sacharidov.a este ak mozem za seba tak ti chcem poradit aby si chudla tak 2 kg mesacne nie viac neskrt stravu lebo za prve dlho to nevydržís a za druhe stratene kila rychlo naberies naspat.

martinka_martinka
3. apr 2014

@bombulka200 vyzeráš krajšie, mladšie sviežejšie a hlavne šťastnejšie 🙂 užastna zmena 🙂

bombulka200
3. apr 2014

@martinka_martinka dakujem a ano uplne si to vystihla hlavne šťastnejšie 😉

pauliesivackova
3. apr 2014

@olivka84 Ahoj, no to je síce pekné ale na mňa takéto racionálne chudnutie žiaľ nezaberá... ja som si pozrela tuto príspevky a našla som tu babu čo schudla za 4 mesiace 30kg a do pôrodu si to udržala... ja chcem ísť na to radikálne...

olivka84
3. apr 2014

@pauliesivackova no ja som kedysi tiez mala takuto brutal dietu a dosledok padajuce vlasy lamajuce nechty demineralizovana zubna sklovina strata menstruacie zavraty ....a tiez som si to dva roky drzala a potom som nabrala este raz tolko no ale tak vyskusaj mozno sa ti to podari

luccyx
3. apr 2014

Pridavam dalsiu fotto....celkov-32kg od porodu(5rokov)....este niesom v cieli,momentalne 61kg 🙂 😉 😝

daniela40
3. apr 2014

@olivka84 ale ved ti si schudla 3kg mesacne 🙂

olivka84
3. apr 2014

@daniela40 hihi no so zaciatku som sa odvodnila tak to slo rychlejsie ale potom uz tazko vydretych 0,5 kg tyzdenne.ale ako sa hovori pomaly dalej zajdes 😉