icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
vitacalcin
17. jún 2014

@lyenka super zmena, co si cvicila?

8152289585
17. jún 2014

@erienka
Prosím ťa a čo si jedla? Vyzeráš ako z posilky to si cvičila iba doma? Klobuk dolu.

erienka
17. jún 2014

@8152289585 ahoj, dakujem🙂 Niekde tu vyssie v komentaroch spominam, ze dodrziavam take tie klasicke rady ohladom stravovania: jem castejsie a mensie porcie, obmedzujem sladke, chipsy, pizzu, fast food. Ak si dam maso, tak bez zemiakov alebo ryze. No, a vecer sa snazim nejest uz chlieb. Pecivo si kupujem celozrnne. Samozrejme, dost casto aj zhresim, az taku disciplinu zas nemam. Takze nic nove pod slnkom🙂 Hladna nie som nikdy, vlastne doteraz kojim a bala som sa, ze by som stratila mlieko.
Zacala som cvicit v novembri 30 days shred od Jillian Michaels 6 krat tyzdenne a cvicim doteraz vsetky mozne Jilianine cvicenia (najradsej mam od nej Troublezones) 4krat tyzdenne. Niekedy este Cindy Crawford - Next Challenge. Do posilky som kvoli velmi castemu kojeniu nemohla chodit a zistila som, ze vlastne ani netreba, aj doma sa daju dosiahnut vysledky🙂

milly3
17. jún 2014

@erienka ahoj, prosim ťa a ako si začinala keď si kojila? Som 7 týždňov po pôrode a rozýšľam, že začnem tiež cvičiť jillian ale mam obavy či nestratím mliečko. Aké máš skúsenosti?

8152289585
17. jún 2014

@erienka
Pozerala som si tu Jillian Trouble zones to trvá 56 minut toto cvičíš? Dakujem

erienka
17. jún 2014

@8152289585 ano, to je ono, ale v tych 56 minutach je asi aj jej obkec plus strecing na konci, skutocne cvicenie trva len cca 40 mins. Moj klasicky tyzden pozostava zo 4 cviceni, dvakrat si zacvicim toto Troublezones (zacala som s 1,5kg cinkami, teraz cvicim s 2kg), raz do tyzdna si zacvicim toto aerobne cvicenie bez ciniek:

https://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w

a raz do tyzdna toto na brucho:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

(ked uz zvladnes level 1, daj si level 2).
Ked mam chut si namiesto brucha spevnovat radsej dolne partie, tak si dam toto:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

Zatial som zvladla len level 1 a 2, level 3 som este nedala🙂
A inak aj toto je uplne super cvicenie, najma na brucho a ruky, ale trva az hodinu:

https://www.youtube.com/watch?v=DVudMzO0BZQ
erienka
17. jún 2014

@milly3 ahoj, ja som sice s intenzivnym cvicenim zacala neskor, ale to len kvoli tomu, ze som bola po sekcii a bala som sa kvoli cvicit kvoli rane.
Ja som vsade pocula, ze ked kojim, nemozem cvicit, ale potom som sa obratila na mamilu, kde davaju ohladom kojenia najlepsie rady (aj ked niekedy to trochu prehanaju, heh), Konkretne si pozri tento clanok:http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/chudnutie-sp...
Presvedcilo ma najma to o olympijskych sportovkyniach, ktore kojili🙂
Nikdy som nemala problem, ze by mi dcerka odmietala mlieko, aj ked som ju kojila hned po cviceni alebo pocas cvicenia. Vzdy som si vsak pre istotu umyla prsia, aby jej nevadil pot. Pravda vsak je, ze som kojila a doteraz kojim velmi casto, aj v noci a tym som si asi tiez zabezpecila dostatok mlieka. Takze to je mozno aj moja rada: ak zacnes cvicit, tak pre istotu skus kojit castejsie.

