icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
sandrikacsg
30. jan 2013

@adinka77 uff, ja som doma v zivote necvicila, ale z cvikov ktore poznam, sa doma daju robit sklapacky na brucho, klasicke brusaky, vypady (na nohy) do bokov aj dopredu, drepy..ja cvicim skoro vsetko s cinkami,kedze mam silovy trening, takze keby si mala aspon nejake jednorucky skor viem poradit.. 😒 baby velmi chvalia jilian michaels (netusim ci som to dore napisala 😅 ) alebo si treba najst nejake tutorialy na youtube, je toho plno 😉 nejake zostavy na kazdy den urcite najdes..

lucikatn
30. jan 2013

Ahojte, čítam vás každý deň a ste pre mňa veľká inšpirácia! Ja tiež potrebujem dať dolu približne 15kg a celkom mi to aj ide - teda som ešte len na začiatku ale dnes som sa merala a z brucha mám 2 cm preč juchúúúúú 😀 😀 😀 😀 Diétu nedržím žiadnu len večer už nejem a cvičím podľa Jullian Michaels. Len za posledné dva dni ma dosť bolí hlava a tekutín mám dostatok (teda myslím si) - nemali ste s tým problém?

radacak
30. jan 2013

@sandrikacsg Dala som hore vissie z leta..ruzove plavky hlavu mi nevidno..pozry 😀

radacak
30. jan 2013

@lucikatn ja ked som predtym chcela teda akoze chudla bolo mi zle a bolela hlava

petka55555
30. jan 2013

Baby super vysledky, ja sa uz neviem dockat ked zacnem po porode aspon trochu cvicit, schudnut by som chcela este mozno tak 5 kg ( uvidim kolko este priberiem 🙂) a potom spevnovat, lebo to telo je ine ako pred 5 rokmi 🙂)) aj sa teda omnoho tazsie chudne... Tak dufam ze tema vydrzi a pred letom sa pridam, aj ked to uz budete vsetky krasne chude 🙂

fatima30
30. jan 2013

kočky ste perfektne drzim vam palce!

kukuc2
30. jan 2013

@sandrikacsg ja vie ked sa chce tak sa da.len....

melpomene
30. jan 2013

@superego ďakujem ti za úžasnú inšpiráciu...hneď si mi dodala náladu a pokračovať v tom v čom som začala pred dvomi týždňami...ja síce nejedávam po šiestej a čo to ide dolu...ale dnes už pridávam aj zumbu tak dúfam, že to pôjde dole trošku rýchlejšie...ja som sa za ten čas posunula z 94 na 91 😲 ...hanbím sa za to ako som sa vypracovala pretože keď som sa pred 8 rokmi vrátila z Anglicka tak som mala váhu 60 kg pri mojej výške 168 a vtedy som sa cítila fantasticky...dúfam, že raz to docielim...takže môj prvý cieľ je dostať sa aspoň na 75...tak mi pán boh pomáhaj 😀

superego
30. jan 2013

@melpomene za dva tyzdne 3 kila? nadhera!! pockaj ked sa tam postavis o tyzden a bude to pod 90 🙂 to bude radosti.. len tak dalej.. Kazda z nas bola kedysi chuda ale tu vidime ako sa to krasne da vratit spat 🙂 mna tiez baby inspiruju a tesim sa ze to tiez ide pomaly dolu.. tak vydrzme

vitacalcin
30. jan 2013

@sandrikacsg nemohla by si mi poradiť nejaké cvičenia na dolné brucho, lebo po pôrode mám ovisnute

superego
30. jan 2013

@vitacalcin

https://www.youtube.com/watch?v=rimXThQJidc

skus si pozriet tuto babu.. nema chybu a ma tam viacej videi pre zeny po porode.. od nej som sa dost naucila

