icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
tamichloe
10. nov 2014

@laurakubalova musim si to najskor kupit...až v piatok idem do mesta 🙂
aj stravu si menila?obmedzila?Dakujem

laurakubalova
10. nov 2014

@tamichloe ani moc nie na to mam slabu volu. ALE mam dobrý trik ked chces menej zjest, Kup si v lekarni psylium/možno poznas/ je to 100% vlaknina uži podla návodu ona napučí a zasýti stojí asi 4€ a mas to na dlho /hadam aj na mesiac/

tamichloe
10. nov 2014

@laurakubalova ano to poznam,použivam pri bezlepkovom pečeni🙂

marika2809
10. nov 2014

ahojte baby, po pôrode som mala slávnych 82 kg, podarilo sa mi dať dole 14 kíl, behaním a úpravou stravy, potom však prišli problémy s chrbticou a nabrala som 7 naspäť, momentálne sa neodvážim znova behať, ale chcem skúsiť nordic walking, preto sa chcem opýtať, či tu nie je nejaká maminka/nemaminka z Nových Zámkov, ktorá by sa chcela ku mne pridať. Mám odskúšané, že spoločné športovanie je efektívnejšie, ľahšie sa k tomu dokopeme, prípadne sa budeme ťahať, ak by nebodaj niektorá z nás mala chuť leňošiť🙂 Maja

tomi16
10. nov 2014

@kamilkak ahoj, mas s tym skusenosti?

kamilkak
10. nov 2014

@tomi16 - nie, nemám - len je to zaujímavé a silno motivujúce 🙂

monikaken
10. nov 2014

@skripova Maťka, už nechudni🙂

savanah111
11. nov 2014

@laurakubalova ahoj, ja som nevedela, ze to video si natocila pre nas.. si velmi zlata, a mas perfektnu postavu. ja som s koliecko kupila vcera, a skoro som zdochla😀 neurobila som poriadne ani jeden.. a to cvicim 1,5roka, ale fakt je to strasne tazke. neviem co robim zle, ale mam pocit, ze nevladzem na lakte, ked som dole v lakti ma prehne a padnem. co pozeram videa, vyzera to lahko, ale je to tazke, ako dlho ti trvalo kym si sa to naucila? a za aky dlhy cas si videla na bruchu vysledky? dakujem🙂

laurakubalova
11. nov 2014

@savanah111 ja viem ide to ťažko ja som na to išla tiež postupne nemusiš isť až na doraz skušaj kolko ťa pusti ja sa tiež teraz učím tie od steny a ešte mi nejdu 😀 Ale výsledky sú s nim rýchle ja som cvičievala brušaky ale s týmy boli výsledky pomale. Ja na toto nedam dopustiť . V mojom fotoblogu vidiš fotky s rozdielmi po mesiaci a to bez obmedzenia stravy tak kukni tam

ankatopolova
11. nov 2014

no hlavne nie cukor a sacharózu dievčence, veľa sladkosti škodí, som čítala dnes ráno http://ekonomika.etrend.sk/svet/demon-menom-cuk...
Inak zaujímavá vec: Cukor sa v súčasnosti kvôli zlepšeniu chuti pridáva vo veľkom do radu potravín, kde by sme ho možno ani nehľadali. Je súčasťou prakticky všetkých spracovaných jedál, ako sú jogurty, rôzne omáčky, chlieb či kečup. Jedna lyžica kečupu napríklad vyčerpá desatinu odporúčanej dennej dávky a jedna plechovka sladkej limonády ju obsiahne celú.

savanah111
11. nov 2014

@laurakubalova no tak na stojaka to nedam ani nahodou, teba tiez pustalo postupne? no budem skusat, ak sa smiem spytat kolko merias a vazis? lebo mas krasnu postavu. 🙂

laurakubalova
11. nov 2014

dakujem Teraz važim 57 a meriam 168 cm a ano aj ja som musela postupne

bambula626
12. nov 2014

@sylvia217 kam sa ti tie obrovske deti preboha zmestili? Ja som mala tretie 4,600 a uz dalsie by som teda nedala. Ale som vysoka a mala som vyse 100 kg...

bambula626
12. nov 2014

@laurakubalova idem aj ja kupit aspon ze nebude zavadzat...

