icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
kikushka2386
14. jún 2014

@lalinka323 ahoj.necitala som spetne vela ale narazila som na tvoju odpoved zo shakeami.o ake shakei sa jedna prosim ta?

mirip
14. jún 2014

ahojte tak pridávam foto seba, no ešte som neskončila, pokračujem ďalej 😀

hanbe
14. jún 2014

@mirip ahoj,nechce sa mi to tu cele citat,tak ak ta mozem poprosit,ako?? 🙂

mirip
14. jún 2014

nepísala som nikde návod len som pridala foto teraz 🙂

mirip
14. jún 2014

@hanbe 4dnsom skúsila update stravu a zistila som ž to pre mna nie jenavyše ak by som na nej schudla a potom začala jesť normálnu stravu tak jojo efekt, tak som začala po svojom, ráno normálne jesť, olovrant ovocie, obed normálny len obmedziť zemiaky a polievka musela byť,olovrant, zo zásady sladký pudnig, krupica zákusok, a poriadny kopec, večera, biely alebo light alebo norbi update jogurt + norbi update sušienky /je to ako bebe dobré ráno/ a po večeroch 4-8-10 a nakoniec som skončila pri 15-18km na rotopede a 20brušákov + ešte cvoky na brucho a stehná navyše, poctivo každý deň 3mesiace,posledné dni ale cvičenie flákam nestíham+ bola som nachcípaná ako pes preto posledné dva týždne ide váha veeeeeeeeeeeeeeeeľmi pomalyyyyyyyyyyyyyyyyyy dolu nie ako predtým, veľa vody pijem a hlavne pred každým jedlom aspon 2,5dcl vody to je všetko,takže základ nejesť veľa zemiakov,pečivo len cca do obeda aj biele hociaké a na večer sa neprežierať, navyše namiesto 2lyž. cukru do kávy som zmenila 1 maxim 2 sach.tabletky ako majú diabetici a teraz už večera biely nesladený jogurt a ovocie do neho čerstvé zo záhrady

erienka
15. jún 2014

prve 2 fotky dva mesiace po porode, dalsie fotky rok po porode. Dokopy 21 kg dole🙂

lyenka
15. jún 2014

ahojte, pridam tiez fotku mojej premeny, prva fotka je 6mesiacov po druhom porode, druha po roku a pol, vratila som sa k postave aku som mala pred 8rokmi 🙂

erienka
15. jún 2014

@lyenka ahoj, kolko a co cvicis?

lalinka323
15. jún 2014

@kikushka2386 ahoj o herbalife

lyenka
16. jún 2014

@erienka ahoj, u mna je pomer strava 90% a 10% cvicenie, a vela robi psychika, nastavenie a rovnako nedrzanie ziadnej diety, cvicenie u mna zacina v podstate az teraz vo vacsej miere aby som spevnila svalstvo, doteraz som nic specialne-nejaky program nerobila, tancovanie raz tyzdenne, behanie a zacinam s pol dancom 🙂

anula
16. jún 2014

Pridavam moje priebezne vysledky:

20.05. vaha 69,6 kg
16.06. 66,5

odbehnutych 56,5 km, 10x odcvicena Jill, okrem toho 741 drepov a 1080 brusakov.

a ide sa dalej 😉

zuzaanka27
16. jún 2014

ako sa da schudnut

erienka
16. jún 2014

@zuzaanka27 najlepsie cvicenim s jillian michaels, vola sa to 30 days shred a najdes to na youtube🙂

katia77
16. jún 2014

Mat zdravu vahu a centimetre, ma zmysel 😉

katia77
16. jún 2014

@anula sice mas moj obdiv za ten dril, ale priznam sa, normalne mi prislo zle z toho vsetkeho, co si sa namakala, aby si stratila len vodu z tela ☹ drzim palce dalej!

anula
16. jún 2014

@katia77
nestracam vodu, pijem normalne viac ako 2 l H2O okrem kavy. A to makanie mi robi dobre, ubudli aj centimetre a tie urcite neodisli s vodou a ta sa tiez urcite neodparuje brusakmi a drepmi.
Behavam v pivnici na beziacom pase, kde je chladno, pustim si Radio Expres a idem.

