Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@janka1012 Presne ako Ti radí daniela40, ak si pekne rozdelíš jedlo na 5-6 porcií a večer a si dáš už len napr. tvaroh, cottage, tuniak so zeleninou, tak výsledok sa dostaví určite!! Len pozor na cestoviny a syrové omáčky, sú dosť kalorické a cestoviny sú sacharidy, takže nejesť ich každý druhý deň.A žiadne také, že po 17.00 už nejem!! Ak ideš spať o 22.00, môžeš večerať o siedmej a všetko je ok. 🙂 Držím palce
@sussie1605
@daniela40dakujem kocky za rady 🙂
Tak ja cestoviny milujem,bude to dost tazke.
A pecivo papate? Ovocie len do obeda? A co cvicenie? Cvicite dako?Dnes pojdem spat az okolo 3tej rano,takze sa prave idem najest🙂 Nikdy by som si nepomyslela,ze ja budem riesit taketo veci.Vzdy som jedla vyprazane,tatarku a vsetko z coho sa pribera na kg a bolo som ako hlista 😀
No a 4 roky sedava praca a v robote taka nuda,ze ma len napadlo co idem jest,urobilo svoje...Najhorsieje,ze tie kg vobec nechcu ist dole. A to nejem pecivo,len vynimocne,sladke tiez nejem,len 80 per.cokoladu a vyprazane mam tak raz za mesiac,mozno ani tolko nie.Inak ostatne jem vsetko,vratane tatarskej na ktorej som zavysla uz od 6tich rokoch.🙂 Takze asi by som sa jej mala zdat,len ja si neviem bez nech vychutnat jedlo.Neviem co tam davaju,ale asi som na nej zavysla...Ale skusim vase rady. Rozdelim porcie na 5,6,sacharidy do obeda,bielkoviny vecer,cestoviny raz do tyzdna,teda ak mozem a uvidime.
Takze dobre ranko zienky.. momentalne mam 10 mesiacov po porode a 56 kg + - kilecko, podla toho ci som najedena, ale vidim sama, ze cm idu krasne dole.. 🙂 Vcera som si bola kupit rifle na vesiacku 38, reku to mi bude akurat, vyskusala som, krasne sadli, a po vyzleceni kukam na stitok na riflach a tam svietila 36 .. 🙂 uuuuuzasny pocit, ze sa konecne dostavam do formy.. 🙂 este pospevnovat a jhe to.. uz viac ako 2 kg dat dole nechcem.. pred 1. tehu som mala 48 a vyzerala som chorobne chuda.. takze chcem mam aj cici a rici troska, takze take su moje bilancie,.. Sledujem Vas babule a idem Vam to krasne, len to nevzdavajte.. 🙂
@luckagallik Ej ha, to je zmena ako hrom, gratulujem!
