icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
anula
17. júl 2014

@majussska1812
ak ti je tazko s Jil, alebo nestihas, skus zo zaciatku fithall.sk, mozes si spravit svoj cvicebny program a na kazdy den ti daju video s cvikmi, netrva ani 20 min.

happy_tam
17. júl 2014

Konkm819 uz asi 11 kg 🙂 no idem podla 90 dnovej rozlisovacej diety a cvicim... Prave som 37 den 🙂

majussska1812
17. júl 2014

@haslerka27. Ahoj ja som začala cvičiť tiffany rothe lenže ja som este len na začiatku cvičím od pondelka svalovica riadna ☹ ale mám 78 kg a chcem mať aspoň 56 kg...podarilo sa ti ozaj pri jej cvičení? Či cvičila si aj niečo iné? Samozrejme aj stravu mám úplne inú....len sa bojím ze to nepôjde ☹ jej cviky ma bavia niesu take nudné a rychlo tých 10 minút ubehne....kde kukavas videa? Ja na youtube.

majussska1812
17. júl 2014

@anula no s jill nestiham a ked len na začiatku pak som ko ☹ nemám kondičku.... Snažím sa cvičiť s tiffany rothe a pak este dáke cviky aj sama co som si našla na nete..

andrejocka5
18. júl 2014

@reni1512 Dakujem, bolo to po 10tich dnoch, mala som za sebou level 1 s Jillian Michaels.

barborka314
18. júl 2014

Ahojte dievčatá, mám jednu otázku ako ste sa starali o pokožku počas chudnutia myslím aby nezostala ovisnutá na brušku a pod. pretože pýtala som sa na to mikleho osobného trénera a ten mi povedal že jedením ovocia a zeleniny sa koža spracuje a nebude ovisnutá ale myslím si že je to blbosť a taktiež aj strie mám hrozné strie na brušku ale niekde som čítala myslím že to bol portál zdravie.sk a jedno dievča tam písalo že jej mamina schudla a zmizli jej strie máte s tým nejaké skúsenosti...budem vďačná za každú radu

tanickaa11
18. júl 2014

HGGGRHHT

basa23
18. júl 2014

Ahojte chcela by som poprosiť kde zozeniem tie dvd podľa ktorých cvicite?alebo sa to dá niekde stiahnut?dakujem

ivicku
18. júl 2014

Baby každý deň Vás tu sledujem a obdivujem Vašu pevnú vôľu, ja som začala s rýchlou chôdzou hodinu denne len tento týždeň, upravila som si len večere - jem mäso, alebo rybu so zeleniou, cez deň normálne na čo mám chuť, neviem sa vzdať sladkého. Akonáhle si poviem, že to nemôžem, tak nad tým stále rozmýšľam, tak som si povedala, že si dám aj sladké, keď bude chuť a stane sa, že niekedy tú chuť nemám. A večer ked si sadnem k telke, to bol môj najväčší problém, tak radšej zájdem sem, pozriem motivačné foto Vás a prečítam pár riadkov a hneď je mi lepšie. Držím Vám palce. Možno po pár mesiacoch sem pribudnú aj moje foto 🙂

ludmilka86
20. júl 2014

Baby, neviete mi poradiť kde na internet nájdem videá od Jillian Michaels - Body revolution, ak sa to vôbec dá. Myslím online. Ďakujem 🙂

dagmaraspi
20. júl 2014

@ludmilka86 1-2 tyzden cvicis workout 1, workout 2, cardio 1, opat workout 1, workout 2, cardio 1 a den volno
...3-4 tyzden workout 3, workout 4, cardio 1, opat workout 3, workout 4, cardio 1 a den volno
...5-6 tyzden workout 5, workout 6, cardio 2, opat workout 5, workout 6, cardio 2 a den volno
...7-8 tyzden workout 7, workout 8, cardio 2, opat workout 7, workout 8, cardio 2 a den volno
...9-10 tyzden workout 9, workout 10, cardio 3, opat workout 9, workout 10, cardio 3 a den volno
...11-12 tyzden workout 11, workout 12, cardio 3, opat workout 11, workout 12, cardio 3 a den volno........ 🙂

