Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte dievcata...idem si po radu...od porodu sa mi krasne podarilo zhodit z 20kg 16kg...ziadna extra dieta,len som viac presla na surovu stravu,mixujem si zeleninove smoothie,vzdala som sa peciva a celkovo bielej muky...cvicim doma na orbitreku a sem-tam si idem zabehat...par tyzdnov som sladkemu odolavala,ale dnes ma prepadol taky vlci hlad po sladkom,ze som doslova zozrala pol tabulky cokolady...potom som uz vkuse daco zobala,lebo som nevedela odolat...som myslela,ze po takom case,co som nejedla sladke,som sa uz tej prekliatej sladkej chuti konecne zbavila...tie,co mate s tym skusenost,presla vas po case neskutocna cht na sladke?kedze ja by som chcela zmenit stravu tak,aby som uz viac nezobkala sladkosti,musim byt na seba prisna,lebo ak raz odolam,koniec,vyjedla by som chladnicku a vykupila obchod....ci sa ani nepokusat sa toho zbavit a prijat to tak,ze mi sladke bude chybat....to je to,ze mne nahrada napr. ovocie ci uz cerstve alebo susene prd pomoze... 😒
Ahojte kocky, ako sa vam dari?Ja som cez vikend strasne povolila (pizza, zakusky, sladke malinovky)
Neviete mi poradit nieco na tie skarede vikendy?Stavame na dome izbu a jednoducho sa prestavam ovladat :(
Uz 4tyzden pekne drzim vazenu stravu..schudla som skoro 6kil, ale to co vypotim kazdodennym cvicenim cez tyzden sa mi cez vikend uplne po*ere :( Potom mam pocit ze som na konci so silami, ze som vsetko pribrala naspat..uz treti den mam zas brucho nafuknute jak balon..Neviem co s tym :( Mám si prelepit ,,hubu,, paskou? 🙂 🙂 🙂 🤐
@monicatko20 absolutne nevadi ked jeden den za mesiac zhresis 🙂 . Telo si to vsetko ulozi ,ale to je len voda. Samozrejme automaticky vyskoci aj vaha. Ked sa na druhy den vratis do normalu (strava / dieta) tak to na druhy den doslova vypisas :D. To mi povedal moj trener po oslave ked som za jeden den pribrala 2 kg a mal pravdu o dva dni som vkuse chodila na wc a bolo to prec dokonca som zhodila viac :D A samozrejme pitny reziim , treba dodrziavat 🙂
@vankytulik dakujem 🙂 no aj tak si budem muset davat pozor na tie moje vikendy 🙂 ani s cvicenim to potom neni take lahke 🙂
Ahpjte som tu po velmi.dlhej dobe a pozeram kolko krasnych zmien tu pribudlo.. ja som pridavala fotky na 108 strane a vcera som sa znovu rozhodla ze pokracujem s dieyou.. mala som chvilu pauzu ale vahu som si drzala len prichadza leto a mam zas vyssie ciele jak minuly rok.. tak dufam ze sa mi to podari 🙂 este aspon minimalne 10kg 15 by bolo super 🙂 gratulujem vsetkym ktory to zvladli vyzerate uzasne..
Dievcata prečo po mesiaci chudnutia ani pol kila dole??? ☹ ja viem,že cm su doležite,tie dole idu,ale preco kg nie???