katia77
16. jún 2014

@anula ubytok na vahe 3 kg je jednoznacne len voda, nema to nic spolocne s pitim, ani stupnami v miestnosti, kde cvicis 🙂 neviem aku mas vysku, ale pri tvojej vahe, by si mala len zmenou jedalnicku schudnut 6 az 8 kg za mesiac bez akejkolvek extremnej telesnej aktivity 😉

anula
16. jún 2014

@katia77
na jedalnicku uz nie je bohvieco zmenit, zijem prakticky na zelenine, ovoci, rybach, sem-tam nejake maso, chlieb len vynimocne, obcas v nedelu na ranajky. A to uz roky, len strava bola nepravidelna. A chybala hlavne fyzicka aktivita.
Ubytok 3 l H2O by sa vyrazne prejavil na vsetkych organoch a ja citim zatial len spokojnost, ze som sa konecne prestala vyhovarat a dokopala zdvihnut zadnicu.

yidaky
16. jún 2014

@katia77
@anula Nemyslim, ze strata 6-8 kg za mesiac len upravou stravy je len tak. Mozno u niekoho ano, ale zalezi aj od toho, aky ma clovek metabolizmus, z akej hmotnosti ide, ako sa stravoval predtym...
A strata hmotnosti ako uviedla anula je uplne ok. Hlavne ked sa +- zdravo stravovala aj pred tym. Nemusi to byt len voda. Po 3 tyzdnoch urcite nie. Hlavne ked sa zdravo stravuje a pridala aj poriadny pohyb. A tie "len" 3 kg za cca 3 tyzdne su aj preto, ze sa zvysuje percento svalov 😉. Takze podla mna super vysledok.

katia77
16. jún 2014

@yidaky Hm, kazdy ma svoj nazor, svoj uhol pohladu, jasne, ze sval vazi viac ako tuk a taktiez ma mensi objem. Ja sa hadat nechcem, pisem z vlastnej realnej skusenosti, moj jedalnicek bol a je urcite zdravy a pre travenie cloveka prospesny, moja vyska je cca 165 cm, vazila som 74 kg, teraz 56 kg, necvicim ziadnu Jillian ani nekupujem komercne dietne produkty. Cvicim sama doma, stravujem sa podla paleo. Za prvy mesiac s paleo zo mna ubudlo 8 kg, len vdaka beznej pesej chodze v ramci prichodu odchodu do a z prace a 20 drepov, ktore som robila ad libidum 😉

anula
16. jún 2014

@yidaky
moj ciel bol a aj je 1kg za mesiac. Teraz spociatku to ide rychlejsie, lebo som sa zacala hybat, ale casom sa to spomali. Mam aj znizenu funkciu stitnej zlazy (to nie je vyhovorka 😝 ) a uz aj urcity vek (41 - to tiez nie je vyhovorka 😀 ), takze moje predsavzatie 1 kg za mesiac nie je prehnane, ale urcite realne.
S tym cvicenim tiez neprehanam, na beziacom pase je to len 3 km za den, striedam beh s rychlou chodzou, kazdy druhy den Jill, len teraz, v tych horucavach som ju vynechala, lepsie mi je v pivnici 😀 . S drepmi som zacala 20 za den a kazdy den si 1 pridam, s brusakmi podobne, takze zas sa nepretrhnem, dalo by sa aj viac.
vela inspiracii som nasla tu, prisposobila som si ich a idem svojim tempom, ktore mi vyhovuje.
Takze dakujem vsetkym za rady, postupy, stimulujuce fotky a za podporu. Moj ciel je max 60kg pri 166 cm vyske, ak to pojde nizsie, budem len rada.
@katia77
cvicis sama doma, chodis peso, robis drepy. Presne vsetko, co treba. Ini behaju, cvicia Jill, kazdy, co mu vyhovuje a pricom sa citi dobre.

