Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Baby, kde by som sa dostala k videam Jillian Michaels - Body revolution? Na youtube to už nefunguje ☹ ☹ ☹
@ludmilka86 Cele body revolution je na stiahnito.sk, ale musis si zakupit kredit.
Baby poraďte dáke cviky viď moje fotky co som sem pridala....najhoršie partie boky,stehná,zadok,brucho ☹ som stoho na nervy ked sa natych foto vidím ☹
@17alexis najprv som schudla dietkou (90dnova) sep.,okt.,november., a neskor som zacala chodit do fitka na hodinove cvicenia brusaky,vypady,...od marca do septembra cca dva krat do tyzdna a ono sa to nejako samo :D rok necvicim,lebo chodim do prace,ale brucho sa udrzalo 🙂 a doteraz nejak nejem hluposti.. a drzim si vahu 56 kg,predosla bola 77kg 🙂
@ludmilka86 do Body revolution by som asi nešla to je cvičenie pre totálnych začiatočníkov, ktorí nikdy nič necvičili.. lepší je postup 30 day shred, Ripped In a super je Banish Fat Boost Metabolism, ale na to si treba nájsť čas trvá okolo 50 min. ale je fajn na spaľovanie tukov...
Ahojte kočendy..ako sa darí?!Ja po veeelkej prestavke ( vyse 3 mesiacoch) som sa rozhodla, že to nevzdam a dobojujem to do konca!Mám toho teraz sice az moc vela, ale pri mojom prvom uspechu to bol neskutocny pocit!A bola by som rada keby som to dokazala dotiahnut az do konca! 🙂
@majussska1812 ahoj,,,dari sa ti krasne,,len tak dalej a zotrvat,,,,mne sa to stale nedari,,ale take ako ty klobuk dole,,sikula,,,brusko odporucam,,,,insanity abs cardio vyhladaj si na ulozto alebo kde,,,,stehna vypady drepy a cardio ...cvicit viem,,,ale na strave vzdy stroskotam a to ma stale viac a viac demotivuje v cviceni 😠
odpadla som a neverim 😀 😀 😀 😀
@fatima30 😀 aj ja este obcas tomu neverim ked sa pozriem do zrkadla 😀
@bambina18 si tykajme :D dietou -14kg a samozrejme aj prehrezky,ale to skor uz ku koncu...napr. do obeda sa malo jest len ovocie a zelenina a ja ked som mala bielkovinovy den som si dala dve parky :D som to dskedy posunula...v zivotr som tolko leča nezjedla ako cez tuto dietu :D napr. bolo pisane vecera pollovica z obeda a ja nezvyknem jest aj vecer to co na obed,tak som si dala malu flasku leca bez pecivka..a na oslavach som sa drzala,nic som neporusila 🙂 a prestala som cele ttri mesiace pit sladke vody a vino som si dala uplne minimalne 🙂 chipsy nejem doteraz alebo ked tak,raz za mesiac dva,vobec mi to nechyba... a dakujem mooooc,snazim sa nedostst sa tam kde kedysi
@bambina18 ... Ahoj bambina, aj ja začínam od zajtra s chudnutím 🙂 dúfam, teda verím, že sa to podarí 😀 koľko by si chcela schudnúť? A máš predstavu ako? Či 90 dňovkou? 🙂
@katarinnna ahooj anoo 90dnovku🙂 uz som si dala prve jablko🙂 no ja mam 72 kil som rok po porode a stale mam 14 kil navyse. Takze na tych 60by som chcela. A ty?🙂
@bambina18 Ja podobne 🙂 ja som 1,5 roka po pôrode a na jar som schudla na 57 kg, lebo to dcerka este tak dobre nechodila a tak som za nou a s nou stale behala, ale teraz u je hotový profík a mne sa kilá nazbierali. Mám 61 kg a chcela by som 53 kg. Na moju vysku by to bolo super, ale ak bude aj 55 kg, aj to budem spokojna 😀 ja som nikdy nemala problém a jedenim. Práve ze sa mi cudovali, ze na to co pojem sladkého som celkom akurat :-*d chuda som nebola asi nikdy 😀 ja skor obmedzit pečivo a cukor, zhoršili sa mi aj kožné problémy, takze to chcem spojiť s očistou. Ja som si dala nalačno 1 PL lanoveho oleja a na raňajky si dám vločky s jablkom 🙂 tak držím palce a hlavne aby nám toto odhodlanie a pevná vôľa vydržala celý deň 😉
@bambina18 vodneho dna sa neboj 🙂) moj prvy som travila s hlavou v strese behanim po meste,takze som si na jedlo sotva spomenula,druhy uz bol horsi,bola som doma a varila detom,to bolo tazke :( ale zvladla,ja si robim vodny sem tam aj teraz... a vies co som pila,kupila som sibtu H2O citronova voda so steviou,malilinko kalorii,vsak stevia,ale pomohlo mi zajst chut aj na sladke.. ja som zas pri detoch mala opacny problem,nemohla so. riadne pribrat..prve tehu +8, druhe tehu +4, a rok a pol po druhom tehu som mala tych 77, pred detmi som vazila 62 kg, mne to nabehlo ako jojo,po porode som stupila na vahu -10 kg a zrazu x kg navyse,som si ani nestrhla vsimnut kedy sa mi bedrove kosti stratilo :( neboj,to vzladnes,drzimnpalce
@majussska1812 kraaasa ! ide ti to vyborne !!!! vydrz 😉

@majussska1812 este chcem urcite aspon 10 kg dat dolu .... len ci to este pojde... bo aj tak mi je zoseba stale zle.. :(