Velmi motivujuce fotografie. Idem sa pridat aj ja. Moja vaha januar 2013 - 85 kg, december 2013 - 74 kg, potom sa vratil domov manzel a moja aktualna vaha znova 85 kg. Katastrofa. Po sviatkoch odchadza do zahranicia a ja do decembra budem makat ako blaaaaazon. Drzte mi palce nech sa aj ja mozem jedneho dna pochvalit tuto medzi vami 🙂
Ahojte babenky, posielam teda aj ja slubene fotecky..Prva fotka fotena 8.marca (tá na lavo)..dietu som zacala drzat 9.ho po prezreti tychto fotiek :( Váha 96.7 strasnee..Druha fotka fotena 12.aprila, vaha 89.4 🙂 Nieje to nejak extra videt, ale zacinam sa citit super!A vaha ma stale motivuje k tomu , aby som bola na seba stale prisnejsia a prisnejsia 🙂 Tak to do toho leta snad dam 🙂 A Vám sa ako dari? 😵
@monicatko20 waw super a co robis daj recept :D
@monicatko20 ahoj a prosím ťa, koľko meriaš? lebo ja by som nepovedala, že toľko vážiš.... ja keď som mala 96 kg vyzerala som ako snehuliak, ale ja som malinká, meriam len 157 cm, aj pri tej výške som sa vyšplhala na 104 kg v tehotenstve, teraz mám 66 ale stále boky široké 🙄
@monicatko20 ahoj,musis byt vysoka lebo ja pri 168cm a 73 kg som ako gula...
Ahojte kocky, hej meriam 172cm 🙂 mozno preto to tak neni vidno..ale mne uz ani nejde o to co vidim ale ako som sa citila..bolest noh, vysla som len na 5 schodov a uz som fucala, minule leto premna utrpenie :( Tieto veci ma nutia proste zo sebou nieco robit 🙂
@katarinka_brnka drzim vazenu stravu 🙂 Prve mesiace to bol boj vsetko vazit , pocitat KJ, ale uz som v tom doma 🙂 Samozrejme cvicim, teraz momentalne len doma, kazdy druhy den beham ( ked nie tak posilka) ale doma cvicim kazdy den cviky od trenera :P Ked som uplne ze moc vycerpana tak len prechadzka s havkacmi mojimi 🙂 Pod pulovrom to velmi nevidet ale tiez mam este stale brusisko a boky 🙂 a hlavny moj problem su STEHNA :( Kedze pracujem este aj na 3 zmeny je to kazdodenny boj 🙂
@monicatko20 Je to krasne vidiet. Ja mam menej kg ale som nizucka tak som oooovela sirsia ☹
@kikosik dakujem velmi pekne 🙂 no mna asi zachranila moja vyska 🙂 ale isto potrebujem este schudnut uz len zo zdravotneho hladiska..takze ma caka este tvrdy boj 🙂
Ahojte baby idem sa k vam pridat uz som tu pod inym nikom ale kedze sa za svoju postavu silno hambim tak som sa takto rozhodla zalozit si novy nick a budem tu s vami bojovat s kilami. Tento nick budem pouzivat len v tejto diskusii. Dufam ze sa na mna nikto nenahneva..
Idem bojovat s mojou 3teou celozivotnou vyzvou. 1bola prestat fajcit 2 bola otehotniet(dlho sme sa snazili) a 3 je schduntu . Od malicka mam nadvahu ale nemala som ju az taku velku ale teraz uz mam obezitu na vysku 171cm mam 106kg pred tehu som mala 111 aby som otehotnela tak som schudla na 100 ziadna slava. a po porode mam teraz 106 este drobca kojim ale uz sa necitim dobre vidim sa na fotkach s drobcom mam zo seba depku hrozne vyzeam je cas zo sebou nieco spravit.Vela krat tu citam uspechy vas tak miesto vecerneho vyzierania chladnicky budem radsej tu kukat fotecky ...🙂
@raz_schudnem držím palce velmi velmi, mám na sebe vyskúšané,že od kedy si dávam šumivú tabl magnéziu ,nemám tak velmi chuť papať tak skús .Hovorí sa ,že ak sme poniektoré nervózne, tak jeme a ten šumák má aj ukludnujúce účinky ,tak ak chceš vyskúšaj to na začiatok hm?
Babule, pre tie, co som vám už písala ohľadom chudnutia, alebo co ste mi písali, pridávam dalsie info.
VYZIVOVY CISTIACI PROGRAM PRE VASE ZDRAVIE,PRECISTENIE ORGANIZMU A STIHLU LINIU!