anavila
30. jan 2013

Pridávam sa k prispievatelkám...ja mám hrozný problém...aj ked by som chcela schudnut, neschudnem. Na SS a VS som mala nejakych 62kg pri výske 170, co bolo fajn, žrala som a nic sa na mna nenalepilo...brusko som mala ploché, žiaden záhyb...žiadna celulitída na nohách...Na VS sme na intraku zacali po veceroch popijat pivko,a to sa uz zacalo prejavovat...za rok som pribrala 15kg!!!! hroza des, skandál...kamarát ožratý na poslednej párty mi povedal, ze som bola kočka, čo som to spravila, že vyzeraám jak prasa??? (doslova) potom som sa vydala, tri tehotnestvá za sebou...mám 82kg....to sa povie, nežrať vecer, nežrať sladké!!! ku nam chodia navstevy dosť často, co mam robit, ked su predomnou chlebicky a stale sa tiez nieco popija, nejake to vinko, takmer kazdy den....ja som slaboch...po tretom porode som prisla z porodnice domov s vahou 70kg co nebolo ideálne ale vzhlaom k mojmu stavu pred tehotenstvom som bola ako bohyňa, aj s manzelom sme mali akýsi krajsi vzťah, viac si ma všímal..teraz som ako chudera...asi rped polrokom som sa rozhodla chodit na ZUMBU, no bola som tam asi 4krát a potom som viac nešla..ani neviem prečo...ale mna ked chytí chudnutie, tak to je vždy krátkodobé..aj by som chodila do fitka, ale najblizsie je 30km, a s detmi to je takmer nemožné...nedokážem sa prinutit a hlboko sa sklánam nad vami, ženy, ktoré máte výdrž a dosiahli ste že ručička na váhe išla dole 🙂

vitacalcin
30. jan 2013

@superego ďakujem tí veľmi pekné

sandrikacsg
30. jan 2013

@kukuc2 len?... 😕 😕

sandrikacsg
30. jan 2013

@vitacalcin ja na dolne brucho cvicim sklapacky, potom dvihanie noh v lahu na rovnej lavicke (ides do -30stupnov a hore do 30stupnov, v hornej polohe stiahnut brucho a chvilu podrzat)..toto je dost dobry cvik, zda sa lahky, ale ked spravis 4serie po 15opakovani tak mas svalovicu jak hrom a cvicis tym komplet cele brucho..na dolne brucho je tiez dobre dvihanie noh na nejakej hrazde, alw ked chces cvicit doma, tak to je asi problem, ze ano? 😅 tiez strihanie je dobre, lahnes si a strihas nohami do mrtva..ono dolne brucho ide vzdy najtazsie dolu 😒 na hornom vidiet vysledky skor..je tiez malo cvikov vyslovene na dolne brucho..ked aj dvihas nohy zakvacena na nejakej hrazde (ci uz opreta o lakte alebo sa drzis len rukami) tak si treba davat pozor na rozsah pohybu..tu robia ludia casto chybu, ked svihaju nohami ako o zivot a vlastne cvicis len bedrami a tie nemaju s bruchom nic spolocne..takze najlepsie su tie cviky pri ktorych citis cele brucho, len treba vydrzat a venovat sa tomu pravidelne, lebo vysledok za mesiac urcite nebude 😉 sklapacky, ktore som spominala na zaciatku je najucinnejsie robit s medicimbalom a podavat si ho z ruk na nohy a naopak..ale to je taky tazky cvik, ze urobis dve sklopenia a si odpisana 😅 😀 takze najskor zacat niecim lahsim a potom pridavat nejaku vahu na zatazenie a viac serii a opakovani..ale samozrejme vsetko s mierou 😉

tinushka13
30. jan 2013

Bambuľky ja žasnem! obdivujem Vás všetky d.. ste úžasné a silné ženy. Teraz ste ma tak naštartovali, že mám chuť začať cvičiť hneď teraz o pol jednej v noci.. 🙂 ešte pred necelými 2r som mala váhu 56kg.. a postupne som sa dopracovala na 70.. 😅 .. počas tehu na 78kg.. po pôrode som 2 mesiace s váhou 68kg.. ale som pripravená a odhodlaná ísť aspoň na tých 58kg. Pri tejto váhe som sa cítila byť sama sebou.. Len neviem či už môžem nabehnúť na svičenie keď som po sekcii.. neviete mi poradiť? 😕

lucikatn
31. jan 2013

@radacak a ako si to vyriešila? či len samé od seba to prešlo? Lebo mne stačí chvíľku obmedziť stravu (myslím tým menšie porcie) a už mám bolesti hlavy....

kukuc2
31. jan 2013

@sandrikacsg to len? malo patrit tej vahe? ze mam 80? ono to nieje len sice chcem schudnut 15kg ale zislo by sa aj 20kg ale to asi nedam.

