Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte holky...Zbežne som si prešla diskusiu a musím povedať, klobúk dolu... Rada by som sa niečo opýtala, keď sa Vám tak krásne darí, aký je Váš celodenný príjem v kalóriách? Chápem, že u každej z Vás je to iné, vzhľadom na Vašu váhu a výšku. Zaujímalo by ma to, pretože zo mňa to lezie veľmi pomaly a viem, že chyba bude určite niekde v stravovaní, len neviem kde.
Môj blog je na českom koníkovi https://www.modrykonik.cz/blog/kaji_/album/chud... - je tam všetkov skratke vypísané, aby som sa nemusela opakovať...
Ahojte, prispievala som sem minulý rok. Vtedy som schudla s Herbalife 10 kg za 2 mesiace. Nikto mi neveril, že sa tá váha dá udržať aj bez pokračovania HBL. A dnes je to rok aj nejaké 2 mesiace čo som s tým skončila a váhu si stále držím. Medzi fotkami sú 3 roky-medzi nimi som stihla ešte 1 dieťatko a +4kg 😖 . A teraz sa idem nakopnúť ešte na 5kg, takže kočky držte sa a inšpirujtééééé 😀
@olivka84 dobrý deň, prosím ťa prezradis ako a za koľko sa ti to podarilo.Vyzeras super.
@lenulienka1987 no zacala som pozvolna den po vianociach ked som sa uvidela na fotkach + zdravotne problemy ale uplne poctivo od januara, takze nejakych 7 mesiacov a teraz sa potrebujem nejak namotivovat na poctivejsie cvicenie lebo na spevnovanie mam toho fakt dost
@olivka84 a aký máš jedálniček? Resp. Ako na začiatok mám cvičiť...ďakujem za každú tvoju radu
@lenulienka1987 ja som to mala tak ze som si pocitala denny prijem presne tuky sacharidy bielkoviny mne nic ine nepomahalo takto som sa mohla kontrolovat. mala som prijem 5600 kj dnes by som zacinala na vyssom aspon 6400 kj . v podstate take pravidla co sa tu casto spominaju sacharidy do obeda bielkoviny poobede. chlieb a pecivo celozrnne alebo kvaskove max 100 g na den jedla som aj prilohy 120 g k obedu a veeeela zeleniny. casom sa mi zrychlil metabolizmus a pridala som olovrant a desiatu.zo zaciatku som necvicila vela len ked sa mi chcelo potom som pridala aspon 3 x do tyzdna a nakoniec som skoncila pri jill 30 day shred na zaciatok je to uplne super aj ked sa ti po prvom dni moze zdat ze umries 😉
@katia77 o tých svaloch som písala ja 😉 a nechcem ťa demotivovať ale ani klamať 😎 ,ale nech pozerám ako chcem svojim okom laika 🙂 prvá fotka tvojho brucha-pekne stiahnuté 😉,fotka 3 a 4-nech hľadám na tvojom bruchu náznak svalu-ja ho tam nevidím 😕-vidím len kožu 😎 a čo sa týka poslednej fotky ruky-tak priznávam-je tam viditeľný kopček 😉...
@radovanko3 Demotivovat mozem len sama seba, nikto nema tu silu, aby ma demotivoval! Zatial som nikde neprezentovala svoje brucho ako osvalene brucho, ked-tak davala som foto chrbta s komentarom vypracovany chrbat, neviem ako ty, ale ja viem, ze mat skutocne viditelne svaly na bruchu je beh na dlhu trat a par mesiacov na to nestaci, zvlast, ked sa nezivim ziadnymi umelymi proteinmi a pre svoje osvalenie nevyuzivam ziadne hypermoderne zariadenia. Casom budu vidiet svaly aj na bruchu, su tam uz teraz, len nie su viditelne, nakolko aj 2 cm tuku pod kozou na bruchu staci na to, aby ich zakrylo. Kedze na rukach sa drzi tuk najmenej, preto je najrychlejsie viditelne osvalenie prave na rukach, nasleduje trup, nohy, zadok a az naposledy brucho, pisem to presne zostupne ako je bezne u zien, kde sa najviac usadzuje tuk...