zdena7327
17. jún 2014

@meggi0201 No ja som mala tých hrôzostrašných 90,5 kg a teraz mám 72 kg strašne ma bolí chrbát neviem aké by bolo pre mna vhodné cvičenie aby som si neublížila lebo ja mám pocit že ja som živý príklad toho porekadla " športom k trvalej invalidite" chcem začať už by bolo načase už som chcela aj začať behávať ale nemám nikoho na stráženie detí ☹

erienka
17. jún 2014

@janci27 ahoj, ano, cvicila som aj pred tehotenstvom, dokonca aj pocas tehotenstva na ruky a nohy, no napriek tomu bola po tehotenstve moja postava uplne zdevastovana, po cviceni ani stopy. Najviac ma trapilo, aka som velka v ramenach, taka babizna. Mimochodom tie velke ruky som stratila len nedavno, tie isli ako posledne🙂
Cvicim 4 krat tyzdenne, viac nie, ale ani menej. Toto je asi jedina vec v zivote, v ktorej mam aku taku disciplinu🙂 Ja som pred pol rokom citala rozhovor s jednou znamou fitness trenerkou, ktora hovorila, ze cvicenie doma nemoze velmi fungovat a to bola taka moja vnutorna motivacia dokazat sebe aj jej, ze to je blbost. Druha motivacia do cvicenia bola, ze mi mama povedala, ze uz nikdy nebudem nosit nohavice spred tehotenstva, nic ma nedokaze motivovat viac ako to, ked mi niekto neveri🙂 Prajem vela zdaru s cvicenim🙂

janci27
17. jún 2014

@erienka to je super, ze si dokazala to, co si si zaumienila. Inak to brucho si si vypracovala perfektne, clovek by neveril, ze sa to da aj doma a za nie tak dlhu dobu..velke brucho je moj najvatsi nedostatok..je vsak pravda, ze strava tiez urobi svoje..clovek sa v tejto skupine uzasne namotivuje a hned sa chudne lahsie..hlavne s dokazmi, ze to naozaj ide 🙂

marcelasladeckova
17. jún 2014

@anula dakujem ti 🙂

lucymk
20. jún 2014

marcelasladeckova .joj tisko ti zavidim, ze +10kila. ja som len teraz v 25tyzdni a uz mam desat hore.ked to pôjde takto dalej ,tak urcite do pôrodu naberiem dasich 10kil. ☹ teraz som v tretom tehu a zacinala som na hroznych 80kil.po pôrode a kojeni chcem uz konecne zo sebou nieco robyt a dostat sa na moju predoslu vahu 62kil,alebo aspon na 70kil.drzim ti palce nech sa ti tiez podari zhodit nadbytocne kila a chcela by som este poradit ako sa ti podarilo zhodit 20kil za taky kratky cas.dakujem

lucymk
20. jún 2014

@marcelasladeckova .joj tisko ti zavidim, ze +10kila. ja som len teraz v 25tyzdni a uz mam desat hore.ked to pôjde takto dalej ,tak urcite do pôrodu naberiem dasich 10kil. emoticon teraz som v tretom tehu a zacinala som na hroznych 80kil.po pôrode a kojeni chcem uz konecne zo sebou nieco robyt a dostat sa na moju predoslu vahu 62kil,alebo aspon na 70kil.drzim ti palce nech sa ti tiez podari zhodit nadbytocne kila a chcela by som este poradit ako sa ti podarilo zhodit 20kil za taky kratky cas.dakujem

sisaklenkova
21. jún 2014

@lucka1987 ja presne to iste, ale ja nechcem 5, aj 3kg by mi stacili, nechcem nikoho urazit, ale mne sa take vychudnute baby vobec nepacia, to budem radsej takyto maly macko 🙂

miskaie
22. jún 2014

Tak baby hlasim sa po 3, 5 mes -27kg waaa tesim sa az na to ze uz nemam co oblieeect ale nevadi uz si mozem obliect co cheeeem 🙂 vsetkym drzim palceee vserko sa da len sa musi chciet ;)

katia77
22. jún 2014

@miskaie Parada, uzasna praca, gratulujem!

19monika75
22. jún 2014

@miskaie klobuk dole dama aj ja stem dala som dole 14 za 4 mesiace a teras stojum zacinam mat s toho peknu depku ☹

vcielka20
22. jún 2014

@miskaie vyzeras super gratulujem ti môžem sa ťa spýtať koľko si vážila nazačiatku??

miskaie
22. jún 2014

@19monika75 dakujem...🙂 nerob si z toho nic ja som prvy mesiac dala dole 10kg, druhy 9kg treti nejakych 5 a potom sa mi to zastavilo tiez som z toho bola na nervy ale teraz sa to zas nejak rozbehlo aj ked uz nie tak ako na zaciatku ale asi je to normalne...tiez gratulujem 🙂
@vcielka20 mala som velmi vela hanbim sa velmi nechcem to tu moc pisat ale do ciela mi treba este takych aspon 15 ;)

