icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
ayannah
31. jan 2013

@superego eeejha, ďakujem 😀

marryma
31. jan 2013

dievčatá uplne žasnem nad tým čo dokážete....musím sa priznať,aj ja sa snažím už 3 týždne chudnúť. Pridal sa aj moj manžel. Žiadne drasticke obmedzovanie, žiadne zaručene diety... ranajky, obed iba menšie porcie, večer iba ovocie,alebo zelenina. Zatial som schudla 3kg. Som veľmi rada, že aj moj manžel sa pridal. Dokonca som aj jemu ukazala vaše fotky. Čudovala som sa, jeho to zaujimalo, všetky fotky sme prezreli, komentáre........dúfam,že aj my budeme mať tolko pevnej vole a potiahneme to chudnutie aspon do leta....veľa šťastia Vám prajeme 🙂

eliem
Odpoveď bola odstránená
haniar
31. jan 2013

ahojte. tak ja chudnem od 12.1. zatial sa mi podarilo 5,5 kg. zacinala som na 114,5 kg. tak drzte palce, aby som sem aj ja mohla pridat fotky 😀

majka20201
31. jan 2013

@eliem Tvoje chudnutie, nie je moc spravne a ešte k tomu kojíš. Nemala by si mať hlad vobec a kľudne sa možeš najesť aj po 17.00 a nemusí to byť len jogurt. Pozer na to, aby si si nespomalila metabolizmus a neubližila si ešte viac.

eliem
Odpoveď bola odstránená
majka20201
31. jan 2013

@eliem podla mna ješ strašne malo! Chodíš spávať už o 19.00? Keď tvoje posledné jedlo je o 17.00? Ja byt som mala hrozný hlad. Nemyslím to zle, skor naopak. Možeš si takýmto jedaním/nejedením poškodiť zdravie ☹

jana661973
31. jan 2013

@superego tak to je perfektné, ja mám presne takú štartovaciu hmotnosť, to si ako dokázala za tak dosť krátky čas? vyzeráš perfektne, je čo záviedieť, držím palce, nech dokážeš stále to, čo si zaumieniš

superego
31. jan 2013

@jana661973 dakujem, ale ako vidis nie som jedina 🙂 kazda to dokaze len sa staci nastvat 🙂 myslim ze pol roka nie je az taky kratky cas mne sa to zdalo ako vecnost :D ale aj baby tu uz pisu ze za dva tyzden dali 3 kg dolu takze staci len chciet 🙂 drzim palce ak sa aj ty rozhodnes 🙂 ale dolezite je citit sa skvelo nie to ako vyzeras 🙂

majka20201
31. jan 2013

@eliem Na predstavu ti napíšem jedálniček na jeden deň 🙂
Napr.
raňajky: cottage 150g, celozrnná bagetka 60, rajčinky
desiata: šunka 30g, celozrnný toast 25g, reďkovky
obed: polievka z ovsených vločiek, zemiaky 125g zapečené s kuracím masom60g a kyslou kapustou60g
olovrant: ovocný šalát
večera: cestovinový 50g šalát s tuniakom50g

tinushka13
31. jan 2013

@radacak ja som po sekcii 2 mesiace a tyzden.. ale asi mam ete čas.. aj keď rada by som už do toho išla.. no nie za každú cenu zasa.. 🙂 musím zavolať Dr. a spýtať sa.. 😉

vierka82
31. jan 2013

@vitacalcin mam 185 cm a za 11 mesiacov 😀 😀 😀

radacak
31. jan 2013

@tinushka13 jOOJ TO JE ESTE NAOZAJ SKORO..ESTE POCKAJ niekde hovorily ze az po 4 mesiacoch ked si po sekcii po prirodzenom porode skor..

11moncsike44
31. jan 2013

@vierka82 Ahoj ako sa ti to podarilo??? vyzeras bombovo 🙂

11moncsike44
31. jan 2013

@tinushka13 ak si posekcií tak sa odporuca aspon 6 mesiacov pockat.

tinushka13
31. jan 2013

@11moncsike44
@radacak

aaach jaj a to som uz v lete chcela vyzerat ako clovek.. 😀

11moncsike44
31. jan 2013

🙂 @tinushka13 ale vsak co, cerstva maminka,takze vsetko ma svoj cas

tinushka13
31. jan 2013

@11moncsike44 no jasne.. ale tak kvoli sebe som chcela.. bo som chcela aj pred tym.. len mi chybala tá správna štartovacia chvílka.. a teraz som si ju konečne našla.. = pôrod.. 😉 už sa neivem dočkať.. 🙂

vierka82
31. jan 2013

@11moncsike44 tz si zlata, kazdy den som na bicykli 80 minut a inak jem vsetko 🙂 a s troma detmi tiez dost pohybu takze asi tak 🙂

