icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
1dorotka1
15. júl 2014

cvicenie od februara,vylucenie bieleho peciva a vela vody 🙂

anula
15. júl 2014

@1dorotka1
fuuha! Super!

katia77
15. júl 2014

@1dorotka1 Pekne, gratulujem!

radovanko3
15. júl 2014

@eeffka mňa po mesiaci každý tak chválil,že ako dobre vyzerám,že som začala dalšie jej cvičenia a na staré kolená som začala chodiť do fitka a behať 🙂)

radovanko3
15. júl 2014

@majussska1812 nie je to o minútach-skôr o výkone,radšej menej a poctivo-ako presne pol hodinka a odfláknutá 😉 ,nepozeraj na hodinky a cvič naplno,ked nebudeš vládať,tak skončí,ale postupne zvyšuj-po pár dňoch zistíš,že level 1 je pre teba hračka a sama budeš chcieť niečo náročnejšie 🙂 .Ja som dala dole vyše 30kg,tak teraz už len spevňujem huspeninu 😀 😀 😀 Jedálniček-doobedu si doprajem viac sacharidov-poobede už len bielkoviny-strava 5-6x denne v malých dávkach-čím menej ješ-tým viac spomaluješ metabolizmus-radšej častejšie v menších dávkach nech je telo v pohybe 😎 .

majussska1812
15. júl 2014

@radovanko3 wauuu ze 30 kg... ja chcem aspon 15- 20 kg dat dolu ... ale stale si neverim .. a som vtom daka zamotana... ze co jest a tak ... nemam tusenia nic o sacharidoch a bielkovinach .. porad prosim ta co jest 🙂 vcom su tie bielkoviny ? vcom sacharidy? nevadi ked budem cvicit aj ine videa na cvicenie nie? boze ja viem mam blbe otazky..ale cely den nad nicim inym nerozmyslam .. ze co jest ..a pocujem ako mi skrka v bruchu .. :(( a este aj ta svalovicu .. aspon tu potrebujem podporu .. :( inak neviem ako to dam ..

majussska1812
15. júl 2014

@radovanko3 5 6 krat denne jest ?? a ake mnozstvo ?

haicka
15. júl 2014

@1dorotka1 Wau, super 😲 A čo cvičíš?

radovanko3
16. júl 2014

@majussska1812 ja raňajkum ovsené,jačmené,ryžové vločky s jogurtom,alebo mlikom,alebo ovsené kaše,overnigt kaše-tie sa pripravujú večer 🙂 ,desiata-ovocie,obed-kuracie mäso,ryby,hovädzie mäso a k tomu zelenina,poprípade trošku sacharidov-ryža,zemiaky....ja cvičím až k večeru-tak je to v poriadku,poobede-zelenina,meloný,jogurty...Večera to čo mi ostane z obeda,poprípade tuniak vo vlastnej šťave,tvaroh...Ja recepty čerpám zo stránky fitnessguru,alebo z modrého konika-fitness recepty 😉 😉 😉

vitacalcin
16. júl 2014

@1dorotka1 super zmena kolko si schudla?

anula
16. júl 2014

@radovanko3
ze na stare kolena 😠 😝

anula
16. júl 2014

@majussska1812
pridavam sa k radovanko3.
Ja rano nejem, lebo musim brat lieky nalacno a pred 6.00 odchadzam z domu, takze vypijem len pomarancovy dzus a kavu s mliekom (stolica zarucena 😀 😉 ). na desiatu ovocie, na obed skor ryby, zriedka chude maso so zeleninou, alebo salaty, na olovrant jogurt a na veceru salat alebo nejaku sunku, zeleninu, syr. Pecivo si doprajem len cez vikend na ranajky
Davam pozor aby sunka a syr mali v zlozeni viac bielkovin ako tuku. Na jogurtoch pozeram nielen ci su nizkotucne, ale hlavne obsah cukrov

1dorotka1
16. júl 2014

@katia77 KRASNE DAKUJEM KONECNE SOM SPOKOJNA

1dorotka1
16. júl 2014

@haicka doma cvicim nemam financie na posilky a tak tak som sa rozhodla cvicit sama doma podla dvd 🙂

1dorotka1
16. júl 2014

@vitacalcin na tej hroznej foto som mala 56kg a teraz mam 48kg

haicka
16. júl 2014

@1dorotka1 A ako často? Fakt super zmena 😉

1dorotka1
16. júl 2014

@haicka každy den pol hodinky a jeden den v týždni volno 🙂

haicka
16. júl 2014

@1dorotka1 A môžeš napísať podľa akého DVD? 🙂 Alebo do IP.

majussska1812
17. júl 2014

@anula dakujem moc.. 🙂) mna to normalne chytilo uz mam dnes odvcicene 20 minut.. 🙂) a to na zaciatku sa mi zdalo 10 minut ako vecnost .. :D super som rada ze ma to zacalo bavit.. 🙂)

eeffka
17. júl 2014

@radovanko3 dnes som pochopila v reali vyznam spojenaia "vytrasena Detva" 😀 😀 😀 teoreticky som poznala

darkaa
17. júl 2014

Neviete kde sa da stiahnut cvicenie T25 focus?dakujem

angell2611
17. júl 2014

@1dorotka1 waaau krassa. aku mas peknu pevnu pokozku. palec hore.

monika837
17. júl 2014

@1dorotka1 kočkaaaaaaaa 😀 super postavicka blahozelam 😉

1dorotka1
17. júl 2014

@monika837
@angell2611 kocky dakujem vam

haslerka27
17. júl 2014

caute baby,ja som schudla za posledne necele 3 mesiace cca 14kg.cvicim s Tiffany Rothe..cvicite s nou niektora?denne asi tak 30- 40 min.strava upravena,viac zeleniny,nic sladke,skoro ziadne pecivo,a najnovsie viac melonika pocas letnych dni😉ak mate nejake tipy co sa tyka stravy,sem s tym....papate cerealie?ja som vylucila aj tie,ale ak je nieco na trhu tohto typu co neobsahuje obrovske mnozstvo sacharidov,tak mi napiste.dakujem
ps.inak dost ma zaujala aj paleo dieta,robiem si paleo dezerty z ovocia a zeleniny,napr.jablkovo mrkvovy kolacik.

happy_tam
17. júl 2014

Ahojte kocky, som v polovici chudnutia, ale uz mam (dufam) nejaky vysledok 🙂 posudte 🙂 jedinu fotku mam z porodnice...

konkm819
17. júl 2014

@happy_tam 🙂 krásne kolko si už schudla ? 🙂

reni1512
17. júl 2014

@andrejocka5 to su fotky po tyzdni??? ako..wau 😀

reni1512
17. júl 2014

@katia77 ja zerem tvoje fotky! akoze take stehna a zadok s celulitidou mam ja teraz...je to na zaplakanie, som zufalko ☹ a este k tomu ideme o tri tyzdne na svadbu, aspon 2kg by som chcela dat dole...vyzeras skvele...za aky cas sa takto da odstranit celul.? a ako? DAKUJEM

katia77
17. júl 2014

@reni1512 Dakujem za mile slova 😉 Nezufaj, vsetko sa da! Mysli pozitivne v prvom rade, lebo bez spravne naladenej mysle nic nejde ☹ Ak budes mat cas, mrkni na moj blog, uz takmer o vsetkom tam pisem, prispevky este budu pribudat, samozrejme 😉 http://katfitblog.blogspot.sk/ A poslem ti pozvanku do skupiny Paleo stravovanie tu na MK...