8152289585
22. jún 2014

@miskaie
Klobúk dole ak smiem vedieť ako sa ti to podarilo? Stravou alebo cvičením? Ďakujem

kika1892
22. jún 2014

baby co vam najviac pomohlo a zabralo pri chudnuti ? co ste vsetko odstranili z jedalnicka aj ste vela svicili kolko krat do tyzdna ? a kolko sa vam za aky cas podarilo dat dole ?

denca76
22. jún 2014

@miskaie môžem sa opýtať ak osa ti to podarilo? dakujem

katia77
22. jún 2014

Moja aktualizovana fotopremena 😀 Dufam, ze posluzi ako motivacia ci inspiracia 😉

mravco
22. jún 2014

Ahojte baby ... pisem sem prvykrat len uz si neviem so sebou rady.. a ked som videla vase fotky nie som sebou nadsena... mam polrocnu dcerku a 20r pred otehotnenim som mala 53kg pocas tehotenstva som pekne pribrala rodila som s 96kg a to som jedla tak ako predtym ziadne chute aj pohybu som mala teraz polroka po porode mam 85kg a vysku 168cm nevyzeram zase az tak hrozne lenze by som sa rada vratila na povodnu vahu len mi akosi nic nepomaha vobec vela nejem ani nemam chut do jedla a aj pohyb mam vsade chodim peso kam sa da a jednoducho nic sa nedeje ... uz som bola aj u lekarky s tym tak ma poslala na vysetrenia... prosim poradte mi nieco co mate overene s cim urcite schudnem. dakujem

miskaie
23. jún 2014

@8152289585
@denca76 dakujem baby ...neviem nic ine napisat ako to, ze sa zdravo stravujem papam skoro vsetko, vsetko sa da uvarit aj zdravo...jem 5x denne a cvicim skoro kazdy den hodinku a pol..1hod orbitrek a pol hodka nejake cvicenie z net...samozrejme nejem biele pecivo, muku ani sladkosti sem tam nieco prehresim ale velmi malo...cukor ziaden a vypijem skoro 4l vody za den...nedavam tu fotky aby som sa chvalila ale aby som niektoru z vas motivovala ;) ja som inak hrozna povaha nevedela som sa nakopnut a myslela som ze sa to neda stale nejake vyhovorky a bla bla ...ale ked som to dokazala ja tak to zvladne hoci ktora...🙂

19monika75
23. jún 2014

@miskaie mala si vela ja som zacala pry 94 kg 😀

karin363
23. jún 2014

@miskaie wau, uzasne, to ako sa ti podarilo? ja som skusila tyzden jest min. porcie 2x denne a vela pit cistej vody, neslo dolu ani deko a uz mi je fakt do placu. Mam dve deti, z toho 8 mesacne miminko, takze nehrozi krvypotne cvicenie a navyse mam silne bolesti bedroveho praveho klbu, prave si idem kupovat stahovaci pas na brusko, bo ked sa obleciem do rifli, vytekaju mi sunky. Nemam vela, mam len 72 kg ale chcela by som na svoju povodnu vahu 53, max. 55 kg. Ako sa ti podarilo tak supersky a za tak kratky cas schudnut???

lulusha
23. jún 2014

@mravco ahoj, ja mam tiez 168 cm a momentalne okolo 61 kg a teda vobec nie som so sebou spokojna 😀 takze hlavne papaj 5 krat denne, ale nie hluposti - doobeda mozes aj pecivo, ale po 12-tej uz nie, radsej vela zeleniny, masko, syry, jogurty, tvaroh je super... teraz je idealne obdobie na nastartovanie sa, lebo je vsade kopec zeleniny po ruke... zacni sa viac hybat, staci, ked si das denne 30 minut - pozri si na youtube videa od Jillian Michaels, to je len 30 minut a uvidis, ako sa to rozbehne...ked mas 85 kg, tak to sa ti bude sypat dole same, uvidis 😉 drzim palce a smelo do toho!

miskaie
23. jún 2014

@karin363 ahoj vyssie som pisala ako sa mi to podarilo ;) a dakujem

lugkaemy
23. jún 2014

Ahojte,
prvé fotky 5 mes. po druhom pôrode, ďalšie fotky rok a pol po druhom pôrode 🙂. Váha 56 kg, menej ako pred druhým tehotenstvom 🙂