Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

ja som to konecne tiez dokazala
moja zaciatocna vaha bola 115kg no podarilo sa mi dat dole 15kil no naspat sa mi vratilo 7kg....tak z o107kilami som zacala minule leto bojovat vo fitku a toto je vysledok este stale to nie je ono ale konecne si smiem dovolit kupit oblecenie aj v inych obchodoch ako len pre moletky 😉
Super, nech sa dari aj dalej!
Dievcata,cjcem vam len napisat,ze kazda jedna mate u mna velky obdiv-je to uzasne co ste dokazali,kazda jedna... Tuto diskusiu citam uz od jej zalozenia,chodim sem vzdy ked mam depresiu a verim,ze sa da schudnut,ale mne to nejde,ja neviem,uz mi vadi to,ze kazdy den si poviem od zajtra zacinam,takto to ide uz dlhsiu dobu...a ked aj zacnem ,tak vydrzim max do vecera a vecer to uz nevydrzim a dam si cokoladu :-/ Raz sa mi uz podarilo schudnut 10kg,ale za pol roka som to mala spat,nastastie bez urokov...Neviem mozno aj ja sem dam svoje foto ako sa mi to podarilo,ale skor myslim,ze nie...Parejem vam kazdej jednej vela uspechov v chudnuti 😉
@miskaie prepač, že otravujem, no co si konkrétne cvicila ?! Jillian, s trénerom, behala si?! A co je zdravá strava?! Viem, kazdy povie zdravá strava, no kazdy mysli pod tym niečo iné🙂 Vylúčila si úplne sacharidy alebo si napr.od piatej nejedla?! Ak by ta to neotravovala, poraď! Vdakaaaa
@13mamicka uz som.to.tu.pisala.viac krat ale.rada zopakujem 🙂 prve kg isli dole velmi rychlo.spravila.som.si mesacny detox len ovsene vlocky a ovocie...viaceri mi hovoria ze.to nebola prave najzdravsia forma ale mna to nakoplo...poto.som.nastupila.do prace na jedlo nebolo nejako moc casu takze kg isli dole same stres v robote starostlivost o domacnost...nebolo kedy prezierat sa 🙂 necvicila.som.vobec...ale vaha sa mi pred asi pol rokom mozno je to aj viac zastavila.na 75 kg a vtedy som.si povedala ze treba zmenit zivotospravu...zacala som jedavat 4-5 krat denne...na ranajky musim.mat vzdy celozrnny chlieb kupujek.si 100% z billi jeden platok mi staci..s maslom a kuracou sunkou tu zas kupujem v lidli maju kvalitne s vysokym obsahom masa + nejaka.zelenina a syr..na desiatu ovocie a.kava s mliekom...obed kuracinka,ryba,tofu,grilovany hermelin....prilohy nejedavam zemiaky cestoviny som.vyradila.uplne sem tam si dam ryzu ale aj to malokedy...namiesto toho si ako.prilohu dam bud dusenu zeleninu,brokolicu,karfiol.alebo.zeleninovy salat...na olovratn zeleninku s olivami alebo.s.fetou,tuniaka.s.vajickom..strasne lubim syry takze eidam,niva,encian to musi byt 🙂 cvicievam 5-6 x do tyzdna na.leptikale 30 min plus take 10 min video a nejake cviky s vlatnym telom vychadza to tak na 60min...potom.si dam.na veceru uz len tvaroh alebo cottage...tymto stylom som.za pol.roka.dala.dole.dalsich 6 kg...mozno.sa.to niekomu moze.zdat malo za pol.roka ale na.cm som.isla podstatne dole a konecne sa mi zacina spevnovat postava 🙂 to je pre mna hlavne...zistila.som.ze pri velkom ubytku hmotnosti je cvicenie velmi dolezite lebo.telo je ochabnute koza ovisnuta takze treba cvicit...tolko moja skusenost 🙂
@13mamicka a zabudla som.na.jednu podstatnu vec 🙂 vela vela.pit!!! Ja pijem len zeleny caj samozrejme nesladeny a cistu vodu.z vodovodu tzv. tockovicu 🙂 aj 3 litre denne 🙂 ani.mineralky nepijem lebo ma.strasne nafukuju...
@evica2977 neotravujeees ;) samozrejme rada poradim...takze cvicim kazdy den na orbitreku 60min -10km...a k tomu stale cvicim bud jillian alebo boba harpera..jillian ma uz velmi nebavi a bob sa mi zda byt lepsi aspon pre mna...a ja som zacala vsetko citat na nete co kedy mam jest...jem aj po 17ej niekedy jem aj o 20ej zalezi kedy rano vstanem a kedy idem spat...snazim sa jest kazde 3 hod..rano prve co urobim vypijem 0, 5l vody s citronom a za den vypijem 3l zeleneho caju...na ranajky si dam bud kasu alebo celozrnnychlieb s kur sunkou alebo si robim nejake pomazanky vsetko mam z netu recepty...na desiatu bud jogurt alebo ovocie, obed nejaka kuracina hovadzina alebo si proste nieco stale najdem na nete podla toho co mam doma a tak...olovrant nejaky cottage cheese alebo protein a na veceru zeleninove salaty...poobede uz ovocie ani ziadne pecivo nejem...ja mam zas vyhodu to ze sladke moc nemusim tak mi ani moc nechyba...neviem co by si este rada vedela ak nieco kludne sa pytaj ;)
leto 2012 a máj 2014
Ahojte žienky, všetkým posielam veľký obdiv, chodím sa sem na toto fórum motivovať, ste všetky úžasný hnací motor. Konečne som sa rozhodla aj ja so sebou niečo robiť. Touto cestou sa vás chcem opýtať, či máte niektorá skúsenosti s behom. Schudli ste pomocou neho?