gordana
31. jan 2013

klobuk dole vsetkym dievcatam,ake ste sikovne a mate pevnu volu...ano vsetko je to v hlave,ja som 3roky pred porodom fungovala na zdravej strave a dennom kardiu cviceniu(bicy,beh,tae-bo)...striedala som...a bol to moj zivotny styl,ziadna dieta....ale potom po porode som pribrala este spat 20kg,cize mam tolko ako ked som sla rodit dvojicky....hruza!A to som si myslela,ze mojmu vysportovanemu telu sa TOTO nemoze stat.Neviem sa vsak uz 3 roky nakopnut a zacat s tym zivotným štylom,co som mala pred otehotnenim....ale mam na Vas jednu otazku...ked pisete, ze nejete po 17tej...to znamena,ze o 17tej si co date?Lebo podla mna dat si aj o 17 tej chlieb so sunkou a maslom nie je vyhra.....dakujem,drzte sa a motivujte ma aj nadalej 🙂

patka1979
31. jan 2013

@sandrikacsg a co si jedla a ako si cvicila ja mam stacionarny bicykel treba pridat aj nieco viac ako fitko?

jasmika
autor
31. jan 2013

ženušky.. tak a tu máte fantastickú inšpiráciu..nech máte neviem koľko kilogramov vždy to môžete dokázať a vybudovať zo seba sexi ženskú,,, tu je príklad
http://www.loupak.cz/video/obrazky/11853-obrazk...

vadimka
31. jan 2013

@gordana

moze sa jest aj po 17...ale strava by mala byt bohata na bielkovinu...cize dake chude masko, tvaroh, vajicko....k tomu zelenina...a ked clovek sportuje vobec nemusi vylucit ani chlebik..jasne najlepsie celozrnny, v mensom mnozstve do 60gr...jest by sa mohlo aj 2 hodunz pred spankom..ako som ale pisala, bielkovinu...ziadne rychle cukry....a pit pit pit...

patka1979
31. jan 2013

@jasmika tak tomu sa povie ze waaw 🙂je uz mam -5kg dole a uz dva tyzdne cvicim a citim sa uzasne dakujem@jasmika za inspiraciu keby nie teba tak dnes nechudne 😝 😉

jasmika
autor
31. jan 2013

@patka1979 no vidíš ..super tak som rada.. preto som založila tú temu. Najnovšie som nabalamutila sestry 😀 ideme sa všetky pofotiť... a pomerať..a o mesiac zopakujeme... a budeme súťažiť... aj to je možná motivácia.. 😀

vadimka
31. jan 2013

@anavila

preluskaj si stranku MIRA VESELEHO ako schudnut.sk
nie je to ziadna dieta....ale zdrave stravovanie podla ktoreho chudnes....
zakladom je, pred kazdym jedlom si dat zeleninu a potom vyvazenu stravu bohatu na pomaly sacharid,bielkovinu a zdrave tuky..da sa to naucit...ja som pomocou neho schudla pekne.....a mnozstvo bab....jest ale musis kazde 2-3hodiny...proste pravidelnost, ziadny hlad...pit vela vody, min.kg zeleniny a pravdaze pohyb..staci ked vymenis auto ya peso bus....

vadimka
31. jan 2013

@sandrikacsg
@vitacalcin

z brucha chudne ten, kto papa vyvazenu stravu, nehladuje, nedrzi ziadnu dietu...dolezita pravidelnost....

mne na brucho velmi pomohol POMALY beh...pri ktorom som sa nezadychala....uplne ze lazo plazo..ale aspon 40minut ...a presne potom tie sklapacky si na chrbte nohy vyrovnat a dvihat...pozor neohybat sa v chrbte...drzat ho akoby bol prilepeny k podlozke...

ayannah
31. jan 2013

@superego 😀 Nevadí, bodaj by ! 😀 Na zumbu som už zasa začala chodiť..🙂 Veru pamätám sa 😀 Ty si vtedy hovorila, že tieto pohyby sú tie najlepšie pre prípravu na tehotenstvo 😀 Nechcela som veriť... mala som 🙂

sandrikacsg
31. jan 2013

@kukuc2 nie to nemalo patrit vahe, ale tej sprave potom..ze "vsetko ide ked sa chce, len..."

radacak
31. jan 2013

@lucikatn no vtedy som prestala..a hned som sa napapala poriadne a preslo..kedze ja nemám moc kg navise.skor je to o tom ze potrebujem spevnit..no teras zase skusam zdravsie papat tak uvidím..a najme to bolo asi o sladkom kedze ja som normálna závislácka na sladkom.tak uvidím ako co bude.

radacak
31. jan 2013

@tinushka13 kolko si po sekcii??aj ja som mala sekciu ale uz je to 2.5roka ..ale cvicím uz dlahsie..ale teda len tak sem tam teras by som chcela pravidelne