11moncsike44
31. jan 2013

Máš moj velky obdiv, dufam ze coskoro sem pridam aj ja svoju premenu 🙂 🙂 🙂
@vierka82

mimi000
1. feb 2013

@marryma ahoj, ahoj, no ja mám naštudované všetky správne návikové stravovanie ale nedarí sa mi to. Ale len tak pre zaujímavost ovocie nie je dobré jesť večer, skôr len do obeda.

mimi000
1. feb 2013

@haniar no super, ide ti to fajn dolu. upravila si si stravu ??? alebo čo robíš aj cvičííš???

marryma
1. feb 2013

@mimi000 viem, viem, že by som večer iba zeleninu mala, no ked počas dna nejem sladke večer už nevydržím a dám si ovocie (teda okrem banánu). Nemám tolko pevnej vole ☹ . Ale ono to ide dolu, aj ked pomalsie....🙂

haniar
1. feb 2013

@mimi000 ahoj. zacala som dukanovou dietou. ale nepasovala mi. mala som z nej traviace problemy. tak teraz sa snazim rozumne jest. chleba a pecivo minimalne. a ked, tak len celozrnne. maslo som vymenila za rastlinne. sladim steviou a tak 🙂 a nejaky ten pohyb. mam problemy s chrbticou, takze cvicenie mam take obmedzene. ale chodim na rychle prechadzky. 🙂

edita84
1. feb 2013

kočky ste super, čo ste dokázali ako krásne ste schudli fakt motivácia 🙂 aj ja by som potrebovala schudnúť a to velmi :/ ja nepapám vela asi 2-3x za deň ale tie kilá nie a nie dole hlavne teraz v zime :/ ale ked sme chodili s kamoškou na prechádzky tak kilečká šli dole 🙂

happyfrog80
1. feb 2013

Baby vy ste tak opekneli ,super diskusia ,dobra motivacia tie fotky,tiez chcem dat dole faldy a hlavne podbradok nech aj ja opekniem 😉 ...

vadimka
1. feb 2013

@eliem

majka ma pravdu, jes hrozne malicko, HLADUJES 😕
toto nie je rozumne CHUDNUTIE.....
PRESTUDUJ si nieco o zdravom chudnuti, o potravinach s nizkym glykemickym indexom....o bielkovinach a zdravych tukoch....chudnut mozes aj tak, ze budes napapana a nepodvizivena...moj jedalnicek
ranajky /hmotnost je len cca/ = 50gr ovs.vlociek 150gr bieleho jogurtu, pomaranc
desiata - celozrnny chlebik 80-100gr, boryna syr 3platky, rajcina,paprika
obed- 300gr dusenej zeleniny, 80gr dusene kura a celozrnna ryza
oovrant- cel.zemla 60gr. tvarohova pomazanka, nejaka zelenina
vecera- vajicko na tvrdo, dusena zelenina
ked kojis mas mat aj pri kojeni prijem aspon 7000kj....a ty urcite nemas ani 4000kj...co je hrozne malo...
baby neda sa chudnut, ked si o strave figu nastudujete....jest treba min.5xdenne....
kuk- www.schudniako.sk

mimi000
1. feb 2013

@marryma no ved ja to viem tiež všetko len tá pevnáá vôla niekde zaostáááva 😒

mimi000
1. feb 2013

@haniar no ja som tiež držala ja tú duk. ale mne z toho začali padať vlasy 🙂.Ty si počas tehotenstva nabrala, lebo ja hej ale aj potom ked som sa snažila chudút tak potom ten jo-jo efekt u mňa bol strašný ☹

marryma
1. feb 2013

@mimi000 ja som prave počas tehotenstva schudla 10kg, mala som dietu aj na pečen aj na cukrovku....5mesiacov som jedla iba sunku, grahamove rožky, trocha masla...a naVianoce som si dopriala 1ks lineckeho pečiva....lebo ked som na internete zistovala co možem na cukrovku a čo na pečen(z pečene ma svrbelo cele telo, išla som sa zblázniť), dopracovala som sa iba ku šunke a grahamovým rožkom,...hehe....ale vydržala som bez problemov.....ako ta moja diabetologička povedala : "najlepši pacienti su tehotne ženy" a veru mala pravdu. Po porode, ked som sa dostala ako tak do normalu a pečen sa mi upravila, nevedela som sa dožrať! Takže čo som počas tehotenstva schudla, pribrala som aj s urokami☹ No a ked som sa po Vianociach pozrela do zrkadla povedala somsi DOSŤ! Ten jo-jo efekt presne ako u teba ☹