Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@dadka246 to je super vysledok!
@bohumila1988 prestala som úplne jesť sladkosti, zemiaky, ryžu, chlieb, pečivo....jem hlavne zeleninu a ovocie, kuracie meso, ryby...po 17.00 nejem už vôbec a začala som konečne dodržiavať pitný režim. Plus mám dieťa ktoré mi nedovolí si sadnúť ani na pet minút a keď zaspi dám si nejaké cvičenie...svihadlo, brusaky, niečo na zadok a stehná...
@radovanko3 dakuejm, skusim , i ked mi kolegovci povedali ze ja velmi malo jem. kolegyna zasa ta sa v kuse napchava a je ako prutik. Nechapem
@sintra asi ano, kolegyna sa napchava a je ako prutik. keby som ja tak jedavala tak asi neprejdem dverami. Je pravda ze obcas vecer hladujem a preto si asi telo urobi zasoby, ale ja ni nemam moc na jedlo cas. Nikto tomu neuveri ako ja malo jedavam na to ako vyzeram. A to ma privadza do zufalstva
@tomi16 ked si das denne hodinu beh alebo stepper, neverim ze neschudnes...
tak uz aj ja sa k vam pridavam...zhadzujem poporodne kila. za 1, 5 mesiaca sa mi podarilo schudnut 8 kil. podovna vaha bola 72 kil, teraz mam 64 kil a chcela by som sa dostat pod 60. baby, ide to, len treba chciet....podme do toho.
@alenka7777 tak hoď recept 🙂 aj ja som to začala brať vážne, uvidíme výsledky 🙂 tých posledných 15 kg dám aj keby čo 🙂
ja som sa nakopla tak, že som si dala jeden odľahčovací deň na ovocí, a teraz som vynechala pečivo, sladké malinovky a odoprela som si aj tú trochu sladkosti, ktoré som si po prvom chudnutí dopriala.... nejem po 18.00 a ešte cvičím dva krát za deň, ráno a večer, ráno Orbitrek a večer s Ewou Chodakowskou..... a ten ovocný deň si budem dávať každý týždeń..... mne to vyhovuje.... lebo zelenina mi robí problém...... 😝
@pukinka11 recept je velmi jednoduchy..uprava stravy a pravidelny pohyb. jem 4 - 5 denne v malych mnozstvach. Vela ovocia, zeleniny, pecivo som vylucila uplne, sladke obmedzila na minumun, pijem len cistu vodu. Pred kazdym jedlom treba vypit aspon pohar vody. Chodim behavat 4 - 5 x tyzdenne 6 km, plus cvicim taebo. Na nete su super videa, takze sa da cvicit aj doma.
Pozeram ze aj ty mas doma Michaelu. Aj ja, ale este taku malicku, 1, 5 rocnu..
@monita662 no je pravda ze sa hovadsky obmedzujem ale stojí to za to...ja som hrozne pribrala v tehotenstve a po pôrode. No nejem chlieb, pečivo , cukrovinky, žiadne prílohy väčšinou len zeleninu s kuracim a rybim mäsom a pijem litre vody a cajov podporujúcich chudnutie plus nejaké cvičenie...ale zachvilu budem meniť prvýkrát šatník a veľkou radosťou🙂
@baaabenko drzim palce nech dosiahnes to co chces 🙂 dufam ze dosiahnem aj ja 🙂 cajiky pijem aj ja ....zacala som len tento tyzden a dufam ze to pojdem uz konecne dole ....ja som tiez pribrala v tehotenstve aj po porode vyse 25 kil ...a som 3 roky po porode 24 rokov ....musim to dat dole ..musim 🙂
@alenka7777 v podstate to robím aj ja 🙂 no mám Michaelku, veľkú babu už v podstate, ale je to nádherné meno 🙂
@baaabenko no ja som uz mala obdobia bez sladkeho a lepku, ale nebola som tak uspesna...
no tak to teda skusam znova 🙂 uz 2. den mam bez sladkeho a bez lepku.... tak snad to teraz aj uspech bude mat... Diky
Ahojte, práve som objavila túto tému. Už dlhšie sa odhodlávam na ráznejší krok - začať chudnúť, ale stále neviem nájsť dosť pevnej vôle :( Ako ste to zvládli? A chcem sa spýtať asi najdôležitejšiu otázku predovšetkým tých báb, ktoré schudli viac kíl. Nezostala vám ovisnutá koža? Toho sa desím najviac. Chcela by som totiž schudnúť viac kg, od pôrodu sa mi kilá nestratili, ale naopak ešte nabrali a rada by som schudla aspoň 30kg. A bojím sa, že mi potom bude všade visieť koža :( Za odpovede ďakujem
@indiankaindi Ahojky, ja potrebujem schudnúť asi tiež toľko...podľa mňa keď popri chudnuti pridas aj nejaké cviky na spevnovanie tak koža ovisnuta nebude. Mne sa zatim podarilo dať dole za tri a pol týždňa 7 kg.