2.OBRÁZOK:
Clean9 tento 9 dnový program berie do úvahy očistu tela, chudnutie a zároveň poskytuje nevyhnutné výživové prvky potrebné pre zdravé a bezpečné výsledky.
Všetky produkty účinkújú synchrónne, aby pomohli prirodzenej očiste tela, spaľovaniu uložených tukových buniek a pomáha dosiahnuť optimálnu výživu.
So všetkými produktmi v jednom balení sa program naozaj jednoducho dodržiava a pomôže vám očistiť váš organizmus a zaroveň spaľovať zásoby tuku.
3. OBRÁZOK:
Na to, aby ste dosiahli očistný efekt, potrebujete výživový produkt.
Taký, ktorý bude účinkovať v zažívacom systéme:
Forever Aloe vera gel - obsahujúci viac než 200 rôznych zložiek, je silným výživným nápojom pre dobré zdravie a pohodu, ktorý "nakopne" váš tráviaci systém tak, že začne okamžite pracovať.
4.OBRÁZOK:
Pri každom programe na chudnutie je dôležité vyvažovanie hladín glukózy:
Forever Garcinia Plus - telo rýchlo nabije energiou, pričom pomáha udržiavať normálne hladiny glukózy v krvi. Je to produkt, ktorý pomáha prirodzenému metabolizmu a zároveň znižuje cholesterol - perfektný doplnok kontroly hmotnosti.
5. OBRÁZOK:
Zvyčajne pri každom programe chudnutia telo cíti napätie a hladina energie klesá:
Bee Pollen - je silným multivitamínovým doplnkom, ktorý udržiava energiu a výdrž, pričom podporuje aj krvný, obehový, tráviaci, imunitný a nervový systém.
6.OBRÁZOK:
Kedže naše telo aj počas chudnutia potrebuje byť vyživené, veľmi dôležité sú proteíny:
Forever Lite Ultra s aminoteínom obsahuje veľké množstvo proteínov a 100% ODD vitamínov a minerálov. Aminoteín poskytuje zmes enzýmov špeciálne navrhnutých na štiepenie proteínov vo vašej strave, čo vedie k rýchlejšiemu vstrebávaniu v tele. Navyše je to chutný nápoj, ktorý slúži ako náhrada jedla a ktorý si vychutnáte dvakrát denne počas celého programu. (7 fotiek)
@romanettka Co je Clean 9?
CLEAN9 JE VYZIVOVY CISTIACI PROGRAM PRE VASE ZDRAVIE, PRECISTENIE ORGANIZMU A SPRAVNY START NA CESTE K STIHLEJ LINII!
Prvým krokom k zdravému organizmu je prečistenie tráviaceho systému. Clean 9 poskytne svojím zložením výrobkov všetky prostriedky na prečistenie organizmu a naštartovanie cesty na zníženie hmotnosti. Držte sa jedálneho lístka podľa priloženej brožúry a našeho poradenstva, do svojho programu zaraďte pitný režim 2,5 l vody denne a pohybové aktivity.
OBSAH:
Aloe Vera Gel (3x1 litrové balenie)
Forever Lite Ultra (1 balenie vanilkové alebo čokoládové )
Forever Garcinia Plus (70 tabliet)
Forever Bee Pollen (100 tabliet)
Návod na použitie s plánovacím kalendárom
Šejker
Krajčírsky meter
Prve 2 dni si vyzaduju silu a vytrvalost, pouzivate iba to, co je v krabici spolu s nizkotucnym alebo sojovym mliekom. Tieto dni su najdojezitejsie na ocistenie, kedze nemate ziadny iny prijem potravy, avsak mate nutricne bohaty milkshake, ktory obsahuje spravnu rovnovahu vitaminov, mineralov, uhlohydratov a proteinov, ktore vase telo denne potrebuje. V tejto prvej faze “cistenia” pitim aloe vera gelu 4krat denne, umoznime nasmu telu prirodzene odstranit necistoty z criev a zaroven prijimame vsetky potrebne vyzivne latky nachadzajuce sa v nom.Pri iba “tekutej strave” vasa traviaca sustava odpociva, cisti a regeneruje sa, co ma za nasledok zrychlenie vasho metabolizmu, obnovenie crevnej mikroflory a lepsiu absorbciu potrebnych latok z creva.V priebehu tychto dni je vase telo nutene spalovat uz existujuci tuk na potrebnu energiu, co ma za nasledok ubytok na vahe a taktiez z centimetrov.