@katia77 ďakujem
@daniela40 ,,,,,,,,,,,,,,plne s tebou suhlasim ,,,,,,,,,,,,,,mladym to ide ovela lepšie ,ako nam 40 tničkam ☹
@karolina04 ja nesuhlasím ja z bruchom bojujem už dlho vaha padla zo 82 na 75/76 a STOP ani sa nehne už 2 mesiac a ked už dačo aj pochudnem bruch nemyzne ale ostava ☹
@daniela40
@karolina04
@oktobermimi skôr je to o tom,( hlavne keď niekto chudne po pôrode,) či máš pred pôrodom 55kg alebo 65kg a potom chceš po pôrode schudnúť 5 alebo 25kg, dúfam, že mi rozumiete 😉
@silvia44 to je super dievcata, az som v nechapne ako to dokazete. Ja mam teraz 82 kg, povodna vaha pred porodom 68, v tehotenstve som pribrala 7 kg a potom pri kojeni ostatne kila.. a od vtedy uz ubehla dlha doba aja sa neviem pohnut s vahou dole. Pritom, moj jedalnicek je jednoduchy.. radno 1 pecivo + jogurt, na obed klasika obed v praci na menu. a potom uz nic. A za deckami beham ako besna.. takze nechapem preco mi tak nespaluje. v com je problem
@oktobermimi - treba vydržať , výsledky sa dostavia , lebo organizmus oddychuje , potom váha pojde dolu , je to individuálne
@savanah111 perfektne fotky, ja som az zufala... prosim o recept.. ako na to .. co jes, kkolko cvicis. Mam 82 a mala som 65, neviem sa zbavit ani gramu... a to sm dost ubehana zena. Jem 2 x denne vecer obcas po detoch , niekedy si vecer spomeniem ze mi skrka v bruchu ale to uz lezim v posteli. Prosim daj recept, vyzeram podobne ako si vyzerala ty pred chudnutim
savanah111 súhlasím s tomi16 - inak tomi16 ja som na tom tak isto, hádam sa nám to podarí
@tomi16 máš spomalený metabolizmus-ješ strašne málo a telo si ukladá zásoby,skús sa stravovať 5-6x denne-menej a zdravo a uvidíš,že to pôjde,samozrejme nezabudni na PITNÝ REŹIM-veľmi dôležitá vec...
Tak baby aj ja sa k vam pridavam 🙂 . Tie vase foto, to je brutalna motivaca !!! Ja som zacala uz minuly rok, vtedy som dala dolu 12kg, cez leto som polavila, ale znovu som sa rozhodla zabojovat. Ked to islo predtym pojde to aj teraz!
Baby, to su krasne vysledky, ale mohli by ste k tomu pridat aj spôsob akym ste sa dopracovali ku stihlejsej postave.. Co vy na to?
ahojte, rada by som sa informovala, ci niektora z vas schudla aj tzv. metodou podla Edity Sipeky - jest kazde 4 hodiny... niekedy to bol dost velky boom.. myslite ze je to dobry a hlavne ucinny sposob chudnutia??
@petra67 jedla som 5x denne menšie porcie, po 18:00 hod. som si dala len ovocie alebo zeleninu, vylúčila som biele pečivo, obmedzila sladkosti, vypila som cca 2,5l čistej vody a samozrejme dôležitý je pohyb, cvičila som 2x do týždňa zumbu alebo Jill michaels. 🙂

Ahoj kocky mozem sa k Vam pridat🙂
Mam 163 cm a vazim 60 kg.Ziadna velka nadvaha,ale moja idealna vaha bola vzdy 55 kg.Nemam dake velke skusenosti s chudnutim a vecsinou som sa aj tak nikam nepohla.Potrebovala by som poradit ako najlepsif dat tych 5 kg dole.Vidim ze tu je vela skusenych zien a velmi vam fandim,hlavne aj obdivujem ako ste dokazali schudnut tolko kg.A to ja mam problem dat dole 5 kg 🙄
Co by ste mi odporucili?Vela je toho aj na internete,ale rada by som si nechala poradi od niekoho,kto ma uz dake vlastne skusenosti.
Co musim uplne vysadit?Co naopak nie?Ako casto papat a kolko krat tyzdenne cvicit?Kolko vody vypit?S tym mam tiez velky problem.
Mam 25 rokov a do 22 som bola uplne stihlucka a teraz uz 3 roky mam o 5 kg viac a je to vidiet hlavne na bruchu a bokoch.Obmedzila som sladke,vyprazane a pecivo...Beham uz par mesiacov,cca 2 az 3 krat do tyzdna,t8 km.Ale kedze som vobec nechudla,upravila som stravu.Jem vsetko,cestoviny milujem,syrove omacky,kuriatko,ryzu a ine dobroty.Len nejem to vyprazane a pecivo a sladkosti.No ziavne to nestaci a ak chcem naozaj schudnut,musim asi zmenit aj jedalnicek a nie len obmedzit niektore potraviny.Tiez neviem kolko krat do dna jest?
Budem vdacna za kazdu radu