Cvicim aj sa zdravsie stravujem. Pomalicky to ide, ale nemate niektora nieco odskusane na celulitidu??? Nejaky kremik alebo nieco??? Ako taky pomocnik.
@miska2603 krémiky ti nepomôžu, je to iba vyťahovanie peňazí. pohybom sa titída (tak ju nazvala moja dcéra) začne pomaly strácať. pomáhajú masáže nôh (napr. v sprche) aby sa prekrvila koža.
@zuzana84 ahoj, ja som začala behať len teraz, na váhe stojím, ale to je len kvôli tomu, že sa akosi od vianoc neviem prinútiť k strave, teda doprajem si 😅 , ale vidím že mi spevneli nohy a zadok a mám lepšiu kondičku. Ja som schudla 22kg, od začiatku chudnutia, od pôrodu je to 30kg, ale cvičila som Jillian a rok aj niečo chodím na zumbu a taebo. Behávať som začala od začiatku apríla, veľmi ma to baví, je to nenáročný šport, len investuj do dobrých bežeckých tenisiek. Sem tam ma zlostí koleno, vtedy si dám pauzu 3-4 dni a behám zase. Začínala som na 3 km, teraz som odbehla 6,5km, ale nie vkuse, s malými pauzami, ktoré som odkráčala. Určite skús na začiatok beh striedať s chôdzou, ja beh len a len odporúčam, našla som aj zaujímavú stránku o behu, môžem poslať link, keď budem na svojom PC
@dadka1010 ja som pocula od trenera, ked som chodila na crossfit, ze musime behat aspon 40 minut vkuse, samozrejme, kto nevladze, ma to striedat s rychlou chodzou, lebo az po 30 minutach zacina telo spalovat, asi na tom daco bude, inak tak mozno len spevnies a mas kondicku, ja to vobec na km neratam, len cas si sledujem.....
@katia77 Ahoj spriazenena paleo dusa 😀 ..je tu malo paleo zivocichov a napisala si to presne tak ako to ja citim... Ja sa paleo stravujem 2 mesiace, zmizlo mi 10,5 kila, konecne!!! prespim aj 7 hodin v kuse..a ako bonus, mam vyliecene zuby, dasna...dentalna hygienicka bola v soku, ked ma videla po 3 mesiacoch, v akom dobrom stave mam zuby.../nic mudrejsie ako paradentozu som po otcovi zdedit nemohla... 😖 /
🙂 hm, je vela civilizacnych problemov, ktore paleo/primal dokaze velmi rychlo vyriesit! Dodrzat tento zivotny styl, podla mna, nie je nic stresujuce alebo obmedzujuce, prave naopak, clovek zisti, ze mu jedlo viac chuti a ma nove chute doslova na jazyku, ktore obilniny zabijaju! Nechapem, ze sa tu moze vytvorit X diskusii na temu chudneme a drzime dietu a od dnes, co k nicomu nevedie, vyhoda paleo/primal je, ze sa nikdy nekonci, som presvecena, kto vydrzi tych prvych 30 dni, uz sa toho nevzda!
A tak ma pobavil vtip z ust mojej kolegyne:
"Kurnik, Katka ja ta uz budem fakt nenavidiet, aj ja chcem take nohy!" Druha kolegyna sa s otaznikmi v ociach na tuto moju kolegynu pozrela. A kolegyna hovori: "Ved sa pozri ake ma nohy, aj ja chcem take!" Tak som sa dostala k slovu aj ja asi takto: "Ved som ti povedala ako na to, kde je problem?" A kolegyna so smutkom v ociach povedala: "Vies, ked ja by som to nevydrzala, nedokazem to!" A nasledovala moja otazka: "Co nevies existovat bez rohlikov?" Ha-Ha... myslim si, ze kazdy dokaze presne to, co chce dokazat, ciele su v zivote cloveka velmi dolezite, zivot bez cielov je nudny zivot 🙂
Osobne si myslim, ze nikdy predtym som nejedla viac a zdravsie ako prave teraz a som schopna ukoncit sichtu v praci o polnoci a rano o pol siestej byt zasa ready pre dalsi den! Dakujem vesmiru, ze mi ukazal moznost Paleo/Primal!
@lucinkab je tu skupina paleo stravovanie, ak sa pridas, zistis nejake recepty. Paleo je zivotny styl, nakolko prinasa omnoho viac benefitov ako len zdravu vahu. Co sa tyka jedalnicka zasadou je vylucit obilniny, strukoviny, cukor a priemyselne vyrabane potraviny. Je smutne, ze nas tu je tak malo, nakolko, i ked nikdy som ziadnu dietu nedrzala, zda sa mi byt maximalne motivacne za 30 dni zhodit bez nejakej namahy len upravou jedalnicka 10% svojej vahy a zdravo. Co sa tyka nejakych telesnych aktivit, uplne postacuje chodza peso, nemusis nutene cvicit podla nejakeho videa a uz vobec nie platit fitko...

@brezulllka mozem poprosit ako ste sa stravovali,co ste cvicili a tak....