tomi16
12. nov 2014

@kamilkak ja len ppznam zenu ktora to absolvovala, strasne schudla, vyzera az choro, ale je to dost financne nakladne a tym myslim riadne. Nehovoriac o totalnej vyluke jedal roznych druhov.. ziaden chlieb, ziadne zemiaky aj par mesiacov

tomi16
12. nov 2014

@marika2809 ahoj, vsetky babenky tu hovoria o uprave stravy a, ale nikto nic konkrétne. Ako ste upravili stravu? Co mam pod tym rozumiet.. napiste co ste jedli pred tym a ako ste upravili stravu, ak to nie je tajne

savanah111
12. nov 2014

@laurakubalova ahoj, tak skusam to koliecko, a dnes som sa ledva obliekla, taku mam svalovicu, ale je to super! dakujem este raz za tip🙂

rysisi
12. nov 2014

Ahojte kočeny chcem sa Vás spýtať máte koliesko aj stým spätným chodom? Ja mám bez a zapieram sa nohami pod skriňu aby som šla čo najviac k zemi.

laurakubalova
12. nov 2014

@rysisi ja mam tiež bez a opieram sa o stenu nohami alebo protismykove topanky

tamichloe
12. nov 2014

@tomi16 presnee..toto aj ja milujem..ked kazda napise ..upravou stravy

sandy84
12. nov 2014

@tomi16 takze ja Ti napisem trosku.Vyrad vsetku sladku vodu.Pit zasadne nesladene napoje.Ja pijem cistu bodu z vodovodu.Denne aspon 1,5l.Ziadne pecivo na zaciatok.Nahrad to napr.paradajkou.Zemiaky,ryza vyradit...nahrad salatom.Sladkosti ziadne.Nahrad ovocim tak do 15tej😉.Vecere budu najtazsie.Kup si orechy😊

tamichloe
12. nov 2014

@savanah111 kde si ho kupila..ja som bola v sportissime a nemali ho..ze sa to lamalo..nebolo kvalitnee

tamichloe
12. nov 2014

@sandy84 vodu sladku nepijem roky...cistu s citronom...a kolko si takto shudla?

savanah111
12. nov 2014

@tamichloe ja som kupila v sportisime, ale zatial drzi, a je to naozaj ucinne, sudim podla tej svalovice😀

tamichloe
12. nov 2014

@savanah111 kolko stalo?

savanah111
12. nov 2014

@tamichloe nebolo drahe 5,45€,a ako naozaj som spokojna, lepsie ako brusaky🙂

tamichloe
12. nov 2014

@savanah111 ratala som okolo 5€...maju ho aj na heureke...tak asi ho objednam..

sandy84
13. nov 2014

@tamichloe schudla som 8 kg od jula.viem,nie je to extra vela naraz ale pojde to dole len sa zatat.

tamichloe
13. nov 2014

@sandy84 nahodou,krasne si schudla...drzim palce

dana_l
13. nov 2014

@tomi16 uprava stravy znamena nemat vyprazane jedla alebo len s minimum tuku, pridat k jedlam zeleninu - najlepsie v surovom stave alebo len uvarit nad parou bez olejov - teda ubrat zo zakladneho jedla a zvysok nahradit zeleninou. jest mensie porcie - davaj si jedla na mensi tanier - opticky klam - a jest pomalsie (pocujes vsade ze pocit ze si zasytena pride az po 20 minutach). skus vynechat vsetky mastne potraviny alebo ich zasadne obmedzit. pit vela vody alebo cajov bez cukru a jest vela ovocia. najlepsie nekupovat domov ziadne sladkosti alebo slane veci (kaloricke bomby) ale ak si to uz nevies uplne odopriet tak si to daj len trochu - jeden maly kusok, alebo malu misku.
treba pri tom pevnu volu. ak ju nemas mozes sa tu pytat aj kazdych 5 minut, a nepomoze ti to.
a samozrejme pridat cvicenie.
takze jest menej a cvicit
kazda ti tu moze napisat jej upraveny jedalnicek a kazda bude pisat cosi ine. lebo vsetci sme iny a mame ine predstavy ako na to a ako to funguje v reale. niekto napise nejest ryzu, druha napise praveze tu je ale vynechala chlieb, a dalsia povie ze neje maso a dalsia ze praveze len masom sa napchava.
ked ja som mala viacej kg tak som jedla vsetko ale som obmadzila prijem kalorii - to zase neznamena ze budem jest 3 lyzicky jogurtu rano, 5 lyzic polievky na obec, 2 lyzicky ryze s rybou a na veceru polku krajca chlieba. treba sa pozriet kritickym okom na to kolko toho teraz zjes a okresat to na mensiu mieru.
ja som rano jedavala velku misku cerealii. dala som si mensiu misku a vydrzim s tym ten isty cas ako s tou velkou ale kalorii zjem menej.
najlepsie je ked sa zapoja aj dalsi clenovia rodiny - ak maju tiez nejaku nadvahu a ak nie tak ta zelenina nikomu neuskodila. lebo v "kolektive" to ide lepsie