Dni 3-9 su podobne, ale s prijmom jedneho 600kalorickeho jedla. V brozurke najdete kaloricku tabulku na presny vypocet. A taktiez nejake recepty mozete najst aj v tejto skupine.
Odporucame minimalne 20-30min cvicenia denne, hoci by to mala byt iba chodza. Cim viac pohybu, tym viac spalenych kalorii emoticon
Pocas programu mozte bezpecne schudnut 1-5 kil, vysledky su u kazdeho individualne, a tiez sa mozete potesit ubudnutim centimetrov z partiach tela ako su pas, boky, stehna, ruky...Tento plan bol vytvoreny nasou dietologickou, je odporucany aj lekarmi ako prirodzeny a bezpecny, nutricne vyvazeny sposob chudnutia/detoxikacie.
Najlepsie je, ze po skonceni planu sa budete citit uzasne!! Plny energie a zivota, vasa pokozka bude lepsia a pocit ‘cistoty’ nielen zvonku ale aj zvnutra. Naucite sa spravnym stravovacim navykom, vasa vaha sa udrzi, pripadne par dni po ukonceni este znizi a vase telo bude pracovat ovela lepsie.
Detoxikácia je nielen očista, ale jej cieľom je aj zmena myslenia a zmena spôsobu stravovania. Zvýšený príjem vlákniny, ovocia a zeleniny je potrebný nielen počas očisty, ale po celý rok. Aj dostatok tekutín je pre náš organizmus veľmi potrebný. Preto nezabúdajte piť čaje a čistú vodu. Vďaka detoxikácii bude vaše telo čistejšie a menej náchylné na mnohé choroby. Každé obdobie je vhodné na očistnú kúru, tak neváhajte a začnite ešte dnes. Zmeny uvidíte nielen na tele, ale aj na duši. Kontaktujte nas a my vam pomozeme, poradime a podporime vas na ceste k zdravsiemu zivotnemu stylu!
@ajka20 veru to je pravda ja vela krat ked mam nervy alebo som velmi unavena siaham po sladkostiach takze teda skusim to magnezko...este neni uplne v tom ze od teraz chdunema kurat si to v hlave zacinam davat tak dokopy ze je cas zo sebou nieco robit snazim sa obmedzit sladkosti ale na cvicenie akosi este nemam energiu ale mysilm ze som na spravnej ceste.... 😅
Baby ak je tu sukromna skupina mozem poprosit o pridanie ...dakujem velmi pekne...🙂
Ahojte ja si idem po radu tiez.lebo uz som na nervy s mojho brucha chudnem uz od januara a vaha je uz 64 kg co som celkom spokojna ale brucho mi islo uplne minimalne dole.aj cvicim na brucho jill zumbu boba harpera a prd platne obvod brucha mam ako100 kg zena je tu este niekto s podobnym problémom?
@olivka84 mas taky klasicky problem. S cvicenim na brucho opatrne. Precitaj si tento clanok, mozno v nom najdes odpovede:
http://www.bocianiehniezdo.sk/content/diastaza-...
Aj tu na MK je tema Diastaza priamych brusnych svalov.
.

@luccyx palec hore dievka moja..super sa ti to podarilo..ja mam len o par kileciek menej ako ty v tom cervenom kedysi.. 😒 dokonca aj postavu mam podobnu..vsetko mi ide hlavne do brucha..a to uz ani brucho nieje..ja uz mam aj hore zaludok sadlo.. A kazdy den si tu povzdycham, ze toto sa uz zhodit ani neda. A vidis ho..da. Klobuk dole 😉