Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@kolinia áno to určite, že viac ako 30min, ja tých 6,5km mám tak cca na 45 min. Ja si púšťam apku v mobile, mám taký striedavý terén, raz hore, raz dole, potom rovinka, väčšinou na konci už do kopca len šľapem krokom. V podstate ja už moc ani chudnúť nechcem, len spevniť, ale podľa mňa sa dá pekne behom schudnúť. Beriem to už viac menej ako odreagovačku a vyvetranie si hlavy
@katia77 ahoj, mne zistili intoleranciu na lepok, laktozu a nikto mi nevedel poradiť s jedalnickom. Jasne, že som prešla na sóju, sojove jogurty, tofu a váha sa nehýbe! Tvoj príspevok je úplne pre mna! Len by som sa chcela opýtať - to možem jest ľubovoľne množstva?! Aj si si niečo piekla, bojím sa abstáka na sladké🙂 Prosim ta je tu aj skupina paleo na fóre?! Ak je, dala by si mi link?! Dakujem
Je potrebne jest tolko, kolko potrebujes, teda kym nebudes syta. Paleo okrem ineho napravuje aj fungovanie hormonov riadiacich hlad a nasytenie. Uz som niekde pisala, ze je vhodne si pred zacatim s paleo precitat aspon jednu knihu, mna najviac oslovila kniha od Robba Wolfa.
Tu je link na skupinu Paleo stravovanie:
https://www.modrykonik.sk/group/6108/
Skoda, ze tu nie je paleo - diskusia, mne proste nejde sa dostat do skupiny...asi mam debilny PC...nefunguje mi to "zelene tlacitko"... 😠
@petka30 ahoj, kludne aj slaninka, podla moznosti domaca, resp. od domacich spolahlivych predajcov 🙂 Ja som si v case, ked som zacinala, nasla domaceho masiara, u ktoreho takmer vyhradne nakupujem maso a masove produkty. Rovnako zeleninu kupujem v maximalnej miere u malych predajsov na trhu, len vynimocne vo velkom ochode. Chlapik u ktoreho kupujem pravidelne na mna vzdy uz zdialky krici, ze ide pani salatova 😀 nakolko som si nesmierne oblubila hlavkovy salat, jem ho stale a takmer ku vsetkemu a tento chlapik predava skutocne kvalitu, salat od neho mi vydrzi v mise s trochou vody tyzden, ja si len postupne odtrhavam listy a jem 🙂
Prave vcera som zazila vtipny rozhovor s panom masiarom, nemal tam vela ludi, takze bol v klude a v dobrej nalade. Kupovala som si kilo bravcoveho pliecka, ktore som si dala pomliet (na fasirky), potom stvrtkila paprikovo-cesnakoveho laloku (ten som si dala hned ako som prisla domov s cibulkou a struhanym chrenom) a samozrejme moju oblubenu domacu bravcovu mast. Masiar sa cudoval, ci to vsetko sama zjem, a ze co plavky v lete, ci sa do nich zmestim 😀 Tak som mu odpovedala, ze skor sa obavam, aby mi neboli velke ha-ha som ho trosku sokovala...
Ahojte, viem, že nie je dobré užívať výživové doplnky na chudnutie, ale ak niekto...viete mi povedať, či sú nejaké cenovo dostupné (lacné) ale nie len na chudnutie, ale na podporu trávenia, niečo ako jablčný ocot...čo vám fakt naštartovalo chudnutie, lebo ja som už zúfalá...cvičím, snažím sa jesť pravidelne a zdravo a aj tak stojím...Od januára som schudla 3 kg a odvtedy nič, niekedy sa cítim, akoby som práveže pribrala (ale nie na váhe, len pocitovo)....len mi nepíšte že žiadne tabletky mii nepomôžu, píšte len tie, ktoré ste vyskúšali a zaúčinkovali,...
@19monika75 som si to este v ten den vygooglila..keby mam tolko penazi nevahala by som..ale nieje to veru lacna zalezitost :( ja som dala dole zdravou stravou PODLA SEBA 🙂 za dva mesiace 10kg k dnesnemu dnu 🙂 takze ked clovek chce tak to dokaze 🙂
kočky, už dlhšie sledujem túto tému a straaaaaaaaaašne moc vás obdivujem 😉 ste všetky super a mojou motiváciou.
tu som spísala ako a prečo chcem schudnúť: jedávam -4-5x , porcie skôr stredné.- ráno nalačno vypijem šálku žihľavového čaju, potom si dám raňajky-väčšinou pečivo,príp.chlieb bud celozrnné alebo grahamové, šunka, syr, zelenina, prípadne nejaká nátierka, doobeda si dám kávu, niekdy jogurt alebo ovocie.obed polievka, druhé jedlo väčšinou cestoviny, mäso so zeleninou prípadne ryžou, rizoto alebo pod, plus zeleninu sa snažím jesť k obedu.poobede si dávam kávu a k nej nejakú maškrtu v podobe bábovky, kusok kekska a pod toto je môj problém čím nahradiť???
večeru väčšinou to čo na obed ale menej, alebo pečivo s niečím, prípadne nejaký šalát, snažím sa večerať do 18hod.
momentálne mám 162cm a 72 kg, poteší ma aspoň 60kg ale ked bude menej nevadí 😀 chcem schudnúť do nových plaviek, aby sme konečne po 4 rokoch mohli ísť na dovolenku a nemusela som sa hanbiť na pláži, ale hlavne sa necítim dobre pri momentálnej váhe akoby som nebola vo svojej koži.
