Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@bambula626 ja tam tiež rozdiel vidím a veľký , gratulujem 😉
@le4 spomalené spaľovanie je podľa mna nas podobný problem, pozri cosom nasla: http://casprezeny.azet.sk/clanok/97608/dobre-sp...
@tomi16 a niektori ludia maju jednoducho lepsi bazalny metabolizmus, viac spaluju, lebo ich organizmus tvori viac tepla. Kofein, co sa spomina v clanku, je pritomny v mnohych pilukach na chudnutie vo velkych koncentraciach. Nikdy som ziadne nebrala, ale citala som ich zlozenie.(strata penazi podla mna).
Ja som mala presne tak isto🙂 pred tehu 79 a pred porodom 99🙂
www.mixit.sk alebo keď objednávam www.svetbedniciek.sk
Ahojte zienky!Prosim Vas pekne pomozte ma nakopnut a donutit sa zacat chudnut!Nemam pevnu volu!!!Najradsej by som bola,kedy sa nasla nejaka baba,ktora by chudla so mnou a pomahala mi,hlavne psychicky!Som maminou 2 krasnych slecien a rada by som sa dostala na vahu 60 kg!Teraz mam hrozostrasnych aspon pre mna 79kg!!!
Od dnes začínam aj ja, foto dám potom, keď bude vidno výsledky. Držte palce, potrebujem dať dole min. 12 kg. Meriam 165cm a vážim 73 kg...joooj,ako sa to zle takto číta 😝
@lenagu super.. Ja som cely minuly týžden cvičilia zumbu a dnes ráno uz o šiestej kým ešte deti spia, som zacalac cvičiť.. Zajtra si nafotím co som papala cely deň.. Hlavne veľa vody sa mi nechce piť, niesom zvyknutá ale snažím sa.. Ak môžeš tak tiež mi napis co jes za den.. Vdaka.. 🙂 teraz mám take odhodlanie, ze to dokážem.. 🙂
Ahojte dievcata ja sommv zacarovanom kruhu mam 68 kilo mala som aj viac ale ja schudnem zase priberiem uz ma to nebavi sa chvilku tesit z vahy :( mozete mi poradit daku jedalnicek alebo kolko kj denne prijmate alebo kolko krat denne jete a tak lebo je tu toho velaaa ak mozete mi pomoct.
ahoj silvia217, tak to mas moj obdiv, ze rano cvicis, ja chodim dost vela pesi, obcas bicykel, ale ziadny intenzivny sport nerobim. inac jedavam casto, ale male porcie, doobeda skor ovocie, na obded polievky, sem tam k tomu zemiak alebo cestoviny. a jedavam cottage cheese, skoro kazdy den. ako sa ti dari?
@lenagu no neverila by si.. 🙂 ked som skákali zumbu 30 minút bolo nič oproti tomu co som začala teraz aj so svojim priateľom... Začali sme v pondelok, je to na spôsob insanity, no nie až taká smrť, to som vzdala po 10minutach.. Ale je to niečo podobne, cvičí sa okolo 20 minút, no ja sa nemôžem hýbať ti poviem, ked spím ani sa neotocim ako ma vsetko boli.. 🙂 ale som rada, ze konečne mám tu vôľu a verím, ze teraz to nevzdám.. Aj som zacala lepsie jest, tiez 5 krát za den.. No a hlavne taaa voda.. Uz sa teším ako sa odfotim Aj ked Len po tyzdni , ale mam zo Seba dobrý pocit, tak verím, ze uz tam bude o nejaký ten milimetrov menej.. 🙂 a tebe sa ako darí?? Tiež sa snazis nieco zhodit??
@sylvia217 a co ste to teda zacali? insanity, to uz len znie dost desivo🙂 ja som dnes zas isla pesi, okolo 40 minut rychla chodza a chystam sa urobit termin na squash pre mna a manzela. ja inac vodu tiez nemusim, ked tak bublinkove mineralky, to vypijem v pohode. a tiez caje, nasla som si fakt dobre, takze ja s pitim nemam problem. u mna je dost velky, ze na mna dojde hlad vecer a netusim co jest, lebo na zeleninu akurat nemam chut. no, inac islo pol kg dole, mam totiz digi vahu, ta ukaze vsetko🙂
@tomi16 asi je lacnejsie pit kavu a jest stiplave a jest menej🙂. Mna nakopla nasa diskusia dakujem 🙂, nemam vela kg a celkom vyformovanu postavu, ale mam take brusko a som si povedala, ze no tak nebudem s tym bruskom do konca zivota 🙂 chce to max tak 4kg (uz len 2,5). no a teraz chudnem tak, ze menej jem, kedze uz mam metabolizmus vcelku dobry. Byvam hladna, ale je to ovela znesitelnejsie a rychlejsie chudnutie ako to moje predsvadobne. A 2 cm z pasa a 1,5 kg je uz dole. Do novembra koncim, nechcem byt anorekticka :D. Mimochodom vsetko jem ako normalne - iba o 1/3-1/2 menej. Na ranajky som napriklad mala krajec chleba s hrubou vrstvou masla a 1/2 vajicka a jablko 🙂. Clovek lahko chudne, ked sa neciti ukrateny o chutne jedlo a tiez viac mu chuti hladnemu. Pre mna teraz vobec nie je problem chudnut ten pocit hladu hladu prezijem, len sa neviem dockat plocheho bruska 🙂.

@stanustek no moje kilecka su este poporodne mam tri deturence ,teraz jemoja vaha ako +
pred tretim tehotenstvom a dufam ze to pojde pekne pomaly dole,drzim palceky v hladani robotky u nas je to biedne s robotou ked mas male deti,ja som mala na ranajky chlieb s ramou,sunka syr,uhorka,cajik kava,a teraz na obed budem mat sosovicovu polievku a zemiaciky upecene na cibulke,no ja sa tiez snazim pit priebezne ako idem okolo pohara s vodou vzdy sa napijem,ja sa zajtra chcem odvazit ci zasa bude nieco dole,no ja sa uz nedrzim ziadnej diety lebo na mna nefunguju,jem vsetko ale s mierou ,ale niekedy si varim aj receptiky s 90dnovej diety ktore mi chutili.Dakujem za email a moj je ivka976@azet.sk zelam ti pekny dnik🙂)))