Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

nevies cenu dik
@laurakubalova
@19monika75 ja som ho kupila za 6€
@laurakubalova dnes som kupila sak som si skoro papulu rozbila na tom 😀 kolko ma,m robit denne isla si uplne nazem sak som sa nemohla zdvihnut no to bude zabava kim sa to naucim 😝 😀
@19monika75 ano preto som pisala ze na zaciatku budes rada ak urobis jedno. Chod na to postupne. Daj si na zem vankusik a klakni si nan /rob mačaci chrbát kým ťa pustí /
@19monika75 aha nasla som video chlapec to robi presne ako ja /myslim ten vankus - a ja ze aka som vynaliezava 😀 😀
@laurakubalova nemas nejake video ako si myslela tie cviky?
@majussska1812 čo všetko si robila?dakujem
@tamichloe ak stihnem zajtra pridam
@laurakubalova dakujem 🙂
@laurakubalova super zmena, prosim ako sa presne vola to koliecko?
@savanah111 silič
@savanah111 sportisime ho maju 5,45e
@laurakubalova
@19monika75 dakujem velmi pekne!
@savanah111 @19monika75 @tamichloe
BABUSKY tu je slubene video
@laurakubalova dakujeme 🙂
@laurakubalova to si ty a natočila pre nas?? 🙂
@tamichloe ano asi 15 min dozadu
@laurakubalova si zlata,fakt klobuk dole,že si toto pre nas natočila🙂,velmi pekne dakujeme 🙂 a si velka kočka 😉
@tamichloe jeej dakujem budem sa cervenat 😀 😀
@laurakubalova nemas dovod...takže 3xdenne tychto 14cvikov a budem kočka ako ty!a 7dni v tyždni
@tamichloe staci rano = urob 14x potom si daj pauzu potom zas 14x a potom posledný krát 14 zaberie ti to asi 5min. Na druhý den neviem ci nebudes mat prilis velku svalovicu na to aby si pokracovala, ale ak nemas kludne si prihod /max.21/ Staci to robit 3x do týždna max. 1mesiac
Lauri, pozrela som aj ja video, ak budeš takto ďalej cvičiť, zničiť si kríze a platničky!!! Zadok má byt podsadeny, chrbát nahrbeny a nie prehnutý a stehná, bedra a brucho sa nesmu dotknúť zeme. Skús na YouTube kuknúť videá od fitness trénerov ako cvičiť s kolieskom, jaj až má zabolelo.. Máš peknú postavu, neznič si zbytočne chrbticu....
Oki baby takze aby som vam neukazovala cvicenie so zlou technikou to je video profesionala
@laurakubalova za 5minut 3x14 neurobim 😀,budem rada,ked urobim tych 14🙂
@tamichloe 😀 😀 dopraj si tolko casu kolko potrebujes a zajtra mi napis ci je svalovica alebo si este prihadzujes

@zuzulkaba
@kessy11 Ahojte... no... tak pozeram, ze sme na tom podobne.. mam 171 a 82 - 83kg... takze sme plus minus na rovnako... chcela by som dat dole aspon 15kg..
nepojde to lahsie cez sukromne pravy??