Chodza je to najlepsie, pracuju pri tom vsetky svaly.

katia77
16. jún 2014

@anula Uz len zopakujem, drzim palce, uprimne, ono kazdy ma tu svoju vlastnu cestu, a ja vekom mam tiez uz blizko 40, coskoro 37 😉

anny1984
16. jún 2014

@savanah111 úplne iná žena, klobúk dole 🙂

hocy79
16. jún 2014

@lyenka prezradiš ako sa stravuješ?

lyenka
16. jún 2014

@hocy79 vynechala som uplne bielu muku, cukor-biely a ine umele sladidla, rovnako aj kravske mlieko, v podstate som sa nejako intuitivne drzala tvz.delenej stravy, jem v malickych davkach ale velmi casto, aj 7-8krat, zaklad je nemat pocit hladu, lebo vtedy si telo automaticky zacne vsetko ukladat do zasoby, a este pijem prevazne len cistu vodu ( min. 3litre denne )

janci27
16. jún 2014

@erienka uzasna premena, tisko zavidim 🙂 cvicila si len cviky s Jillian, ci aj fitko, pripadne nieco ine? ako sa ti podarilo takto uzasne vyformovat postavu? aj si nejak vyrazne zmenila stravu?

marcelasladeckova
16. jún 2014

Tak sa pripojim aj ja, prva fotka je z noveho roka 2013 a dalsie dve z maja 2013 ... 5 mesiacov - 20kg dolu. Teraz som v 32tt, mam + 10,5kg a po porode zacinam znova 🙂

erienka
17. jún 2014

@janci27 dakujem, taketo komenty ma velmi tesia🙂
Cvicim od novembra (skor som sa bala kvoli tomu, ze som mala cisarsky), zacala som s Jillian (30 days Shred) seskrat za tyzden. Potom som zacala cvicit dalsie cvicenia od Jillian styrikrat do tyzdna, nikdy nie menej. Vacsinou dvakrat do tyzdna si dam Troublezones (toto cvicenie mam uplne najradsej, na vyformovanie postavy je najlepsie), raz do tyzdna Boost your Metabolism a raz do tyzdna 6 Weeks 6 Pack. Ale kupila som si od nej skoro vsetky cvicenia, takze kombinujem to podla toho, co sa mi prave chce cvicit, aby ma to nenudilo. Sem tam si zacvicim este so Cindy Crawford, to je tiez velmi dobre cvicenie:

https://www.youtube.com/watch?v=DVudMzO0BZQ

Cvicim s 2kg cinkami.
Takze okrem Jillian a Cindy nic ine, ani do fitka nechodim, ani behat (aj ked sa chystam v lete na chalupe zacat).
Co sa tyka stravy, tak jem velmi casto, ale mensie porcie, obmedzila som sladke, chipsy, fastfoody, aj ked uplne sa toho vzdat nedokazem🙂 Mozno mi pomohlo aj to, ze kojim, niekde som sa docitala, ze sa tak da spalit az 600 kalorii denne.
Tak drzim palce!🙂

janci27
17. jún 2014

Dakujem 🙂 Tak to od novembra si si velmi dobre vyformovala postavu, cvicievala si aj pred tehu? Takze po skonceni 30DS s Jillian potom pocas tyzdna rozne kombinujes dalsie cvicenia, co si pisala tak, aby si cvicila aspon tych 4x do tyzdna, ci viac? So Cindy cviky nepoznam, pozriem sa na to. Ono je dobre to takto obmienat, aby z toho nebol stereotyp a nebolo to nudne.
Ja chcem zacat tiez s cvicenim, vyhovuje mi taketo domace cvicenia, nez fitko alebo ine, kde musim dochadzat, na to nemam cas, som tiez na materskej. Co sa tyka toho kojenia, kojila som 1,5 roka, ale velmi som teda nechudla 🙂 ale na kazdeho to posobi inak urcite.

anula
17. jún 2014

@marcelasladeckova
drzim palce na poporodny boj s kg