Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@epsonka45 kolko si vysoka
@19monika75 170cm meriam
lebo na posledne fotke by som ti dala max 60kg
baby aky mate nazor na puding vecer?samozrejme bez cukru a piskot🙂ale aj z 0,5l mlieka
ahojte baby...mam skor otazocku na take ,,vecsie,, baby...zmenila som zivotospravu uplne uz skoro 2 mesiace sa takto stravujem...cvicim skoro kazdy den 60min na orbitreku a 30 min jillian...dnes som sa postavila na vahu a mam uz o 17kg menej a to este neubehli ani 2 mesiace...tesim sa tomu velmi len sa mi zda ze to ide nejak velmi rychlo dole...neviem ci robim nieco zle alebo co jem 5x denne a vypijem aj 4l caju za den....myslite si ze je to v pohode?dakujem...
Zatial takto...-17kg dole..nechapem ako som sa dostala az na taku vahu :((( zacala som 4.3 a posledna fotka je fotena vcera..xicht katastrofa ale aspon vidno ako ,, rada,, som sa fotila :D neviem ci nieco vidno ale makam na sebe a dam to!! ;) zaciatky boli tazke ale teraz som uz na tu zmenu stravy zvyknuta a chuti mi viac ako ta pred tym 🙂
@olivka84
ja som na tom uplne rovnako....tiez jablkova postava ako vysita, cely zivot brucho velke...nemozem si na seba dat nic normalne...poznas to🙂 pred tehu som mala pas celkom v norme cca 75cm, meriam 163cm a teraz rok po porode 90cm, stale rovnako uz rok...ide ma vystriet z toho!!! Keby mam stihly pas, tak som ako modelka, pekne nohy, zadok, ruky, len to brucho je neskutocne velke....zacinam dietu kazdy tyzden uz od novembra a furt sa vecer nazerem, neviem sa nakopnut, mne vzdy najviac zabralo od 15h nejest, dovtedy som mohla hocico....tak premyslam, ze si dam asi 2-dnovy pitny rezim, stiahne sa mi zaludok a potom sa uz nebudem vecer obzierat 🙂)) ine vychodisko nevidim....drzim palce papa
@miskaie wau tak toto parádička gratulujéém
aký máš jedálny lístok?
@raz_schudnem
ahoj, ked citam, uplne ti rozumiem. aj ja sa zo seba citim zle. pred tehu som male 75-78 kg, nebola som ziadne pierko., tesne pred porodom 108 a teraz 93...dnes som vybrala veci zo skrine, ze vytiahnem jarny outfit a zistila som, ze sa mozem vratit akurat k teplakom. bolo mi z toho az do placu...
dnes na veceru som si dala tuniaka (bez chleba) a teraz naniesto sladkosti chrumem pri telke babyspenat.
ked budes mat krizu napis mi, podporime sa.
Ja som sa rozhodla ist zajtra cvicit . dufam,ze nemam iba velke oci a ze sa nevzdam.
mas uz aj nejaky plan ako schudnut???.
@lulucertik dakujem 🙂 nemam ziaden specialny jedalnicek naucila som sa zdravo varit...a jem kazde 3 hod ked sa da...jem vsetko mozne len nie bielu muku, cukor ziaden, celozrny chlieb len doobedu a ovocie tak isto..stale som si myslela ze zdrave jedlo nechuti dobre ale ja ho milujem 🙂 jediny problem bol asi jest rano jogurt alebo kasu lebo ja som neznasala sladke ranajky ale naucila som sa a citim sa lepsie ked si dam ranajky taketo ...bavi ma to velmiii a som uplne ina ako som bola a nerobim to hlavne koli niekomu ale koli sebe ;)
Ja vás tu tak potíšku sledujem už dosť dlhú dobu. NAkopla som sa konečne aj ja. Začala som bojovať s váhou 106 kg. Teraz mám 92 kg. Fotky zatiaľ nechcem pridávať, tie až potom, ked budem so sebou úúplne spokojná 😉 . Stravu mám upravenú....nabehla som na sacharidové vlny a makám v posilke každý den. Mám svojho trenera, bez dohladu by to nešlo. Išla som dole o 4 konfekčné velkosti.
Baby ,viem že strava robí vela pri zhadzovaní kíl. Chceme a hlavne potrebujeme s manželom schudnuť,ja teda ovela viac. No problém je,že nejeme pravidelne,nakolko ráno nenachystaám do práce jedlo aby sme jedli pravidelne. Známa mi odporučila,objednať celodenné menu od vitaboxu...sú tam ranajky,desiata,obed,olovrant ,večera. No a hlavne je to vyrátané na kalorie....a zdravo. Tak od budúceho týždna ideme na to. Snád nás to nakopne. Ja začínam na 107kg.....uvidíme čo dalej 😉
pozitivne horoskopy http://horoskopy.pozri.sk tiez mozu pomoct 🙂 🙂
Tak som si vas herečky pozrela letmo na fotkách , KLOBUK DOLE ! Všetky ste u mna velke bojovice , aj tie čo zhodili menej , už len pre to , že ste sa na to dali . Tie čo ste zhodili megaviditelne ,tie ste mojou najväčšou motiváciou . Neverila som,ze niekedy do nejakej podobnej temy nahliadnem ,nieto - že budem snád jej sučasťou . Asi vyskušam cvičenie s Jillian Michaels , a hlavne budem musieť upraviť stravu . Problem je ten,že sa nedokazem vzdať cukru ( minimálne v káve ,inde mi to nechýba ) a pečiva . Navyše , robim v 3. smennej prevadzke , kde mam možnosť chodiť na obedy zavodnej kuchyne,ktore su tak fantasticky dobre dochutené ... že si bucham hlavu o stenu vždy,ked idem z obedu . 😒 Do toho pečivo po ruke stále ... no kto by si nedal ? 😖 Ináč nikdy neranajkujem , den začínam kavou a končim pečivom vo večerných hodinách 😔
pri mojej vyške 158cm mam už takmer 60kg a je to fakt viditelne zle. Moj ideál je 50-52kg , stačilo by mi isť na 54kg a udržať to . Tých 60kg je vela . Všetko to mám na bruchu a na bokoch , stehná a nohy neriešim,tam sa mi to neukladá .
Skusim si ešte preletiet ostatne temy , snad na niečo narazím ,zatial ma zaujala ta Jillian , chvílku som rozmýšlala i nad obyčaným pilatesom .
Fotku pridám , až budem mať nejake očividné zmeny , zatial tu strašiť nebudem ( pre dobro ľudstva 😀 )
chcem sa ešte opýtať , zatial som to nepochopila 😅 😀 - prečo tí,čo idu chudnuť a fotia sa , držia v ruke nejaký časopis ? 😕 😅
ja som dost vysoka tak asi preto nevyzera aj cil mi nikto netipuje ze mam az tolko kg 🙂 do pol roka som to mala dole a to nie poctivym drzanim, sem tam som aj zhresila 🙂 nic take len som nejedla ziadne pecivo, nic kde je muka a ziadne sladkosti,a po 17hod som sa snazila nejest a ked tak len zeleninovy salat..chodila som stale na prechadzky po kazdom jedle som sa isla prejst inak ziadne cvicenie, no teraz chcem zacat spevnit telo bo mi ostalo take nepevne ked zrazu tolko kg islo a chcem aspon na 65 ist 😒
@denisocka Jillian Michaels 30 Day Shred
1.level
2.level
3.level
alebo všetky spolu

@priadka ja nemam diastazu ale skor jablkovy typ postavy chude ruky nohy a velke brucho ako pavuk. 😝 speky na bokoch a pneumatiku v predu....