@monicatko20 napíš niečo viac o tvojom chudnutí
V prvom rade som sa zacal veeela hybat..stacionarny a orbitrek, neskor posilka a teraz kazdy den Jill, zmena celeho jedalnicka..nejem vobec vysmazane, psenicnu muku ziadny cukor nic mastne..jem kazde tri hodiny, na zaciaktu to boli kazde dve kym som telo naucila na novy rezim, posledne jedlo jem tri hodinky pred spanim, nepijem nic sladke (sem tak Redbull) snazim sa obmedzovat!Inspirovala som sa receptikmi tu na konovi,su kocky ktore sa radi podelia 🙂 co konkretne by si chcela vedet?ja som to tu uz niekde daaavnejdie rozpisovala tusim, ale rada poradim odpoviem pomozem 🙂 je to hkavne o pevnej voly!
@monicatko20 ďakujem, u mňa je hlavne problém, že nemám čas cvičiť viem, že to znie ako výhovorka , ale nie je ☹ mám 4 ročného syna a 2 ročnú dcéru, ktorí si veľmi aktívny a nedajú i vydýchnuť .. mm chodí na služobky od PO -PIA ,príp.PO-SO sme v ZA len sami t.z že tu nemám babky, dedkov ani ínú rodinu, ku ktorej by som odložila deti a išla si zacvičiť aj keď veľmi by som chcela lebo som kedysi chodila cvičiť.... tak mi ostáva len " náš domov" ale večer som väčšinou KO ja už fakt neviem 😝
@monicatko20 akú si mala váhu " pred" a "po"
@zuzub u mna je teiz problem cas, pracujemna tri zmeny..a na druhej strane financie..preto som si stiahla serie cviceni od Jillien a je to fakt super..potim sa jak kon 🙂 a cm idu dole samee od seba 🙂 kazdy den pol hodinku.zacala som cvicit 96.60kg a teraz k dnesnemu dnu mam 86.2 skace mi hore dole pol kila 🙂 mala som medzitym dvoj tyzdnovy vypad :( ale podstivo dobieham 🙂 skus tu stravu ako prvu..pripadne skakat na svihadle, tie zarucene 🙂 alebo nejake cvicenia z youtube kym deti pobede spia :P ja som musela pridat vela pohybu kedze pracujem v administrative a pohyb som nemala ZIADNY :(
@monicatko20 vyzeráš výborne, sa zda akokeby to bolo viac ako 10 kg, asi centimetre ti išli viac...nemerala si sa predtym?
@monicatko20 ties si myslim ze je to drahe mam 4 deti a stravovat sa individualne nato nemam jem v podstate vsetko ale z mierou ja som od januara dala dole16 kg aj bes diet prestala som jest sladkosti a pecivo len na ranajky potom kazde3 hod a v malich porciach
ahoj kočky, klobúk dolu, sledujem vás už dlho, ale od zajtra začínam natvrdo. dnes som na nete uvidela fotky z uvítania našej dcéry do života a bola som sama zo seba zhrozená. doteraz som sa tak nevnímala, ale toto už je naozaj extrém. ja som sa z 55 kg doslova "vyžrala" na 105 kg. toto musí skončiť. píšem sem preto, aby som sa konečne rozhýbala a stále si len nesľubovala, že od zajtra atď. prosím držte palce. 😖
Idem na to aj ja, dnes som zacala, uz po sty raz, ale teraz poriadne, treba mi dat dole 20-ku. Pocas kojenia dcery som sa vyzerkala, musela som vzdy na vecer sa najest, aby som mala v noci dost mlieka- inak tazke revy boli. Teraz uz cvicim 2x tyzdenne rychly aerobic a doma obcas na Orbitreku cca hod. Najzasadnejsia vec- nejest vecer a sladke vobec. Toto je moj kamen urazu, vzdy sa popri detoch najem aj ja....ale idem na to. Papa

@katia77 Takto isto reagovala moja skoro-svokra - 66 rocna..."ved ja bez chleba zit nemozem" ...chlieb a pecivo tvorili polovicu jej jedalnicka... a prave vcera mi volala...oznamila, ze vylucila muku, obilniny, strukoviny /s cukrom nema problem, sladke jej nikdy nechutilo/ a po tyzdni a pol ma skoro 3 kila dolu a padaju jej gate 🙂.../ono to bude aj voda, samozrejme, ale treba ju povzbudit.../. A ked som sa jej pytala, ako to zvlada, povedala, ze jednoducho, pretoze prestala chodit do obchodu rano, kedy to tam strasne dobre vonia po cerstvom chlebe a zacala poobede... 😝 😉
Inak dost ludi sa brani tomuto stravovanie..ono to popiera nazory vsetkych vyzivovych poradcov, velkej casti lekarov...ale mas pravdu, kto vydrzi mesiac, je spokojny a to nielen s tym, ze chudne, ale zbavi sa roznych zdravotnych problemov... 😎