ludmilka86
21. júl 2014

@dagmaraspi ďakujem 🙂

katka0210
23. júl 2014

Takže mojich -13 kg upravená strava - bez diét, nejem sladkosti, vyprážané jedlá, sladké vody ani džúsy, pijem veľa vody, jem veľa ovocia, zeleniny, ale o tej 20 sa v kľude ešte najem 🙂 cvičiť chodím na jumping tak 2x do týždňa, všetkým vrelo odporúčam 😉 táto foto pôjde na ľadničku 🙂

epsonka45
23. júl 2014

Moj rok

katia77
23. júl 2014

@epsonka45 Pekne, gratulujem, len tak dalej!

katia77
23. júl 2014

@katka0210 Skvely vysledok, a drzim palce dalej!

soniaa23
23. júl 2014

Dobrý deň, začala som pracovať ako výživová poradkyňa, a iba v týchto dňoch môjho začiatku vám môžem ponúknuť zdarma test fyzickej kondície, kde sa dozviete ako ste na tom kondične. potrebujem k tomu Váš vek, výšku, váhu, telefónne číslo a mail. Ak vás táto ponuka zaujala neváhajte mi napísať. Tento test je zadarmo a nicim sa nezavazujete k nicomuemoticon vysledky testu oznamim telefonicky do 3 dni od uvedenia udajov emoticon kludne piste do IP

mirip
23. júl 2014

dovolenka vlani Bulharsko 88kg

mirip
23. júl 2014

dovolenka tento rok 70kg Tunis, nie je to síce ideálna váha ale zísť z konfekčnej veľkosti 46-48na 40 od marca tohto roku,som celkom spokojná

mirko
23. júl 2014
mirip
23. júl 2014

@mirko tak takto chcem vypadať, ako sa zadarilo dať dolu z brucha? mne šlo všetko dolu ale to brucho ide najťažšie a strie detto

katia77
23. júl 2014

Super baby, idete! Ja som si kupila overalik s planom, ze bude motivacny, velkost XS, a on mi je dobry 😀

mirip
23. júl 2014

@katia77 a o chceš nebodaj ešte schudnúť a z čoho veď máš super postavu

katka1981
23. júl 2014

@mirko, ty ale tu si uz chuda, uz nechudni, super si, ale ani sa mi nechce verit, ze vy dve, ste vlastne ty 🙂

mirko
23. júl 2014

@katka1981 no islo dolu 16 kg... A to len tým ze som sa vrátila do práce a od nervov som nic poriadne nejedla!

katia77
23. júl 2014

@mirip Nie, u mna je uz misia splnena, ale aka bude konecna vaha to neviem povedat, nemam ciel, len milujem paleo 😉

myska_lili
23. júl 2014

caukoo babyyyy
tak ja prikladam fotky, prva foto - pocas tehu a druha foto je dva tyzdne po tehu - v ktorom som pribrala 25 kg :( pred tehu som mala 58 kg - potom 83 kg a teraz mam 58 znova, ale zrala som vsetko co som videla ☹ a co nezjedlo mna 😝 ( fotka je otrasna lebo som tam ako vypasena svina)
tretia foto je rok po porode a dalsie z fitka 😀 😝 🙂 podla mna aj snaha sa ceni no nie ? 😅
nedrzim ziadne diety ale s kamoskami som zacala chodit do fitka tak 3-4 krat do tyzdna ako cas dovoli, ale mala by som na sebe popracovat viacej lebo ja som ten typ ze chcela by som vyzerat inak a viac makat ale niekedy je lenivost silnejsia 😀
no verim ze pomalinky to pojde 😝

aktiz
24. júl 2014

@katia77 ako a čím sa vám podarilo tak dobre schudnúť ? A za aký čas

katia77
24. júl 2014

@aktiz Paleo zivotnym stylom, 19 kg za 6 mesiacov 😉