Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

nadadzurovcinova.blogspot.sk
babulky vsetky co sa snazite chudnut tak ako aj ja pomaly cely zivot a v podstate sa mi moc nedari ale stale sa nevzdavam🙂 tak si pozrite blog tejto dievciny a urcite vas to zasa nakopne a naberiete novu inspiraciu ako aj ja 🙂 tak nam drzim palce 🙂
@denisocka vitaj kocka, s tebou tu bude veselsie 😉 inak na margo cukru - ja som si kupila xylitolove sladidlo od Update a je to uplne ako cukor (len 4x sladsie, tak musis davat menej). Je to cisto prirodne (z brezovej kory), nema to absolutne ziadnu umelu pachut a dokonca je mega zdrave (aj detom sa dava do zubnej pasty). Takze ja odporucam sladit tymto, stoji to asi 4 evri, ale vydrzi dlho.
@denisocka stevia ma aj pre mna istu pachut... toto sladidlo dostanes bud v Norbi Update predajni (je to to xylitolove sladidlo: http://www.update.sk/sk/o-nas/nase-vyrobky/kore... ) a predajne maju po celom Slovensku http://www.update.sk/sk/franchise-predajne/pred... Ale zda sa mi, ze som take daco videla aj v DM-ke alebo v bioobchodoch Ked sa nahodou dostanes do Update predajne, kup si aj krajany chlieb, to je taky specialny s minimom sacharidov a tiez, chvalabohu, nechuti ako tie "zdrave" celozrnne mazlave chleby 😀
@denisocka ahoj nahodou som natrafila na tvoj prispevok. Xilitol maju najnovsie aj v Tescu.🙂
Baby poradte mi, čo si beriete so sebou jesť, ak ste preč od rána a prídete domov až opkolo štvrtej a nemáte možnosť si nič prihriať? obed aj desiata? Ďakujem
Ahojte baby, ako sa vam dari?Ja som minuly tyzden uplne zlenivela :( Mala som pobednu tak sa mi nic nechcelo..A vikend?Uff..ani nehovorim..Som si musela vcera hodit ovocnu ocistu na cely den 🙂 Ale zvladnuta! Chcelo by to nejak nanovo nakopnut..niekto nejaky napad?? 😀
@dicaa ja ked beham cely den tak mam vzdy pre pripad v kabelke proteinovu tycinku..A je to zlata vecicka!Mna nasyti na aj na 4 hodky.. 🙂 Odporucam!
@lucka654 ahoj,super prehlad cvicenia a Jillian,no neviem ci ja som blba,ci slepa ci neschopna,no kde by som nasla video na to body revolution?Ten workout 1,2,3... dnes som sa odhodlala ze po vyse mesiaci zacnem zase cvicit,konecne,chcela som zacat 30day shred...no ako som tu nadabila na tabulku od teba,rada by som sla postupne ako sa odporuca v nej,nevedela by si mi poradit?Dakovala za kazdu jednu reakciu a pomoc 🙂
@silvia216 super brusko
@monicatko20 a kde to kupuješ? budem to mať aj namiesto desiaty aj obeda aj olovrantu? nevadí to? alebo čo si balíš ty? Napr. keď máš čas jesť - napr. v škole, ale čo si urobiť napr. na desiatu al. namiesto obeda, lebo na tyčinkách sa nedá byť každý deň. vedela by si mi poradiť?
@dicaa ja ich objednavam na internete, ked chces stranku hodim do spravy 🙂 mas tam na vyber mensie tie zvyknem na desiatu alebo olovrant a su vacise a tie ti v pohode postacia ako jeden cely chod napr obed alebo vecera!Zazenies chut na sladke, ostanes nasytena. Ale odporucam dennu davku tak jednu velku alebo dve male..neda sa natom existivat cely den..ja som mala problemi tak neodporucam ☹ posli mi email, poslem ti ako vyzera moj jedalnicek na jeden cely den 🙂
@monicatko20 ahoj,mozem aj ja poprosit ten jedalnicek,aj tu stranku odkial kupujes tie spominane tycinky,,dakujem si zlata🙂
Ahoj baby dala som sa aj ja nacvicenie...prve tri dni mam a sebou kusok citim poviceni ale inak ok..je to kusok tazsis kedze som koli zdrav. Prblemom nemohla civcit ale chcem schudnut tak dufam ze sa mi to podari 🙂
baby ak niektora drzite alebo ste drzala alebo sa chystate drzat Cambridge dietu pridajte sa ( ak chcete )do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6355/
pridavat mozte aj fotky , nech ste inspiraciou pre nas ostatne ....
Ahojte!! Som tu po dlhsej dobe...pred par mesiacmi som pridavala prispevok ako som schudla 40 kg...zo 115 na 75kg...dnes sa mozem pochvalit dalsim ubytkom...aktualna vaha 69kg 🙂 este aspon 4kg a budem spokojna🙂 ale hlavne je ze cm ubudaju kazdym tyzdnom...vela stastia prajem vsetkym chudnucim 🙂 pridavam aj foto pred a aktualne 🙂
@brezulllka ako sa ti to podarilo.daj návod
@brezulllka wow, čo robíš?🙂
@brezulllka Krasne 🙂 uzasna zmena, velmi ti to pristane. Kedy si zacala so zmenami a co cvicis? Ja Jillian ale rada sa necham inšpirovať 🙂 snad aj ja za par mesiacov pridam taketo foto 🙂
@monicatko20 super, budem ti vďačná
@brezulllka fuuuuuha vyzeras super!!!!! 😉

@denisocka Som v tejto skupine https://www.modrykonik.sk/group/2077/detail/ - kľudne sa pridaj 🙂