Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@savanah111 chcem sa spýtať s tým kolieskom, ide to? Ja sa na zem ani nedostanem, len po polovicu, to pôjde postupne? Lebo sa riadne nasmejem, že vyzerá to jednoducho a neviem ísť až smerom dole /samozrejme robím to z kľačania/ , iba sa potom už len pustím a hore sa nevytrepem. Asi to chce tréning a čas?
@lubina121 ahoj, no podobne ako ty 😀 tiez mi to nejde bohvieako.. ale chce to len trening, ja cvicim uz 1,5roka, bola som prekvapena ake je to tazke, ale centimeter po centimetri to pojde dole, mna strasne prehyna v laktoch, takze tam je moj problem, dole mi to ide tazsie ako hore, tiez samozrejme na kolenach.. uvidime, dufam, ze sa to naucime, lebo ked uz bude spravna technika budu aj vysledky 🙂
@savanah111 ináč na to, že nezídem dole a pár krát pocvičím asi len tak 10x len jednu sériu, tak ešte aj cítim svalovicu
@lubina121 ja som mala taku svalovicu, ze som si ledva sadla na wcko😀
@lubina121
@savanah111 som sa teraz rozosmiala..."cvicila" som na tom koliesku a rozcapila som sa ako zaba :D dokazem to asi ledva do polky, svalovica neskutocna,najviac na rukach,chrbte a vrchnej casti brucha no a este zadna cast stehien...mne by trebalo skor na spodnu cast brucha a neviem,tam necitim nejako bolest,tak si nie som ista,ci aj toto sa posiluje...:D
@laurakubalova cvicila si aj ked si kojila a ako to znieslo dietatko?
@ivettfff doteraz kojim a nemam pocit ze by v tom bol u dietata nejaky rozdiel /mala ma za týžden rok a od ukoncenia sestonedelia som cvicila a krasne priberala vsetko tak ako u prvej pri ktorej som necvicila
@luvika posiluje aj spodok ale dobrý cvik na spodne brucho /pre mna// je ked sa das na chrbat nohy hore a dvihas sa az do sviecky /ruky použi minimalne// striedaj to po mesiaci s kolieckom
@laurakubalova ano viem,co myslis 🙂 ja dnes "zomieram"...ledva som si lahla do postele kvoli koliesku a presne tomuto druhemu cviku :D hlavne ze som sa na veceru napchala,cize efekt nula bodov...
@luvika ja jem normalne /kazdy hovori ze ked sa nestravujes nemas vysledky ale to je pravda len tak napolovicu / v skutocnosti nemas take rýchle vysledky ako keby si dodržiavala aj stravu ale clovek ktory cvici bude vzdy vyzerat inak ako ten co necvici vobec
@luvika ja som vcera necvicila, ale dnes sa tesim ako budem padat na hubu 😀 je to naozaj tazke, ale skus dvihat nahy, noznicky, a podobne na nete je vela cvikov na spodne brucho. urcite aj koliesko je na to dobre 🙂
@savanah111 dnes som zvladla zostavu 15x3, samozrejme len do polky,ale predsa o kuuustik dalej ako vcera :D a s riadnym prekonavanim bolesti-svalovice :/ no a potom som sa napchala kokoskami...ze dovi dopo :D
@luvika booze, ja kokosky milujem, vsetko kokosove, dala by som si, treba si aj dopriat 😉 ale si dobra, ze ti to tak dobre ide 🙂
@savanah111 ale kdeze...to este potrva,kym budem dobra a ak vobec...ja nemam pevnu volu v tomto :/ odhadujem sa tak na dva tri tyzdne a koniec :(
@luvika Preco? nevzdvaj sa, neviem ci potrebujes schudnut, alebo len spevnit, ja som prave dala 2x14 raz som padla na hubu 😀 idem este skusat. 🙂
@savanah111 no mne by trebalo aj aj,hlavne na bruchu po cisarskom :/ ja sa vzdy vyhovaram na to...ale pravdou je,ze strasne mi chuti jest a hlavne sladke,ja chvilu aj vydrzim a potom sa neviem dojest a mozu mi davat banany a oriesky a neviem co,pokial tam nie je cokolada,nerata sa mi to ako sladke :/
Kočky ja tak isto bez sladkostí neviem žiť ☹ beriem aj chrom ale akosi nezaberá ☹ tiež som mala cisársky a to brucho mi visí akosi ☹ dúfam že to koliesko zaberie ja cvičím tak že si nohy zapriem pod skrinku a idem až k zemi skúste to tak.
@shanae supper si to napisala. Len jeden poznatok: jednoduchsie sa urcite chudne mladym babam a babam tesne pred 40. Ked citam co si pisala, nezjem tolko co ty v diete.. a predsa sa mi nedari pochudnut. A teda z toho mi vyplýva, ze jedine cvicenim mozem schudnut. Aj tak dik za rady. Obdivujem co si dokázala.
Este jeden dotaz. Maslo si jedavala?
10. august 2014 - 72 kg, 21.november 2014 - 60 kg. Ciel splneny. Zeby som si dala dalsi?
@alenka7777 ako sa ti to podarlo? gratulujem
znizit prijem stravy a viac sa hybat. ziadna veda
@kristina39 ako sa vam to podarilo?
pekne 😉

@dana_l dakujem, upne s tebou suhlasim