Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@misena741 vyzeras skveleeee....chcem sa opztat o aku dietku islo?dakujeeem
@sofinka25 ahoj 🙂 nemam staly jedalnicek, ale mozem ti jeden preposlat 🙂 mne ho trener pripravuje kazdy tyzden nanovo..kedze mi znizuje postupne pocet KJ..Jem 5x denne, ranajky, obed , vecera plnohodnotna najneskor vsak do 17tej..v pohode vydzim ked si rozpocitam KJ..teraz desiatu a olovrant nahradzam proteinovymi tycinkami, keby odomna zalezalo, NEJEM RADSEJ NIC 😀 su strasne..napis mi spravu prosim ta ak budes mat zaujem, poslem ti nascanovany ako vyzera jedalnicek aspon na jeden den 🙂 Samozrejme treba aj ritkou pohnut, bez toho to nejde 🙂 Koncom aprila zverejnim nejake fotecky 🙂
Tak to by bolo super,samozrelme ze aj cvicim 4 krat do tyzdna podla Jill,len ta strava .dakujem 🙂
@22lucinka22 waw kukla som tvoje fotky v albume a teda riadna zmena, super. Ako často cvičíš týždne? Kolko minút a čo presne? Napíš prosím aj niečo o tvojom jedálničku. Ďakujem
@lusana ahoj. Dakujem pekne. Cvicim denne momentalne hodinku a pol. Cvicim na rotane aby sa mi spevnili boky. Jem vsetko ale len doobedu. Poobede jedavam ovocie a zeleninu
@22lucinka22 zrejme už nieje z čoho zhadzovať 🙂
Baby yves rocher ma nove vyzivove doplnky, 10dnovy detox a spalovac tukov (mesacna kura). Odskusane nemam, ale planujem si kupit ten detox, tak davam do pozornosti 😉
@22lucinka22 šikulááá 😵
@22lucinka22 super vysledky 🙂 ako to robis ako sa stravujes cvicis ?? 🙂
dievcata papa niektora aj musli na ranajky ??? myslim orieskove s mliekom napr. 🙂
@patik114 myslis tie cerealne zmesy s roznymi prichutami ako napr. Mysli na zdravi co sa predavaju v obchodoch alebo doma pripravovane? Ja som tie kupovane svojho casu zvykla ranajkovat ale vymenila som ich za klasicke ovsene vlocky uvarene ci uz v mlieku alebo vode, do toho nastruhane jablko a biely jogurt, dosladzam maximalne medom ale ani to velmi nie je treba, jablko staci. Tie dochucovane muesli uz nekupujem, nezasytia tak dobre ako ovsena kasa a ani nevies presne kolko cukru tam vlastne je... nehovoriac o inych prisadach ako muka a pod. Tych kupovanych je treba zjest vacsie mnozstvo ako klasickych ovsenych aby nasytili co znamena vyssi energeticky prijem. Nie som odbornik na vyzivu ale v praxi sa mi ranajky v podobe doma pripravenej ovsenej kase osvedcili a ani chudnutie nie je problem - momentalne zhadzujem poporodne kila a dari sa mi
@lucianakoniku no ja cakam v juni babo a tiez chcem hned zhadzovat ale ked budem kojit tak mi nevies poradit ako sa mam stravovat ? no tie z obchodu vela sacharidov obsahuju preto sa pytam 🙂
@silvia0310 podla mna menej brucha mas
@silvia0310 samozrejme, ze tam rozdiel je. kolko to robi kg?
vidno a ja tam vidim az velky rozdiel hlavne brusko a ruky 😉 kolko kg to robi ?
@silvia0310 ja milujem sladke, neviem si predstavit ze by som sa toho mala vzdat a hlavne sladke vody, to je moje 🙂 drzim palceeeeeee
@silvia0310 jasné že to vidno ... koľko máš kg na tej prvej foto???
aha už som si to prečítala
@stoke keby si vedela aká som ja závislá na sladkom ... preto som sa aj dopracovala tam kde som ... ale od januára som to stopla, obmedzujem a mám dole 6 kg za dva mesiace ... ale teraz tretí mesiac som v háji, nedržím sa, dúfam že aspoň nič nepriberiem, a zase naberiem silu chudnúť

@ misena741 vyzeras super,chcem sa opytat o aku dietku ide? Dakujem🙂