Ahojte baby, klobúk dole pred vašimi zmenami, ste úžasné.. ! 🙂 V tehotenstve som nabrala 17kg.. ☹ hanbím sa pred svojím vlastným mužom a tiež sa pozrieť do zrkadla.. a poviem vám , že už dávno som si nič pekné na seba nekúpila a v ničom sa necitím pohodlne..! tak som sa rozhodla konečne pred týždnom aj ja , že s tým mojim trápením skoncujem a začnem pre seba a pre svoju rodinu niečo robiť.... zatiaľ mám dole 3kg..! pri tom som vyhodila len pečivo, ryžu, zemiaky, sladké a sladké vody. Denne vypijem aj 3 litre vody a cvičím od včera s Jill, tak uvidíme ako to bude pokračovať, zatiaľ som motivovaná a odhodlaná veľmi a teším sa na každé zhodené kilečko... 🙂
@baaabenko Jeeemine, to blahoželám. A ako si to dokázala? Ja sa stále neviem odhodlať, lebo nemám pevnú vôľu a vydrží mi to tak 2 dni:( a potom si poviem, že aj tak sa mi to nepodarí, prípadne že jedna čokoláda mi neublíži a už to ide :( A hlavne, ja chodím spať veľmi neskoro, niekedy aj o 2 - 3 v noci, pracujem z domu a veľmi často hlavne v noci, takže nejesť od 18, ako to odporúčajú, sa mi veľmi nedá :( Čo si robila ty, že si tak parádne schudla?
@sarrahmichelle wau wau wau klobuk dolu
@katia77 prosím ťa čo je to to paleo?
@vililienka Uz som to tu urcite pisala 🙂
Je to zivotny styl zahrnajuci rovnako jedalnicek ako aj zdravy a prirodzeny pohyb.
Viac o tom pisem tu na MK v mojom fotoblogu a tiez su tu dve skupiny na temu Paleo.
@indiankaindi ako keby som seba počula...presne, keď som už x-ty krát začala chudnut tak som s tým sekla po dvoch dňoch s tým že som vyzerala všetko sladké a z depky že som to zasa pokaslala som potom jedlá všetko možné a hlavne čo najtucnejsie...ja ani neviem jedného dňa došla sesterka s tým že ide držať diétu pri jej 57kg ....a to som si povedala ze boha a dosť. Čo potom ja? A nejak som sa prepla že aj keď boli na stole koláče ktoré milujem a hranolky a rezne nič z toho som nedala do úst. Prvý týždeň to bol zabijak ale teraz má ani nenapadne a mám tak stiahnutý žalúdok že niesom ani hladná. Nejdem pečivo,chlieb,ryžu,zemiaky,cestoviny,sladké...a jem len ovocie ,zeleninku biele mäso , kopec vody, a keď ešte vladzem niečo zacvicim a ide to dole jak guľa...aj ty to dáš, len sa musíš v hlave odhodlat a už nepovolit
@baaabenko bože, presne si ma vystihla. Presne ako píšeš, keď som to vzdala, tak som bola zúfalá a pojedla možné aj nemožné. A tie všelijaké výhovorky, ktoré ma napadnú, že prečo si MUSÍM dať tú čokoládu.... je mi zo seba zle, ale desím sa toho, že zase sklamem iba samú seba :( Fakt ťa obdivujem za tú pevnú vôľu a držím ti palce. No nič, musím sa odhodlať a nejako to započať, lebo už som zúfalá a myslím čoraz častejšie na to, že niečo robiť chcem a musím. Nie len pre vzhľad, ale aj pre zdravie.... už len čakať na to prepnutie 🙂 Inak keď si napísala, že čo všetko neješ, prvé čo ma napadlo bolo, že čo pre boha vlastne ješ. Ale tak asi sa to dá, len momentálne nevidím cestu 🙂 Čo tak ješ na raňajky? Lebo bez chleba alebo rožka si neviem raňajky predstaviť.
@indiankaindi na raňajky si uvarim nejakú kašu (spaldovu, pohankovu,ovsennu) buď z nizkotucneho mlieka alebo sojoveho mlieka ,do toho mám najradšej nejaké drobné ovocie a skoricu. Alebo ovocný tanier, jogurt s cerealiami, šunku so zeleninou a syrom, cottage syr so zeleninou, uvarené vajíčka , volske oko všetko zo zeleninou...tak pod na to hneď teraz...budeme ťahať jedna druhú ,poprípade si dávať typu co jesť na raňajky,obed ,večeru...čo ty na to?

@dadka246 a to ako sa podarilo??? a za aku dobu??