Kazdopadne dakujem za nazor a verim, ze si minimalne tak spokojna sama so sebou ako ja 😉
@katia77 inak práca skvelá-čo sa týka chudnutia-klobúk dole 😉 a tie svaly-áno,je to beh na dlhé trate-poznám to 🙂 ,čo sa týka mňa-myslím,že každá žena na sebe vidí svoje nedostatky-nepoznám ženu,ktorá by bola so sebou 100% spokojná a to nie som ani ja 😎 ,takže aj ked som dala vyše 30 kíl dole-výsledkom toho bolo podlomené zdravie-pretože moje chudnutie nebolo o zdravom chudnutí ☹ -tým,že mám obmedzenia v strave.....veľa info čerpám z netu....a poviem pravdu-niektoré tvoje príspevky a názory pomohli aj mne pri mojej chorobe 🙂 😉 Takže na záver,či som so sebou spokojná tak poviem pravdu,že nie-aj ked nie som bacuľka...Osud ma pokoril a mám čo naprávať...čo sa týka môjho tela,organizmu,spôsobu života... ☹ 😒
@radovanko3 Ale clovek musi byt spokojny sam so sebou, ak nie je, je to zle, a ani zdaleka to nie je len o vonkajsom vzhlade! Ano, kazdy ma svoje nedostatky, ved clovek nie je robot, ani umela inteligencia, aj clovek je len ziva bytost, sucast prirody, aj ked sa tak, zial coraz castejsie, nesprava ☹ Dakujem za mile slova, ja rada odovzdavam svoje skusenosti aj inym, pokial chcu a maju zaujem, pomozem a som si vedoma, ze mnohe som tu motivovala, niektore to priznaju, niektore nie, niektore sa napriek mojej motivacii stavaju voci mne nepriatelsky, ale taki su ludia, mojim cielom nie je menit ludi, ich spravanie, chcem len, aby boli aspon tak stastni, ako som aj ja 😉 Nepotrebujem ich vdaku ani priatelstvo, budem vsak vzdy spokojna, ak casom uvidim, ze su stastni, mozno aj vdaka mne!
WWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAUUUUUU.... si uplne zabila 🙂
@henrieta16 Pekna praca, ides dalej!!!
Ahojte 🙂 napisem moju skusenost s chudnutim.Mam 175 cm a moja vaha sa vzdy pohybovala medzi 60-65 kg.Potom som otehotnela a rodit som isla ako 93 kg. Ja viem strasne.Pribrala som cca 30 kg. Po porode mi ostalo 82 kg. Po styroch mesiacoch som dala dole 4 kg. Kojila som a strasne vela som jedla. Ked som prestala kojit tak som sa rozhodla ze idem na svoju povodnu vahu. Zacala som cvicit drepy 100 denne a cviky na zadok a stehna,samozrejme aj brusaky a ine cviky na brucho.Zmenila som jedalnicek tak, ze rano si dam zemlu so syrom, sunkou a vela zeleniny k tomu,desiata ovocie alebo kolac,obed cokolvek ale nie vyprazane alebo nejake tucne jedlo a vecera acidko a teraz uz nic len kavu.Veceriam okolo piatej,siestej.K dnesnemu dnu mam 63 kg. Moj ciel je 61 kg. Samozrejme dnes uz nestiham cvicit kvoli detom,ale este chcem povedat ze denne som 5 vonku na prechadzke s kocikom a to kazdy den. Bohuzial nemam fotku z cias ked som bola po porode.To je moja skusenost.
Chudnutie a výsledky, ja stále nemám žiadne ☹ ☹ ☹
Ahojte dievcata, dnesnym dnom sa pridavam k Vam. Citam Vas pravidelne a vsetkym drzim palce pri bojovani.
Chcem sa opytat ci by ste boli proti keby sa sem tam pridala aj nejaka fotka z obeda/vecre? urcite by to viacerym pomohlo aby nemali jedalnicek fadny ako ja🙂 ja si viem vytvorit zdravy jedalnicek tak na tri dni a koniec.
Dievčatá tíško závidím..ale tlieskam 🙂 Snad aj ja sa niekedy pochvalim S dobrými výsledkami...Môžte poradiť kedy sa dostavia prvé výsledky,ak druhy týžden: nejem po piatej,pijem čistú vodu, nejem asladkosti ani biele pečivo.Večer cvičím ...brusaky, niečo na nohy asi 45 minút.Ďakujem vopred za rady.
@lenulienka1987 Len musíš byť trpezlivá a nečakať na tie výsledky ako na spasenie, nezameriavať sa príliš na to. U mna osobne to vždy trvá dlhšie, kým mi klesne váha, hoci na oblečku cítim skôr. Neviem, čím to je. Hlavne, aby si to cvičenie alebo celkovo pohyb brala ako nový životný štýl, aby ťa to bavilo a nemusela sa nútiť do toho. Neboj sa, výsledky prídu, skôr či neskôr. 😉
lenulienka1987-výsledky sa určite dostavia,ale nie zajtra,pozajtra a ani o týždeň....Tie kilá navyše sme tiež nenabrali za týždeň ani za dva,tak nemôžeme chcieť,aby sme ich stratili za pár dní....Trpezlivosť ruže prináša 😉 A ešte-všetko je o psychike-čím viac budeme chcieť,tým menej to pôjde....ako sa hovorí-niekedy je menej viac 😀
@olivka84 aaaaa krááása.. tak zavidim to ako ??

Dlhsie som neprispela do tejto temy 🙂 Touto cestou dakujem za vsetky lajky, ktore dostali moje prispevky!
O par dni zacnem deviaty mesiac mojho paleo-primal zivotneho stylu, stale som nadsena a maximalne spokojna! Pri upratovani satniku som nasla nohavice, co som nosila minuly rok, tak som si neodpustila zopar vtipnych foto 😀 Tiez som si odfotila moju rucicku, len na margo toho, ze som dostala aj komentare typu, ze moja postava je "len bez tuku" a o svaloch sa mi asi len sniva 😀